• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

kimyon pul biber soğan domates ekleyince suni kebap deniyor biliyomusun bilmiyorumda çok güzel oluyo tabi bunu lavaşa sarıyosun ama sade de yenir yani:KK49:

Evet biliyorum bayılırım da :)
ama son zamanlarda midemde sıkıntı var, onun için baharatlardan uzak durmaya çalışıyorum.

Birde lavaş demişken, mayasız ekmek oldupu için yiyebiliriz :kk77:

Evet biliyorum bayılırım da :)
ama son zamanlarda midemde sıkıntı var, onun için baharatlardan uzak durmaya çalışıyorum.

Birde lavaş demişken, mayasız ekmek oldupu için yiyebiliriz :kk77:
ekmeğimi ben kendim yapıyorum lavaşta yapıyorum arada buğday unundan güzel oluyo..imkan varken hazır almıyorum hem içine ne koyduğumu biliyorum:KK66: muz pek önerilmiyo diyetlerde ama bende kullanuyorum kas ağrılarına iyi geliyor tam bir potasyum deposu afiyet olsun:KK5: geçmiş olsun bu arada spor yapıyomusun

ekmeğimi ben kendim yapıyorum lavaşta yapıyorum arada buğday unundan güzel oluyo..imkan varken hazır almıyorum hem içine ne koyduğumu biliyorum:KK66: muz pek önerilmiyo diyetlerde ama bende kullanuyorum kas ağrılarına iyi geliyor tam bir potasyum deposu afiyet olsun:KK5: geçmiş olsun bu arada spor yapıyomusun

Evet muz pek önerilmiyor ama ben 2 hafta da bir 1 tane tüketiyorum :))) aslında daha çok geç saatlerde tüketilmesi istenmiyor.
sen ögrenci degilmisin yaaaw, ekmegini kendin yapıyosun :)) baya hamarat gördüm seni.

Spor olayı 66 dan 58 e düştügüm dönem yaptım.
Suan daha çok kol ve popo haraketi yapıyorum.
Öyle ciddi bi şekilde degil ama :) yatmadan önce 50 tane squat, birde 50 adet kol şınavı :))

Evet muz pek önerilmiyor ama ben 2 hafta da bir 1 tane tüketiyorum :))) aslında daha çok geç saatlerde tüketilmesi istenmiyor.
sen ögrenci degilmisin yaaaw, ekmegini kendin yapıyosun :)) baya hamarat gördüm seni.

Spor olayı 66 dan 58 e düştügüm dönem yaptım.
Suan daha çok kol ve popo haraketi yapıyorum.
Öyle ciddi bi şekilde degil ama :) yatmadan önce 50 tane squat, birde 50 adet kol şınavı :))
öğrenciyim ama tek yaşayınca öğrendik bişeyler zamanda bol seviyorum mutfakta uğraşmayı:KK48: ben bayadır yemiyormuşum muz onu farkettim:)
ben o squatı yapamıyorum dizlerim sorunlu :KK42:

şekersiz içiyosun diye düşünerekten bence günde 2 tane iç metabolizmayı hızladırıyor kahve ama selülit yapıyo diyolar:KK34:

selülitim yok çok şükür :KK75:
Şekersiz içiyorum nescafeyi ama türk kahvesine 1 tane şeker atıyorum :) günde 1 oldugu için sorun etmiyorum :))

öğrenciyim ama tek yaşayınca öğrendik bişeyler zamanda bol seviyorum mutfakta uğraşmayı:KK48: ben bayadır yemiyormuşum muz onu farkettim:)
ben o squatı yapamıyorum dizlerim sorunlu :KK42:

tebrik ederim seni, kocaman çocuklu kadınım ekmek yapmışlıgım yok :))))
squat içinde üzülme onun yerine dizini bükmeden geriye tekme atma hareketi yap, oda olur :)

selülitim yok çok şükür :KK75:
Şekersiz içiyorum nescafeyi ama türk kahvesine 1 tane şeker atıyorum :) günde 1 oldugu için sorun etmiyorum :))

tebrik ederim seni, kocaman çocuklu kadınım ekmek yapmışlıgım yok :))))
squat içinde üzülme onun yerine dizini bükmeden geriye tekme atma hareketi yap, oda olur :)
ben var vallahi ama sporla onlarda gidecek ben umutluyum:)

Kızlar buradayım, cuma kilo bildirimim olacak :KK66:
Jillian en kolayı değil mi sizce ?? diğer spor videoları çok zorlayıcı gelmişti bana :)

Back
X