Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyi uyarmış kuzucuk?
Çok kötü bir anısını paylaşmıştı. Burada tanışıp,yakınlaşan birbirlerine bayağı yürüyen ve cinsel içerikli konuşmalar yapan 2 üyenin de erkek çıktığını yazmıştı. Hatta muhtemelen şuan kusuyorlardır diye de eklemişti.

doğru diyosun kuzu :) haklısın
teşekkür ederim

Hoşgeldin malim Nasılsın Kıbrıs'ın gülü
Hojj bulduk çiçim
Yazlık ayakkabımın file yeri yırtılıp duruyo ona boncuk dikiyom tutsun diyeayak ayak değil palet mübarek 3 ay dayanmıyo ayakkabılar
Sen nassın iki dişinin arasında mekik dokuduğum

Brocum ben özelde wp grubu kurmak yasak diye biliyorum. Çünkü wp grubu kurup maddi çıkar elde etmeye çalışanlar olmuş. Ama kişisel olarak reel hayatta kimsenin görüşmesine birşey diyemeyiz demişti kazen. Numara alıp vermek yasak değil ama grup kurmak yasak bende böyle biliyorum.
Zaten aklı başında kimse herkese numarasını vermez. Herkesin burda çok samimi olduğu 1 yada 2 kişide numarası vardır %100.
Öte yandan ipi kaçacak muhabbete ya da sıkıntı yaratabilecek muhabbete ben topikte izin vermiyorum.
Yeri gelip uyarı yaptığım da oluyor. Ben topiği açıp Allaha emanet edenlerden değilim, sorumluluğunu üstleniyorum. Böyle de olması gerektiğine inanıyorum. Gözümden kaçarsa o ayrı tabi. O yüzden ipi kaçacak muhabbet burda olmaz, olursa uyarırım.

Hojj bulduk çiçim
Yazlık ayakkabımın file yeri yırtılıp duruyo ona boncuk dikiyom tutsun diyeayak ayak değil palet mübarek 3 ay dayanmıyo ayakkabılar
Sen nassın iki dişinin arasında mekik dokuduğum
Hahah kaç numara malim ayaklar?
Napayım koşuşturmaca halindeyim hep Yıprandım

bak ben nisanliyken çalıştığım yerde bi polis abi vardi. sen kimseye güvenme özellikle de polislere demişti.

eşim çoğuyla tanıştırmaz beni :) burdan bi kisiyle iyi mesela onu gördüm. kimsenin evine gitmez kimseyi de çağırmaz. çok nadir polis arkadaşıyla tanıştırır:)

bence eslerimiz çok benziyo sen de bisey deme. is yeri iste kalmali. sonuçta karma bi ortam değil sadece erkekler var. dönen muhabbet goy goy yaparken iyidir ama is dışında ailece görüşmeye uygun bulmuyodur

kız 1.70 ideal boy bence ne giysen yakışır. mutlaka at beybi çok merak ederim ben

unutmadan bu arada hiç insan içine karışma cabam olmuyo benim keske bulastirmasa diye baktığım için olaya ikimizinde işine geliyo
bak sen iyi kötü atanmissin. lisans mezunusun. ama orda aof lu de var düzgün bı bölüm mezunu da. kültürlü de var hafif cahil de. şimdi biriyle görüşelim geri kalan 10 u at çöpe de denmez. o yüzden çürük elmalar sepeti delmiştir

Kuzum senin sonuçlar çıktı mı şimdi etiket yapacaktım seni nasıl oldun diye
Ahhh cok tesekkur ederim canim evet sut birikintisi iltihap apse yapmis doktor eliyle bosaltti baya bi ama antibiyotik verdi birde insallah rahata erecegim bin sukur korktugum gbi bisey cikmadi . Cocgmu sutten keseli 1 sene oldu ama olabilirmis boyle

Kuzum nasıl oldun tahlillerin sonuçlarını aldın mı? Yazdım demin ama görmedin sanırım ya da cevap verdin de ben görmedim belki
Yeni gordum tam da cevap yazdim simdi 2.msjni gordum canim sagol hatirladgn icin. Herseyin basi saglikmis gercekten Allah hepimize saglik sihhat versin

Allah onları alsın soğudum şuan hepsinden Ne bileyim iyi çocuklara benziyorlar ama bilemeyiz tabi. Yemek istiyorlar falan içim acıyor yazık gurbette hepsi. Ama kıskançlığı mı tutuyor anlamadım.
E bizim sosyal medya hesabı ortak, hepsi orda ekli ben fotoğraf atıyorum bazen tek fotoğrafımı. Ondan sakınmıyor ama Benimkinin koruması bir değişik Beni değil de evi koruyor gibi değil mi

Ahhh cok tesekkur ederim canim evet sut birikintisi iltihap apse yapmis doktor eliyle bosaltti baya bi ama antibiyotik verdi birde insallah rahata erecegim bin sukur korktugum gbi bisey cikmadi . Cocgmu sutten keseli 1 sene oldu ama olabilirmis boyle
Çok geçmiş olsun kuzum. İyisin şimdi di mi? Analığın zorlukları işte bunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…