Son 8 kiloyu verme yolculuğu..

bilinmeyenkullanici

B:95 G:56.1 H:51
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
9.845
20.001
248
Merhaba, tanıyanlar vardır beni kısaca anlatayım 95 kilodan 56 kiloyu gördüm temmuzdan beri ve şubattan beridir birsürü tatiller yaptım 3 kilosu geri geldi. Hedefim 51 aslında görüntüm hoşuma gidiyor aynada ama rakamlarla kafayı bozmuş durumdayım. MotivasyonuM çok düştü o yüzden her gün bu günlüğe yazacağım dileyen takip edebilir. Nisan 28 ve mayıs 11 12de düğünlerimiz var o düğünlere mümkün olduğunca zayıflamış olarak gitmek istiyorum

Başarı hikayemin linki de aşağıda yer alıyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/95den-56ya-yolculuk.1054842/
28 Mart 59.7 kilo
30 Mart 58.3 kilo
6 Nisan 59.6 :KK43:
9 Nisan 59.2
20 Nisan 58.1
27 Nisan 56.6

Son düzenleme:
Merhaba, tanıyanlar vardır beni kısaca anlatayım 95 kilodan 56 kiloyu gördüm temmuzdan beri ve şubattan beridir birsürü tatiller yaptım 3 kilosu geri geldi. Hedefim 51 aslında görüntüm hoşuma gidiyor aynada ama rakamlarla kafayı bozmuş durumdayım. MotivasyonuM çok düştü o yüzden her gün bu günlüğe yazacağım dileyen takip edebilir. Nisan 28 ve mayıs 11 12de düğünlerimiz var o düğünlere mümkün olduğunca zayıflamış olarak gitmek istiyorum

Başarı hikayemin linki de aşağıda yer alıyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/95den-56ya-yolculuk.1054842/
Eminim başarılı olacaksin canimmmm:KK74: boyun kac senin kiz benim 165 ve biliyosun benimde hedef 51:KK73:

Seni de takip edeyim :)
Benim de son 8 kilo ama senin boyun 70in üstünde diye hatırlıyorum. Suanki kilon bence iyi.

Eminim başarılı olacaksin canimmmm:KK74: boyun kac senin kiz benim 165 ve biliyosun benimde hedef 51:KK73:
Seni de takip edeyim :)
Benim de son 8 kilo ama senin boyun 70in üstünde diye hatırlıyorum. Suanki kilon bence iyi.

güzel kızlar boyum 164 :) hedef 51 ama daha az da olsun isterim

Yarın almam gereken kalori 1241 sabah 8 gibi yeşil çay ile hurma badem fındık yerim 14de de eve gelince misafirim olacak bakalım onlara ıslak kek ve börek yapacağım ben ne yiyeceğim Allah bilir.. akşam da karnabahar yemeği yoğurt Mücver yemeyi düşünüyorum

Daha da kilo almayım da Allah muhafaza :KK70:
Uzun yollardan gelmissin, istesen de almazsin artık :)
Ben 33 günde acaba 8 kilo verebilir miyim

Yarın almam gereken kalori 1241 sabah 8 gibi yeşil çay ile hurma badem fındık yerim 14de de eve gelince misafirim olacak bakalım onlara ıslak kek ve börek yapacağım ben ne yiyeceğim Allah bilir.. akşam da karnabahar yemeği yoğurt Mücver yemeyi düşünüyorum
Zigzag yöntemi yapıyordun dimi

Uzun yollardan gelmissin, istesen de almazsin artık :)
Ben 33 günde acaba 8 kilo verebilir miyim

Zigzag yöntemi yapıyordun dimi
33 günde verirsin ama sağlıklı olmaz bence. Ben isveçi yapınca mesela kısa sürede kilo kaybedince göbeğim yumuşadı inan çok pişmanım. Geç olsun güç olmasın.

Aynen dün çok kalori almama rağmen füze sonuç geldi tartıdan

33 günde verirsin ama sağlıklı olmaz bence. Ben isveçi yapınca mesela kısa sürede kilo kaybedince göbeğim yumuşadı inan çok pişmanım. Geç olsun güç olmasın.

Aynen dün çok kalori almama rağmen füze sonuç geldi tartıdan
Haklısın ama 1 mayısta memlekete gidicem, hedefime ulaşmış olarak gitmek istiyorum. Yoksa 1 temmuz için girmiştik iddiaya :)

Spora da güya ptesi baslayacaktim hala başlayamadım. Spor için de gaza gelmem lazım. Hiç 13 kilo vermiş gibi durmuyorum. Çok yumuşak vücudum. Evde egzersiz yapabilirim şuan için ama tık yok.

Haklısın ama 1 mayısta memlekete gidicem, hedefime ulaşmış olarak gitmek istiyorum. Yoksa 1 temmuz için girmiştik iddiaya :)

Spora da güya ptesi baslayacaktim hala başlayamadım. Spor için de gaza gelmem lazım. Hiç 13 kilo vermiş gibi durmuyorum. Çok yumuşak vücudum. Evde egzersiz yapabilirim şuan için ama tık yok.
Jillian veya en azından Leslie yapabilirsin spor yapmayınca dediğingibi çok kilo verdiğin belli olmaz emeğine yazık
Kız bizi bıraktın mı :KK43:
Yok kız bırakır mıyım deli öğlen menü bile bildirdim

Markete uğramaya vakit buldum buğday patağı aldım yedim 143 kalori kendisi ve bol lifli :) yanında da 1.5 lt su aldım şu an bitmek üzere ve evde de elma tarçın kürüm beni bekliyor

Eve geldim karnabahar kısır üstüne lor ektim yedim minik bir dilim kek minicik bir dilim peynirli börek yedim 200 kalorim kaldı onu da doldurup günü kapatırım

Back
X