Son 10 gün...

kızlar bugun doktoura gıttım hersey ıyı dedı bebegın suyu falan ıyıymıs ama dogumt belırtısı yok
kılosu 3278 gram dedı cuma gunu tekrar kontrole gıdecegım

kızlar bugun doktoura gıttım hersey ıyı dedı bebegın suyu falan ıyıymıs ama dogumt belırtısı yok
ahh canim yaa, bian evvel gelsin istiyosun tabi ama uzulme bence sukur hersey yolunda er yada gec gelecek merak etme

Bana da aynı şeyleri söyledi ctesi gidicem ben de

Kaldı 3...

Ayy hadi hayirlisi kizlar, bende yarin gidiyorum doktora, bakalim bana ne diyecek, gerci var daha vaktim ama acilmam vardi gecen hafta, bakalim simdi ne durumda...

Ayy hadi hayirlisi kizlar, bende yarin gidiyorum doktora, bakalim bana ne diyecek, gerci var daha vaktim ama acilmam vardi gecen hafta, bakalim simdi ne durumda...
İnşallah güzel haberler alırsın canım

40 i beklemez dedi doktor,1cm acilma varmis, geldigimden beri agrim var ama gecen haftada boyle olmustu, bakalim....
Hadi bakalım hayırlısı inşallah yakın zamanda sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu

Hala tık yok kaldı 2...

Inşallah hayirlica bebeginizi kulağınıza alırsınız
Rabbbim bol rizikli saglik omurler nasip etsin sizde eşinizle mutlu mesut olun bizden bebek iStiyoruz ama olmuyor bizlere de dua edin suan tam dua lerinizin kabul zamanı rabbim evladinizin acısını göstermesin çok güZel bu anne olacaksınız yazdiklarinizdan çok etkilendim bebeginiz şanslı hayırlı doğumlar insallah

Canım çok teşekkürler güzel dileklerin için. Allah en kısa zaman da size de nasip eder inşallah. Olmayanlara hep dua ediyorum. Yıllarca olmayıp defalarca tedavi gören sonra bebek sahibi olan çok tanıdığım var o yüzden umutsuzluğa kapılma sakın. Bol bol dua et.

Inşallah canım bebek sahibi olmak çok farklı bu duygu galiba bende hayirlica inşallah inşallah yazarım rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…