Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hoşgeldin yavaş yazıyor herkes sevindim :) valla 10 gündür diyetteyim , geçen pzt tartıldım 78,5le başladım şuan 77im bakalım devam ediyoruz :) inşallah bi daha bırakmak yokS SevdaSozleri şekerim sen nasılsın kaç kilosun
ay inşallah bende tam bugun başladım valla tekrar öğle bi kek kaçamağım oldu ama ilk güne göre iyi sayılırımay hoşgeldin yavaş yazıyor herkes sevindim :) valla 10 gündür diyetteyim , geçen pzt tartıldım 78,5le başladım şuan 77im bakalım devam ediyoruz :) inşallah bi daha bırakmak yok
valla burayı bırakınca gerisin geriye aldım kiloları eylülden bu yana çok üzüldüm arada yazdım grubu tekrar toplamak için ama olmadı inşallah yine birlik oluruz hep beraber veririzay inşallah bende tam bugun başladım valla tekrar öğle bi kek kaçamağım oldu ama ilk güne göre iyi sayılırım
ya ben de bikaç bi yere yazayım dedim ama malasef burdaki enerjiyi alamadımbu arada kızlar bi kısa özgeçmiş yapayım:bu grubumuz pasif oluna başka bi gruba gitmiştim çok azimli ve iyi niyetliydiler gerçekten ama ben bi türlü adapte olamadım onların enerjisini düşürmemek için yazmadım.
sonra kopuş o kopuş saldım iyice 3ay kortizonda içiyorum 3aydır iyice şiştim yani anlıcanız ama artık yeter kendime bi dur diyorum ve bugünden itibaren başladım yarın tartılıp tam kilomu yazarım
inşallah canım inşallah ya ben çok sevindim şimdi ya sizi görünce inanmiyacaksınız...tamda bugun başlamışken ne güzel tesadüf oldu.akapunturla zayıflayan varmı diye araştırmaya açtım roxenın etiketini gördüm.çok sevindim canım arkadaşlarımvalla burayı bırakınca gerisin geriye aldım kiloları eylülden bu yana çok üzüldüm arada yazdım grubu tekrar toplamak için ama olmadı inşallah yine birlik oluruz hep beraber veririz
valla ben de bugün çok sevindim bugün bi aysu yazdı sonra sen çok mutlu oldum, bikaç gündür roxenla ikimiz yazıyoruz akşamları siz de geldiniz şenlendiinşallah canım inşallah ya ben çok sevindim şimdi ya sizi görünce inanmiyacaksınız...tamda bugun başlamışken ne güzel tesadüf oldu.akapunturla zayıflayan varmı diye araştırmaya açtım roxenın etiketini gördüm.çok sevindim canım arkadaşlarım![]()
iyi geceler canım benimay saol canım şimdilik iyi geceler yarın görüşmek üzere öptüm
senin önünde düğün var canım iyice asılman lazım bide hepimizden küçük müsün acaba sen:))ya zamanım var aslında hani leslie falan yapabilirim ama işte yarın yaparım bugün böyle geçsin diye diye kalkamıyorum yerimden neyse yarın yürüyüşe çıkayım bari
vermek nasıl zor bizim için ama hemen geri alıyoruz bu süreçte bize ders olsun bırakmak yok bu kadar uzun süre tabiki arada boşverdiğimiz zamanlar olacak ama 1-2 gün yoksa böyle beşer altışar alıyoruz kilolarıroxen2303 ay tatlım benim sen bizi unutmadın mı.ne güzel hızır gibi yetiştin 3 aydır sporu diyeti bıraktım 6 kilo almışım 67dım en son görüştüğümüzde şimdi 73üm
ben de varım tabikide ....
sağol canımm aynen öyle yapıcaz bu işi hem benim mezuniyetim var o zamana kadar bi 64 olsam çok güzel olur:)Kızlar bugün itibarıyla 73.9 kiloyumroxen2303 sende iyi kilo vermişsin canım hadi kızlar sıkı sıkı asılalım diyetimize bu sefer yarım kalan işimizi tamamlayalım