- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
peki doktorun ne dio, beklemeye devam mı??Benim.tam 40 oldu
1 hafta bekliycek yani 41 bitince önce suni sancı olmazsa sezeryandoktorun ne dio canim, 40 bitince suni sanci falan mi yapacak?? Tabi gelmezse
Bakalım bugün söyleyecekpeki doktorun ne dio, beklemeye devam mı??
inşallah ikisinede gerek kalmaz...1 hafta bekliycek yani 41 bitince önce suni sancı olmazsa sezeryan
hadi bakalım hayırlısı...Bakalım bugün söyleyecek
İnşallah cnminşallah ikisinede gerek kalmaz...
İnşallah güzel haberlerle dönersin cnmYik canım sbah doktor kontrolüm.var bakalım heyecan stres korku hepsi birleşmiş şekilde saati bekliyorum
ahh canim yaa, bian evvel gelsin istiyosun tabi ama uzulme bence sukur hersey yolundakızlar bugun doktoura gıttım hersey ıyı dedı bebegın suyu falan ıyıymıs ama dogumt belırtısı yok
kılosu 3278 gram dedı cuma gunu tekrar kontrole gıdecegım
Bana da aynı şeyleri söyledi ctesi gidicem ben dekızlar bugun doktoura gıttım hersey ıyı dedı bebegın suyu falan ıyıymıs ama dogumt belırtısı yok
kılosu 3278 gram dedı cuma gunu tekrar kontrole gıdecegım
İnşallah güzel haberler alırsın canımAyy hadi hayirlisi kizlar, bende yarin gidiyorum doktora, bakalim bana ne diyecek, gerci var daha vaktim ama acilmam vardi gecen hafta, bakalim simdi ne durumda...
40 i beklemez dedi doktor,1cm acilma varmis, geldigimden beri agrim var ama gecen haftada boyle olmustu, bakalim....İnşallah güzel haberler alırsın canım
Hadi bakalım hayırlısı inşallah yakın zamanda sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu40 i beklemez dedi doktor,1cm acilma varmis, geldigimden beri agrim var ama gecen haftada boyle olmustu, bakalim....
Canım çok teşekkürler güzel dileklerin için. Allah en kısa zaman da size de nasip eder inşallah. Olmayanlara hep dua ediyorum. Yıllarca olmayıp defalarca tedavi gören sonra bebek sahibi olan çok tanıdığım var o yüzden umutsuzluğa kapılma sakın. Bol bol dua et.Inşallah hayirlica bebeginizi kulağınıza alırsınız
Rabbbim bol rizikli saglik omurler nasip etsin sizde eşinizle mutlu mesut olun bizden bebek iStiyoruz ama olmuyor bizlere de dua edin suan tam dua lerinizin kabul zamanı rabbim evladinizin acısını göstermesin çok güZel bu anne olacaksınız yazdiklarinizdan çok etkilendim bebeginiz şanslı hayırlı doğumlar insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?