son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

Grubmz 5 kisi oldu galiba
Arkdslr rica etsem sizede uyarmi bilemedim ama
Boy ,kilo ve 2 hafta sonundaki hedefinzi yazabilirmisinz .

Sworkit bnde indirdim ama daha denemedm
Cok iyi bi program yoga ve kardiyo en hosuma gidenler pilateste yapmistim birde bacak inceltici bi hareket var onuda arastirip yapmalisin adinin ne oldugunu ben bilmiyorum bana lisedeyken bayan beden ogretmeni gostermisti baya inceltio oneririm

Hosgeldn arkdsmmm
Birlikte vericz ins.
Kahvaltida 3 yumurtali,bol srbzeli koca bir omlet yedim,2 bardk cay
Hosbuldum insallah vericez cnm kahvaltin cok guzel
Bende bir yarim kase müsli ve iki kepekli grissini yedim
Oglen omlet yemeyi dusunuorum ama bakalim kararsizim ne yesem diye

Bnde liste falan olaylarini blmiyorumda
Hepimiz yazalim ,boy ,kilo ,2 haftalik hedef kilo
Ben nick le beraber 5 mizn bilgilerini yazarim cnm

Beni de alın lütfen bu defa burayı düzenli kullanayım. 162 boy ve 65.5 kilo yaş 28 :mad: bayrama kadar 60 olmak istiyorum. Ocak ayına kadar da 50 olmak istiyorum çok mu uzak hedefler:KK42:

Beni de alın lütfen bu defa burayı düzenli kullanayım. 162 boy ve 65.5 kilo yaş 28 :mad: bayrama kadar 60 olmak istiyorum. Ocak ayına kadar da 50 olmak istiyorum çok mu uzak hedefler:KK42:
Sende gel kardes ,ne olucakkkk
Hicte uzak degil
Tabi bn sana soyluyorum ama bn napcam,hemen hemn ayni durumdayiz
Bnmde boy 166,kilo 65.5 yas 30
Bayrama bende 60 olmak istiyorummmm

Ben telefonuma 30 günde zorlu fitness görevi diye bir uygulama indirdim Çaylak 2 olandan başladım bir kaç dakika sürüyor şimdilik ki zaten iyice kilo verince sikilastirici programlardan uygulamak istiyorum. Adimsayarim var günde 10000 yapmaya çalışıyorum bazen Leslie 3 mil yapıyorum 45 dk

Kahvaltı olarak bir dilim peynir ,bir adet salatalık ,bir tatlı kaşığı tereyeğı , bir dilim ekmek ve şekersiz çay ile yaptım

Haftada kaç kilo vericez acaba yavaş yavaş vereyim diyorum o zaman başlıyoruz kolay gelsin kızlar bol eksiler olsun:KK66:

Bir de çay tavsiye edeyim ben bi catdanliga bir elma dogruyorum içine kabuk tarçın karanfil kök zencefil kök zerdecal atıp kaynatiyorum elma yumuşayinca altını kapatıp Yeşilçay katıp demliyorum vücut anında ısınıyor onu içince. Geçen yıl bir ayda bu çay hafif diyet ve 3 mil Leslie ile 5 kilo yağdan verdim

Listeyi ben denerim bilgisayarda olmadı belge veya foto olarak yüklerim kızlar yaşınız kilonuz hedefiniz yazarsınız ona göre hazırlarız :)

Kalori hesaplari korkutuyor beni,moralim bozuluo sonra
Ben biraz ekspress dukan ve karaty karisimi bsy yapicam
Bol protein,su,sebze
Tatli,ekmek yok
Evde olanlara gore karisik ayarlicm iste
Birine karar bence cnm dukan zordur cunki dukanda yulaf kepeginden yapilmis urunleri kullanmak zorundasin atak seyir gibi evrelerden olusuyo dukani hic karistirma araya karatay exprrss yada glisemik indeks diyetlerini uygulayabilirsin

Back
X