Doğuma Hazırlık son 4 hafta !!! acil KIZ ismi.......

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulingurkan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
79
19
8
bulduğum isimleri yazıyorum eğer sizinde öneriniz olursa onlarıda yazabilirsiniz.şimdiden teşekkür ederim.

Elin
Eris
İdil
Belen
Okyanus

Son düzenleme:
Elin Türkçede kullanışlı olmaz.

Eris Iris'e çok benziyor.

Selene ismini tuhaf buldum.

Bu isimlerden en çok Selen ve Idil'i beğeniyorum ama Iris'in yanında biraz sıradan.

Melis de sıradan.

Elis, Mila gibi moda isimleri hoş değil.

Belen, Çilek ve Okyanus en uygunu bence

Selen en kulaga hos geleni
Yada idil

Niye çocuğunuza yaz dizisi kadın kahramanı ismi veresiniz ki?
Şöyle bir düşünün mesela...eşiniz ve sizin için özel bir isim... İlk bulusmaniz olabilir, tanismaniza vesile olan birşey olabilir... Mesela ilk opustugunuz gün yağmur yağdıysa Yağmur, tatilde bir aşk yaşadıysaniz güneş,kumsal,deniz... Gece yarısı deniz kiyisinda sarhoş olduysaniz yakamoz...
Şöyle düşününce iliskinizden birşeyler bulabileceğiniz,tatlı şeyler animsatan bir işimi tercih etmek daha mantıklı bence Mila, kola gibi yapay isimlerden

yaz dizisi derken? bizim evimizde tv yok :) bunlar bana soylenmis isimler bende sizlere soruyorum.....

muhtemelen dogunca gorup karar vericez ama ben baskalarina hamgi isimler hos geliyor onu merk ettigim icin actim konuyu hatta a harfi cok kaba geliyor icinde a olsun istemiyorum....kizim umay ismine cok takintili idi simdi idil olsun diyor esim hala umayda takili banada cok kaba geliyor..anlami guzel ama bilemiyorum...

Çilek isminde sıkıntı çeker..
Melis çook güzel.. Bir de ben öneri yazayım: Selin.. :)

Miray
Yılın ilk aylarında doğan / Güneş gibi ay gibi parlayan

Miray anlamı yanlış bilinen bir isim.
Nette yazan anlamı doğru değil.

Mir Farsça bir kelime ve bey demek.
Miray, Mirza gibi isimler erkek ismi o yüzden.
Miray ay gibi parlayan bey demek.

Mihr Farsça bir kelime ve güneş demek.
Mihray güneş ve ay demek.
Mihray, Mihrimah gibi isimler kız ismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…