Slm bnde varim,smdiki kilon kac cnmEvettt kizlar yarin sabahtan itibaren basliyoruZ benim hedefim 50 ye kadar inebilmek beraber birbirimize yardimci olarak insallah verecegim ve buraya 50 oldum yazarim insallah... Kimler var bakalim???
Ya canim imkansiz deil AMA sagliksiz olur bunyene bi anda yukleneceksin Ben 1,ayda verdim 5,kilo sonra fazlasiyla aldim Ben 70 im hedef 60 simdilik Ama boy kisa 50 ye inmek gerekiyor iste AMA soyle yapabilirsin sporla incelebilirsin hem kilo verip hemde spor yaparsan belki gozle gorulur olabilir AMA cok yuklenme kensdine bi daha ki bayrama sasirtirsin Bu bayramda gorsunler sonra sok olsunlarFrsat buldkca yazalm motive olalmmm olir muuu
Cok II canim durmak. Yok yola devam o program biliyorum guzel bir program yavas AMA kalici olsunMerhaba kızlar, ben de 5 haftadır diyetteyim ve 4.5 kilo verdim. İlk iki gün falan az yemeye dikkat ettim ama vücut alismadigi için açlıktan ölüyorum sandım. Sonra düzene girdi. Arkadaşımın önerisiyle my fitness pal diye bir program indirdim. Her yediğinizi yazıyorsunuz, program size kaç kalori aldığınızı yazıyor. Bu programı kullanınca ne yedim ki iki lokma dediklerimin aslında ne kadar çok kalori yaptığını gördüm. Spor konusuna gelince evde eliptik var onu kullanıyorum. İlk aldığımızda 5dk yaptığımda nefesim kesiliyordu. Çünkü hiç spor yapmazdım. Sonrasında 15dk oldu. Şimdi 60dk yapıyorum. 4.5 kilo çok değil ama şimdiden eşim sanki beni daha çok beğenir oldu. Tabii ki durmak yok. Daha en az 3-4 kilo vermem lazım
Hosgeldn arkdsmmm21 yasindayim adim hayal
167 boyunda 85 kiloyum
Bi ara 79a kadar dustum
Hem diyet hemde sworkit programi ile spor yaparak
Simdi kalici kilo vermek istiyorum
Ilk hedefim 75 ikincisi 70 ve 59a kadr dusmek istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?