- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
Bizde de aynı canım maalesef ama benim midem kötü dün ayva kompostosu yapmıştım ondan dolayı oldu galibaYine uykusuz bir gece ve sabaha doğru tutan ağrıların ardından oğlum yine gelmedi suan keyifli keyifli tepiniyor karnımda
Birkaç saat uyumuşum benim de midem kötü yediklerimden olabilirBizde de aynı canım maalesef ama benim midem kötü dün ayva kompostosu yapmıştım ondan dolayı oldu galiba
Olabilir canım geçer sıcak tut birşey kalmaz insaklaBirkaç saat uyumuşum benim de midem kötü yediklerimden olabilir
Hassasiyet ve adet gibi sancılar oluyor bazen. bağdaş kurarak çok oturuyorum ama hiç duymadım öyle rahat ettiğim için oturuyorumKızlar adet dönemindeki gibi bi hassasiyet durumu var mı sizde de ?? bağdaş kurarak oturmak iyiymiş doğum için, öyle oturuyorum 2 gündür ondan mı oldu acaba bu hassasiyet durumu
Ben pek rahat etmem oturmam bağdaş,ona bağlamıştım ama demek normal bu tarz ağrılar...Hassasiyet ve adet gibi sancılar oluyor bazen. bağdaş kurarak çok oturuyorum ama hiç duymadım öyle rahat ettiğim için oturuyorum
Ben de bu zamana kadar çok sakindim ama sürem azaldıkça stres yapmaya başladımBen pek rahat etmem oturmam bağdaş,ona bağlamıştım ama demek normal bu tarz ağrılar...
Benim size nazaran vaktim war hala. Ama ben ne kadar heyecanlı olsamda içten içe 'ne zaman gelirse gelsin ya çokda önemli değil' mpdundayım ya nie bilmiyorum
Doğum korkumda yok , 2 hafta önce deli heyecanlıydım hemen gelsin istiodum, şimdi 40 olsa sorun olmayacak sanki. İstememek değil garip bi sakinlik var,
Neden acaba cidden şaşkınım kendime
ya zaten hormonlarin en yukseldigi zaman son haftaymis, sende tavan simdi hormonlar. Muhtemelen bende de 1 hafta icinde gider bu sakinlik, hatta bi saate bile gidebilir, malum bu hormonlar pek bi dengesizlik yapioBen de bu zamana kadar çok sakindim ama sürem azaldıkça stres yapmaya başladım
Kadınların bu hormonlardan çektiği nedirya zaten hormonlarin en yukseldigi zaman son haftaymis, sende tavan simdi hormonlar. Muhtemelen bende de 1 hafta icinde gider bu sakinlik, hatta bi saate bile gidebilir, malum bu hormonlar pek bi dengesizlik yapio
ben kaç haftadır böyleyim ya, artık kabullendimKadınların bu hormonlardan çektiği nedir
Bi de bu uykusuzluk olmasa bu gece ağrım da yok ama yine uyuyamiyorum
Bende tık yokKızlar yazılarınızı en baştan okudum valla çok heyecanli roman gibi naptiniz dogurdunuz mu
ayy hadi bakalim yaa, hayirlisi, senin kac oldu tam olarak, 40 hafta doldumu?Yik canım sbah doktor kontrolüm.var bakalım heyecan stres korku hepsi birleşmiş şekilde saati bekliyorum
Yok cnm nerdeee bugün doktor kontrolumuz vardı herşey normal ama doğum belirtisi yok
Aynen ben de gece dizi tekrarı izliyorumben kaç haftadır böyleyim ya, artık kabullendim
Zaten yakında bebişler geleceği için bu duruma alışmamız iyi bile oldu, yalnız gece gece uyumuyom, sabaha kadar normalde izlemediğim dizilerin tekrarlarını izliom, tüm dizileri izler oldum
doktorun ne dio canim, 40 bitince suni sanci falan mi yapacak?? Tabi gelmezse4 kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?