- 26 Ağustos 2016
- 80
- 10
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gençsin :) hangi bölüm. Ben 28 yaşındayım sınıf öğretmeniyim bir tanede kızım var 2 buçuk yaşındaYok canim değilim 22 yasindayim universite yeni bitti taze mezun:)
afiyet olsun cnmSabah 1 tane haşlanmış yumurta 3 parmak büyüklüğünde kombe domates salatalık . Ara öğün 2 elma 5.6 fıstık
Afiyet olsun ilk defa duydum ama ne yalan söyleyeyim canım çekti :)Afiyet olsun cnm bende cok oldu kalkali ama halen kahvalti yapmadim kalkim yumurta kaynatayim diyorum yada omlet mi yapsam bilemedim bugun ekmegim yok ekmek yemicem dun fransiz tostu yemistim kucuk bi ekmegi yumurtali sutlu karsima batirip ikiye bolup arasina yagsiz tuzsuz peynir koyup tereyada tost gibi kizartmistim bugun napsam bilemedim heralde omlet falan ypicm
Denemeni tavsiye ederim esim de bende bayila bayila yiyoruz hemde hayat ekmekler degerlenio internette tarifini bulabilirsin genelde ince kare tost ekmeginden yapiolar ama ben evde hangi ekmek varsa keeilmis onu kullaniyorumAfiyet olsun ilk defa duydum ama ne yalan söyleyeyim canım çekti :)