- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.981
ahhahahhahaGülom sen deneme seninki zaten sana fazla yanık iyice elinden kurtulamazsın
Sen düşünme gülom piremses beynini yorma, ben senin yerine düşünürümahhahahhaha
haklısın ben hiç o yönden düşünmemeiştim
senin beni bnm semi düsşünmedigimiz an var mı acabaSen düşünme gülom piremses beynini yorma, ben senin yerine düşünürüm
ooooo bebegm hoşgeldinkertendaşlarim napaysınızzzz
hosbuldum aşk bocegim nasilsin napiyonooooo bebegm hoşgeldin
Aman sen o hareketleri yapma gülom çok tehlikeli, ben senin yerine de yaparım ajsjsjdj nöbete mi gitti seninki?senin beni bnm semi düsşünmedigimiz an var mı acaba
o degil de adam işe zor gitti iyi mi
kaksjjjjjjgkjkjkjashd bi de hareketleri yapsam iyice eve kapayacak beni
iyiyim bal böcegim yarına misafir gelcek pastayla ugrastım sabah da temizlik ve salata kaldı sen neeler yapıosn nasılsınhosbuldum aşk bocegim nasilsin napiyon
ahahhahahahahshsghgdfhghfAman sen o hareketleri yapma gülom çok tehlikeli, ben senin yerine de yaparım ajsjsjdj nöbete mi gitti seninki?
Benim ne yaptığım belli böcüğüm, beklemecekertendaşlarim napaysınızzzz
kolay gelsin cöreğim bnde napayim kiz uyudu az keyif yapamda uyuyam didim :)iyiyim bal böcegim yarına misafir gelcek pastayla ugrastım sabah da temizlik ve salata kaldı sen neeler yapıosn nasılsın
Doğrudur. Bende dadaşım ve bende seni seviyorumHe vollah aynen budurDadaşlar birde kürtler nedenini anlamadığım şekilde çok severler beni. Erzurumlu bir velim habire Kete getirirdi bana
Hoşgeldin ponçiğim nasılsınkertendaşlarim napaysınızzzz
Keşke olaydım da ben geleydimahahhahahahahshsghgdfhghf
sen yap tubişimmm bnm yerimeevet bugun nöbete gitti
kız kardeşimi cagırdım gel diye :d
iyi yaptn bizi sensz komakolay gelsin cöreğim bnde napayim kiz uyudu az keyif yapamda uyuyam didim :)
kuzum benim ya kıyamamBenim ne yaptığım belli böcüğüm, beklemeceSen napıyosun?
yarın için bi daha yapardm ayıp edionKeşke olaydım da ben geleydimAma senin çikolatalı cheescake'e yazık olurdu
aklimda sizzz fikrimde siiizz neyleyim sizsizziyi yaptn bizi sensz koma
Yaaa işte bak. Dadaşlar ile aramdaki çekime anlam veremiyorumDoğrudur. Bende dadaşım ve bende seni seviyorum❤
Hoşgeldin ponçiğim nasılsın
Amin kuzum... Uyumadan önce bizi görüp gözünü gönlünü açmak istedin tabi sende haklısınkuzum benim ya kıyamamAllah yardimcin olsun
bnde biraz bakinip uyucam iste
bizde cok özlüorz bırak su temzligi artıkaklimda sizzz fikrimde siiizz neyleyim sizsizz
cok özlüyom sizi ama imkanlar bırakmıyo girmeme engel oluyolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?