• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son 8 kilo..

ay hoşgeldin yavaş yazıyor herkes sevindim :) valla 10 gündür diyetteyim , geçen pzt tartıldım 78,5le başladım şuan 77im bakalım devam ediyoruz :) inşallah bi daha bırakmak yok
ay inşallah bende tam bugun başladım valla tekrar öğle bi kek kaçamağım oldu ama ilk güne göre iyi sayılırım

bu arada kızlar bi kısa özgeçmiş yapayım:bu grubumuz pasif oluna başka bi gruba gitmiştim çok azimli ve iyi niyetliydiler gerçekten ama ben bi türlü adapte olamadım onların enerjisini düşürmemek için yazmadım.
sonra kopuş o kopuş saldım iyice 3ay kortizonda içiyorum 3aydır iyice şiştim yani anlıcanız ama artık yeter kendime bi dur diyorum ve bugünden itibaren başladım yarın tartılıp tam kilomu yazarım

ay inşallah bende tam bugun başladım valla tekrar öğle bi kek kaçamağım oldu ama ilk güne göre iyi sayılırım
valla burayı bırakınca gerisin geriye aldım kiloları eylülden bu yana çok üzüldüm arada yazdım grubu tekrar toplamak için ama olmadı inşallah yine birlik oluruz hep beraber veririz

bu arada kızlar bi kısa özgeçmiş yapayım:bu grubumuz pasif oluna başka bi gruba gitmiştim çok azimli ve iyi niyetliydiler gerçekten ama ben bi türlü adapte olamadım onların enerjisini düşürmemek için yazmadım.
sonra kopuş o kopuş saldım iyice 3ay kortizonda içiyorum 3aydır iyice şiştim yani anlıcanız ama artık yeter kendime bi dur diyorum ve bugünden itibaren başladım yarın tartılıp tam kilomu yazarım
ya ben de bikaç bi yere yazayım dedim ama malasef burdaki enerjiyi alamadım

valla burayı bırakınca gerisin geriye aldım kiloları eylülden bu yana çok üzüldüm arada yazdım grubu tekrar toplamak için ama olmadı inşallah yine birlik oluruz hep beraber veririz
inşallah canım inşallah ya ben çok sevindim şimdi ya sizi görünce inanmiyacaksınız...tamda bugun başlamışken ne güzel tesadüf oldu.akapunturla zayıflayan varmı diye araştırmaya açtım roxenın etiketini gördüm.çok sevindim canım arkadaşlarım :KK200::KK19::KK200:

inşallah canım inşallah ya ben çok sevindim şimdi ya sizi görünce inanmiyacaksınız...tamda bugun başlamışken ne güzel tesadüf oldu.akapunturla zayıflayan varmı diye araştırmaya açtım roxenın etiketini gördüm.çok sevindim canım arkadaşlarım :KK200::KK19::KK200:
valla ben de bugün çok sevindim bugün bi aysu yazdı sonra sen çok mutlu oldum, bikaç gündür roxenla ikimiz yazıyoruz akşamları siz de geldiniz şenlendi :D

ya zamanım var aslında hani leslie falan yapabilirim ama işte yarın yaparım bugün böyle geçsin diye diye kalkamıyorum yerimden neyse yarın yürüyüşe çıkayım bari
senin önünde düğün var canım iyice asılman lazım bide hepimizden küçük müsün acaba sen:))

roxen2303 roxen2303 ay tatlım benim sen bizi unutmadın mı.ne güzel hızır gibi yetiştin 3 aydır sporu diyeti bıraktım 6 kilo almışım 67dım en son görüştüğümüzde şimdi 73üm:KK42::KK42:
ben de varım tabikide ....
vermek nasıl zor bizim için ama hemen geri alıyoruz bu süreçte bize ders olsun bırakmak yok bu kadar uzun süre tabiki arada boşverdiğimiz zamanlar olacak ama 1-2 gün yoksa böyle beşer altışar alıyoruz kiloları

69.4 ile başladığım detoks 68,0 ile son buldu bu sabah daha fazla verebilmeyi umuyordum ama şartlar değiştiği için böyle oldu..bundan sonra pazartesi günleri tartı günümüz olsun ki haftasonu kimse ipin ucunu kaçırmasın ne diyosunuz kızlar bety21 bety21 S SevdaSozleri aysu27 aysu27 goldenheart goldenheart ... @Daydream15 ablam sonuç budur:KK14:

Kızlar eskisi gibi çok aktif olamıyorum çocuklarım bütün zamanımı alıyor o yüzden çekiniyorum biraz ama yeniden birlikte yol almak benim için büyük mutluluk hepinizi çok özledim

sabah : 1 dilim ekmek , 1 kk peynir , 5 zeytin , 5 dilim sucuk , çay
ara : 10 yeşil erik
öğleden sonra : 5 lahmacun (küçük) , yeşillik , zero kola
gün içinde 2 bardak türk kahvesi , 2 lt su--3 olur bu
bende böyle
akşama çayın yanında bişeyler yiyebilirim babam evime ziyarete geldi

kızlar sabah konfleks süt bi kase
öğle: kıymalı pırasa, bi kase yoğurt
ara öğün: bir muz
akşam: 2,3 kaşık az yağlı sebzeli makarna, bir kase yoğurt
günn içinde bir türk kahvesi var
haftada bigün biraz makarna yiyorum onu yediğim günde hiç ekmek yemiyorum bende de böyle

Back
X