Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sworkit bnde indirdim ama daha denemedm21 yasindayim adim hayal
167 boyunda 85 kiloyum
Bi ara 79a kadar dustum
Hem diyet hemde sworkit programi ile spor yaparak
Simdi kalici kilo vermek istiyorum
Ilk hedefim 75 ikincisi 70 ve 59a kadr dusmek istiyorum....
Cok iyi bi program yoga ve kardiyo en hosuma gidenler pilateste yapmistim birde bacak inceltici bi hareket var onuda arastirip yapmalisin adinin ne oldugunu ben bilmiyorum bana lisedeyken bayan beden ogretmeni gostermisti baya inceltio oneririmSworkit bnde indirdim ama daha denemedm
Hosbuldum insallah vericez cnm kahvaltin cok guzelHosgeldn arkdsmmm
Birlikte vericz ins.
Kahvaltida 3 yumurtali,bol srbzeli koca bir omlet yedim,2 bardk cay
Saol cnm aklimda bulunsun yuklerim bi ara internetim az oldugu icin yukuyemiycem suan :)Hosgeldiniz :) bende fitwel kullanıyorum yediklerimin kalorisini görmek fazla yemede durdurucu etki yapıyor :)
Kalori hesaplari korkutuyor beni,moralim bozuluo sonraSaol cnm aklimda bulunsun yuklerim bi ara internetim az oldugu icin yukuyemiycem suan :)
Sende gel kardes ,ne olucakkkkBeni de alın lütfen bu defa burayı düzenli kullanayım. 162 boy ve 65.5 kilo yaş 28bayrama kadar 60 olmak istiyorum. Ocak ayına kadar da 50 olmak istiyorum çok mu uzak hedefler
![]()
Birine karar bence cnm dukan zordur cunki dukanda yulaf kepeginden yapilmis urunleri kullanmak zorundasin atak seyir gibi evrelerden olusuyo dukani hic karistirma araya karatay exprrss yada glisemik indeks diyetlerini uygulayabilirsinKalori hesaplari korkutuyor beni,moralim bozuluo sonra
Ben biraz ekspress dukan ve karaty karisimi bsy yapicam
Bol protein,su,sebze
Tatli,ekmek yok
Evde olanlara gore karisik ayarlicm iste