- 30 Ocak 2017
- 15.118
- 201.083
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.941
Evet ben yukarı kizillardan yaglıgil hatunSen Kızıl Yağlıgilsin kendine gel
Kız gidip gözetledim demeBen işimi kış tutayım da yaz çıkarsa bahtıma be çiçeğimErkek soyuna güven olmaz. Beyinleri malum yerlerinde onların. Bugün görev yapacağı yeri de biliyorum ama çok uzak, gidip gözetleyesim var da rezil olma ihtimalim kafamı kurcalıyor
B Brunello Cicinelli bebişim bence biz daha seksüyükKuzularım alın benden size amme hizmeti, gözünüz gönlünüz açılsınBende bu şarkıyı buradaki bir üyeden öğrenmiştim ama kim hatırlamıyorum Bu aralar taktım bu şarkıya arabada bile hep bunu dinliyorum. Klibi de pek hojdır hani Onlar mı daha seksü yoksa biz mi hadi bakalım, herkes giysin çiçekli donlarını, dans pistine
@RosSsS K Kendinisevenbirii
@hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canlianne @minik kalp0753 @Krmzblk @Eseriklinego Reyyan__ Marskedisi
Adamsın behhhhhhhh, Polat Alemdar'ım benim. Alem gidişine ben yürüyüşüne hastaAdamlarimi gönderiyorum derhal o iş bende
Yağ iyidir yakuşuklu doktorum, kışın sıcak tutar. Bak bu gacıların kışın götleri donuyodurEvet ben yukarı kizillardan yaglıgil hatun
Valla sorun çocukluğumda sanırım bi yolunu bulup oraya inmek gerekHahaha sorun ne ki kuzum, neyinden şikayetçisin?
Yaa gidicektim de 15 Temmuzla ilgili yürüyüş mü ne varmış. Orada görevliymiş. Olay çıkarsa acımam seni de vururum yersin kafana biber gazı kapsülünü, tazyikli suyu dedi. Korktum gitmedimKız gidip gözetledim deme
Ben malum gecelerde bazı hareketler yapıyorum ama bu oynak gacılar gibi göründüğümü hiç sanmıyorum. Benimkiler daha çok oltaya takılan hamsi balıklarının can çekişmesi gibi duruyorB Brunello Cicinelli bebişim bence biz daha seksüyükhem biz bu hareketleri çoğu gece, malum zamanlarda (dans niteliğinde diyelim ) yapmıyor muyuz zaten
Şehreküstünde mi görevli kız eşin ben olsam peşini bırakmamYaa gidicektim de 15 Temmuzla ilgili yürüyüş mü ne varmış. Orada görevliymiş. Olay çıkarsa acımam seni de vururum yersin kafana biber gazı kapsülünü, tazyikli suyu dedi. Korktum gitmedim
Ben malum gecelerde bazı hareketler yapıyorum ama bu oynak gacılar gibi göründüğümü hiç sanmıyorum. Benimkiler daha çok oltaya takılan hamsi balıklarının can çekişmesi gibi duruyorSeninkiler böyle duruyorsa sana bende talibim
Oralarda biyerlerde sanırsamŞehreküstünde mi görevli kız eşin ben olsam peşini bırakmamburda pek olay çıkmaz
Benim de sorun orada. Bir öğreneyim inmeyi ilk kendi çocukluğuma inicem Allah'ın izniyleValla sorun çocukluğumda sanırım bi yolunu bulup oraya inmek gerek
Emin değil misinOralarda biyerlerde sanırsamYakınsan git gözetle bakim, selvi boylu yakışıklı olan Kızlara bakıyorsa acıma git yapış ensesine bittin oğlum sen de gel bana yetiştir hemen
Kuzu bu ne? Hiç benlik değil vallaKuzularım alın benden size amme hizmeti, gözünüz gönlünüz açılsınBende bu şarkıyı buradaki bir üyeden öğrenmiştim ama kim hatırlamıyorum Bu aralar taktım bu şarkıya arabada bile hep bunu dinliyorum. Klibi de pek hojdır hani Onlar mı daha seksü yoksa biz mi hadi bakalım, herkes giysin çiçekli donlarını, dans pistine
@RosSsS K Kendinisevenbirii
@hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canlianne @minik kalp0753 @Krmzblk @Eseriklinego Reyyan__ Marskedisi
İyide o zaman da herkes benim yakuşuklu geyşama bakmış olur. Ha o kızlara bakmış, ha herkes ona bakmış. Yine olmadı. Ben hem kimse ona bakmasın hem o da kimseye bakmasın istiyorum. Daha yaratıcı şeylere ihtiyacım var. Adamı eve kapamak gibi yaratıcı şeylereEmin değil misinorda tandık cok bi gruba yazmama bakar Ahahhaha resim yolla atayım gruplara bu polis eniştemizi gören söylesin kızlara bakıyorsa da bize yetiştirsin diye ne dersin fena fikir değil hani
Niye yav çok hojdır, ne güzel kıvırtıyorlar işte bizde öğrenekKuzu bu ne? Hiç benlik değil valla
Sen en iyisi eve bi mapus damı yap sok içine dursunİyide o zaman da herkes benim yakuşuklu geyşama bakmış olur. Ha o kızlara bakmış, ha herkes ona bakmış. Yine olmadı. Ben hem kimse ona bakmasın hem o da kimseye bakmasın istiyorum. Daha yaratıcı şeylere ihtiyacım var. Adamı eve kapamak gibi yaratıcı şeylere
Bonus saclarimdaki yagdan bahsediyordu tabi ama soylemeeeeezz neden soylesin ki bonus boyle yaparak ne yapmak nereye varmak istiyor bilinmeezYağ iyidir yakuşuklu doktorum, kışın sıcak tutar. Bak bu gacıların kışın götleri donuyodur
Eve kapayıp evimin adamı, çocuklarımın babası yapıcam onu. Ben evi geçindiririm. Anca böyle huzur bulucam belli olduSen en iyisi eve bi mapus damı yap sok içine dursun
UlanBonus saclarimdaki yagdan bahsediyordu tabi ama soylemeeeeezz neden soylesin ki bonus boyle yaparak ne yapmak nereye varmak istiyor bilinmeeze tabi kicimdaki yaglar da cabasi oturunca yumusak oluyir
Kiz cicii hem gidip adamı gözetleme planı yapiyon, hem adama bu planı niye söylüyonYaa gidicektim de 15 Temmuzla ilgili yürüyüş mü ne varmış. Orada görevliymiş. Olay çıkarsa acımam seni de vururum yersin kafana biber gazı kapsülünü, tazyikli suyu dedi. Korktum gitmedim
Ben malum gecelerde bazı hareketler yapıyorum ama bu oynak gacılar gibi göründüğümü hiç sanmıyorum. Benimkiler daha çok oltaya takılan hamsi balıklarının can çekişmesi gibi duruyorSeninkiler böyle duruyorsa sana bende talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?