- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.961
Çok kötü bir anısını paylaşmıştı. Burada tanışıp,yakınlaşan birbirlerine bayağı yürüyen ve cinsel içerikli konuşmalar yapan 2 üyenin de erkek çıktığını yazmıştı. Hatta muhtemelen şuan kusuyorlardır diye de eklemişti.Neyi uyarmış kuzucuk?
Evet brocum. Mağazalara bakıp bulmaya çalışıcam bu tip birşey. Bulamazsam internetten sipariş artıkBoyun 1.70 miiimaşallah ve bence uzun boylular için bu elbiseler biçilmiş kaftan
Off şuan yüreğim ağzımda kargo bekliyorum. Mom jeans lerden bayıla bayıla beğenip aldım inşallah görselle uyumludurEvet brocum. Mağazalara bakıp bulmaya çalışıcam bu tip birşey. Bulamazsam internetten sipariş artık
Geldim, amacım merak ettirmek değil şarzım yetmedi.
Kazenin dediklerini hatırladım bugün. Çok ciddi uyarmıştı, özelden msj atıp aşağı yukarı konuşup konuyu +lara getirenleri rapor edin demişti. Burda da muhabbetimizin ucu bucağı yok, bazen kaçırıyoruz ipin ucunu. Açık nihayetinde, dikkatli olmakta fayda var.
Hojj bulduk çiçimHoşgeldin malimNasılsın Kıbrıs'ın gülü
Brocum ben özelde wp grubu kurmak yasak diye biliyorum. Çünkü wp grubu kurup maddi çıkar elde etmeye çalışanlar olmuş. Ama kişisel olarak reel hayatta kimsenin görüşmesine birşey diyemeyiz demişti kazen. Numara alıp vermek yasak değil ama grup kurmak yasak bende böyle biliyorum.Çok kötü bir anısını paylaşmıştı. Burada tanışıp,yakınlaşan birbirlerine bayağı yürüyen ve cinsel içerikli konuşmalar yapan 2 üyenin de erkek çıktığını yazmıştı. Hatta muhtemelen şuan kusuyorlardır diye de eklemişti.
Oh super anne baba saatiaynen canım çok şükür
Kuzum nasıl oldun tahlillerin sonuçlarını aldın mı? Yazdım demin ama görmedin sanırım ya da cevap verdin de ben görmedim belkiSelam a dostlar
Hahah kaç numara malim ayaklar?Hojj bulduk çiçim
Yazlık ayakkabımın file yeri yırtılıp duruyo ona boncuk dikiyom tutsun diyeayak ayak değil palet mübarek 3 ay dayanmıyo ayakkabılar
Sen nassın iki dişinin arasında mekik dokuduğum
1.70 uygun mudur geçerli not aldım mı
Alırsam elbiseyi atarım şamdanım nasıl diye bir bakarsın bakalım.
Bu arada senin eşin de devrelerin arasına seni sokmamak için üstün çaba sarfediyor mu ne zamandır soracağım şimdi geldi aklıma.
Çocuklar ne zamandan beri yenge yemek yap gelelim diye msj atıyor. Benim adam inatla red ediyor. Var mı seninkinde de böyle huy kuzum.
Ahhh cok tesekkur ederim canim evet sut birikintisi iltihap apse yapmis doktor eliyle bosaltti baya bi ama antibiyotik verdi birde insallah rahata erecegim bin sukur korktugum gbi bisey cikmadi . Cocgmu sutten keseli 1 sene oldu ama olabilirmis boyleKuzum senin sonuçlar çıktı mı şimdi etiket yapacaktım seni nasıl oldun diye
Beni unutmayiiiiiinHadiii yahhh kutsişimm Bursa aşığı biriyim ora benim herşeyim
Yeni gordum tam da cevap yazdim simdi 2.msjni gordum canim sagol hatirladgn icin. Herseyin basi saglikmis gercekten Allah hepimize saglik sihhat versinKuzum nasıl oldun tahlillerin sonuçlarını aldın mı? Yazdım demin ama görmedin sanırım ya da cevap verdin de ben görmedim belki
Oh super anne baba saati
Allah onları alsın soğudum şuan hepsindenbak ben nisanliyken çalıştığım yerde bi polis abi vardi. sen kimseye güvenme özellikle de polislere demişti.
eşim çoğuyla tanıştırmaz beni :) burdan bi kisiyle iyi mesela onu gördüm. kimsenin evine gitmez kimseyi de çağırmaz. çok nadir polis arkadaşıyla tanıştırır:)
bence eslerimiz çok benziyosen de bisey deme. is yeri iste kalmali. sonuçta karma bi ortam değil sadece erkekler var. dönen muhabbet goy goy yaparken iyidir ama is dışında ailece görüşmeye uygun bulmuyodur
kız 1.70 ideal boy bencene giysen yakışır. mutlaka at beybi çok merak ederim ben
unutmadan bu aradahiç insan içine karışma cabam olmuyo benim keske bulastirmasa diye baktığım için olaya ikimizinde işine geliyo
bak sen iyi kötü atanmissin. lisans mezunusun. ama orda aof lu de var düzgün bı bölüm mezunu da. kültürlü de var hafif cahil de. şimdi biriyle görüşelim geri kalan 10 u at çöpe de denmez. o yüzden çürük elmalar sepeti delmiştir
Çok geçmiş olsun kuzum. İyisin şimdi di mi? Analığın zorlukları işte bunlarAhhh cok tesekkur ederim canim evet sut birikintisi iltihap apse yapmis doktor eliyle bosaltti baya bi ama antibiyotik verdi birde insallah rahata erecegim bin sukur korktugum gbi bisey cikmadi . Cocgmu sutten keseli 1 sene oldu ama olabilirmis boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?