son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

Neden kimse yazmiyor
Dershane tercihin bulunduğun ile göre değişir. Şimdi alan sınavı da var iyi araştır. Kpss ye hazırlanacaksan ücretli öğretmenlik düşünme bence planlı ve sıkı bir şekilde kendini sınava ver yoksa ikiye bölünmek zorunda kalır iki türlu de verim alamazsın

Doğumdan sonra 66 idim geçen yıl kendi çabamla 65 oldum dr a gittim diyet yaptım hergün 45 dk lesli toplam 10 bin adım hedefi ile bir ayda yağdan 5 kilo verdim sonra bi daha gitmedim Dr a. Öyle olunca emzirmeyı de bırakınca bu yıl tekrar aldım maaleseg

Kahvaltı klasik peynir yumurta salatalik .Aksam yemeği bir tane palamut balığı sebzeli bir dilim tam buğday ekmek yedim leslie yapmayi dusunuyorum

Benim diyetisyenim öğle ve akşam yemeği için 5 er çeşit vermişti toplamda 10 çeşit kendi arasında değişim yapabilirsiniz demiştim mutlaka uyuyordu.
Ben sabah yarım krep yedim domates vs öğle yemeği gibi oldu tabi bi kaşe leblebi yedim akşam haşlanmış piliç yedim

Ben kendi basima on kilo verdim ama o zaman gunde en az bir saat yuruyodum afiyet olsun canim basarili gecti bugun :)

Kahvaltım bir simit ve krem peynir aksam yemeği köfte yemeyi düşünüyorum bakalim disaridaydim yine hareketli gecti bol bol yürüdüm tartildim kilo vermisim :)

Ohhh maşallah ben hep aynı duruyorum gr oynamıyor. Kahvaltıda birkaç ceviz yedim o da bitince ne yaparım bilmiyorum:) öğle 6.7 kaşık yoğurt çorbası ikindi bi kaşe tarçınlı elmalı yoğurt ve biraz leblebi yedim akşam için hiç bi fikrim yok

Oooo maşallah tebrik ediyorum. Ben aynı 64.9. Canım sıkıldı bugün bi kactane kutu incir ve ceviz yedim okulda da bu tane baklava

Stres yapıyorum evet. Bugün 6 buçuktan beri hiç durmadım. Önce ekmek yaptık sonra börek ve tatlı. Sabah yarım saç böreği. Öğlen yarım saç böreği kavun karpuz. Akşam bir dilim şu böreği domates vs. Yalnız o kadar çok badem yedim ki kalorisine baktım çok pişman oldum

Çok yemiyorum onlardan. Bu bayram çikolata yada tatlı kesinlikle yemeyecegim. Tadına dahi bakmayaçağım. Zaten şu anki kilolarimin en büyük sebebi onlar

Kahvaltı 1 börek 1 yumurta domates. Öğle bir dilim kavun 1 dilim börek ve bir kase kurutulmuş haşlanmış domates üzerine bol avı pulbiber ve birkaç kaşık yoğurt. Aslında yine çok yiyorum fakat eskiye göre azaltmış halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…