son 3, 2 , 1 basliyoruzzz

selam kizlar internetim bitti malesef 6sindan sonra girebilcem tekrar cok uzgunum kusura bakmayin devam edicem tabiki diyetime sadece bi kac gun menu yazip paylasamiycam

bende 19 aylik evliyim 21 yasindayim cocuk yok henuz
donucem kizlar burda olmazsanizda nereye gittiginize dair mesaj atarsaniz sevinirim

Sabah 1 tane haşlanmış yumurta 3 parmak büyüklüğünde kombe domates salatalık . Ara öğün 2 elma 5.6 fıstık

kahvaltimi henuz yapmadim branch gibi oluck bugun
esim evde cunki ilk defa...
sabah bir salatalik attim agzima biraz oncede haslanmis misir koçaninin ucunu kirdim cok az yedim yani
bukadar...
ogle kahvaltisina fransiz tostu .milfoy gozleme.yapmayi dusunuorum...ama ben bir parca yiyecegim cogunlukla salatalik domates yemeyi dusunuorum

Kahvati iki uc dilim sucuk,beyaz peynir,helva ,bir dilim ekmek kahvaltiyi gec yaptim o yüzden öğle yemeği yok su 2.5 litreye tamamlayacağım :)

Afiyet olsun cnm bende cok oldu kalkali ama halen kahvalti yapmadim kalkim yumurta kaynatayim diyorum yada omlet mi yapsam bilemedim bugun ekmegim yok ekmek yemicem dun fransiz tostu yemistim kucuk bi ekmegi yumurtali sutlu karsima batirip ikiye bolup arasina yagsiz tuzsuz peynir koyup tereyada tost gibi kizartmistim bugun napsam bilemedim heralde omlet falan ypicm

Öğle yemeğim bir kaç dilim karpuz küçük bir salkım üzüm iki kibrit kutusu peynir ve acı biber turşusu

Afiyet olsun cnm bende cok oldu kalkali ama halen kahvalti yapmadim kalkim yumurta kaynatayim diyorum yada omlet mi yapsam bilemedim bugun ekmegim yok ekmek yemicem dun fransiz tostu yemistim kucuk bi ekmegi yumurtali sutlu karsima batirip ikiye bolup arasina yagsiz tuzsuz peynir koyup tereyada tost gibi kizartmistim bugun napsam bilemedim heralde omlet falan ypicm
Afiyet olsun ilk defa duydum ama ne yalan söyleyeyim canım çekti :)

Sabah yani oglene dogru kahvalti ettim kahvaltim
2 yumurta ve biraz sutu cirptim baharat atip omlet yaptim bir domates iki kucuk salatalik
Koruklu aci biber(ayni sirkeli yapar gibi yapilio icin sirke deil olmamis eksi uzumler havanda dovulup su ile karistirilior icine sarimsak ve aci tatli karisik biber atilior) bir bardak nane limonlu sekersiz yesilcay...

Afiyet olsun ilk defa duydum ama ne yalan söyleyeyim canım çekti :)
Denemeni tavsiye ederim esim de bende bayila bayila yiyoruz hemde hayat ekmekler degerlenio internette tarifini bulabilirsin genelde ince kare tost ekmeginden yapiolar ama ben evde hangi ekmek varsa keeilmis onu kullaniyorum

Back
X