son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 3 ceviz iki zeytin yarım kibrit kutusu peynir domates
Ara öğün iki bardak süt

Kahvaltı peynir ,salatalık ,tam buğday ekmek. Akşam yemeği bezelye yemeği ve bir dilim tam bukday ekmek.Gram bile gitmemis ya

Kahvaltı peynir ,salatalık ,tam buğday ekmek. Akşam yemeği bezelye yemeği ve bir dilim tam bukday ekmek.Gram bile gitmemis ya
Üç gündür kızım hasta bugün iyice arttı dr a götürdüm. Git gel acıktım ikindi çok yedim 4.5 ceviz bir kase leblebi biraz üzüm offff . Benden de gitmiyor tek gr aynı duruyorum. İlk başlardaki heyecanım da kalmadı ama yine de devam ediyorum geç olsada inşallah olacak 50 li sayılar

İkimiz kaldık:) baksana düşler akademisi de vazgeçti sanırım. Belki de yeni gruplar bakıyordur. Eğer sadece ikimiz varsak bu yolda kesinlikle bırakmayalım daha sıkı tutalım bu işi

Gecmis olsun canim ,pes etmek yok bu yıl bu kilolar gidecek o kadar :)
Ya arkadaşım merak ettim sen en son saat kaçta yiyorsun. Ben yaklaşık bir aydır hafif besleniyorum eskiye göre o halde gr gitmiyor aynı yerde sayıyorum. Bir de çok son yemeğimi 6 ya felan mi ayarlasam acaba en azından bayrama kadar ?

Aslında saati değisiyor yedi olmadan aksam yemeğimi yemeye calısıyorum ama dışarı çıkınca kalorili oluyor

Aslında saati değisiyor yedi olmadan aksam yemeğimi yemeye calısıyorum ama dışarı çıkınca kalorili oluyor
Bak gel ikimiz bu isi çözelim sen bekardin yanlış hatırlamıyorsam daha kolay olur senin için akşamları çay kahve su dışında bir şey yemeyelim en geç 7 olsun sinirimiz. Eğer senle de yürümezse başka gruplara bakmak zorunda kalacağım

Kaç ögün yiyorsun ben iki oluyor ya kahvaltıyı gec yapıyorum öğle yiyesim gelmiyor ama ben 75 kilodan dustum suan oldugum kiloya bir sorun yasamamistim aksamlari abur cuburu kesiyorum ozellikle tatlilari

Okul açilsa uyku saatim düzelicek üc öğün yemis olucam hem harekette artmks olucak: )kpss icin nereye gitmeliyim dershane olarak onerin var mi canim bide ucretli oğretmenlik dusunuyorum bakalim olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…