Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız gidip gözetledim deme

B Brunello Cicinelli bebişim bence biz daha seksüyük hem biz bu hareketleri çoğu gece, malum zamanlarda (dans niteliğinde diyelim) yapmıyor muyuz zaten

Kız gidip gözetledim deme
Yaa gidicektim de 15 Temmuzla ilgili yürüyüş mü ne varmış. Orada görevliymiş. Olay çıkarsa acımam seni de vururum yersin kafana biber gazı kapsülünü, tazyikli suyu dedi. Korktum gitmedim
B Brunello Cicinelli bebişim bence biz daha seksüyük hem biz bu hareketleri çoğu gece, malum zamanlarda (dans niteliğinde diyelim) yapmıyor muyuz zaten
Ben malum gecelerde bazı hareketler yapıyorum ama bu oynak gacılar gibi göründüğümü hiç sanmıyorum. Benimkiler daha çok oltaya takılan hamsi balıklarının can çekişmesi gibi duruyor Seninkiler böyle duruyorsa sana bende talibim

Şehreküstünde mi görevli kız eşin ben olsam peşini bırakmam burda pek olay çıkmaz

Şehreküstünde mi görevli kız eşin ben olsam peşini bırakmam burda pek olay çıkmaz
Oralarda biyerlerde sanırsam Yakınsan git gözetle bakim, selvi boylu yakışıklı olan Kızlara bakıyorsa acıma git yapış ensesine bittin oğlum sen de gel bana yetiştir hemen

Oralarda biyerlerde sanırsam Yakınsan git gözetle bakim, selvi boylu yakışıklı olan Kızlara bakıyorsa acıma git yapış ensesine bittin oğlum sen de gel bana yetiştir hemen
Emin değil misin orda tandık cok bi gruba yazmama bakar Ahahhaha resim yolla atayım gruplara bu polis eniştemizi gören söylesin kızlara bakıyorsa da bize yetiştirsin diye ne dersin fena fikir değil hani

Kuzu bu ne? Hiç benlik değil valla

Emin değil misin orda tandık cok bi gruba yazmama bakar Ahahhaha resim yolla atayım gruplara bu polis eniştemizi gören söylesin kızlara bakıyorsa da bize yetiştirsin diye ne dersin fena fikir değil hani
İyide o zaman da herkes benim yakuşuklu geyşama bakmış olur. Ha o kızlara bakmış, ha herkes ona bakmış. Yine olmadı. Ben hem kimse ona bakmasın hem o da kimseye bakmasın istiyorum. Daha yaratıcı şeylere ihtiyacım var. Adamı eve kapamak gibi yaratıcı şeylere

Sen en iyisi eve bi mapus damı yap sok içine dursun

Yağ iyidir yakuşuklu doktorum, kışın sıcak tutar. Bak bu gacıların kışın götleri donuyodur
Bonus saclarimdaki yagdan bahsediyordu tabi ama soylemeeeeezz neden soylesin ki bonus boyle yaparak ne yapmak nereye varmak istiyor bilinmeez e tabi kicimdaki yaglar da cabasi oturunca yumusak oluyir

Bonus saclarimdaki yagdan bahsediyordu tabi ama soylemeeeeezz neden soylesin ki bonus boyle yaparak ne yapmak nereye varmak istiyor bilinmeez e tabi kicimdaki yaglar da cabasi oturunca yumusak oluyir
Ulan Bonus alacağın olsun kızın yağlarını ne karıştırdın işe. Saç yağı mı, kıç yağı mı, göbek yağı mı işler karıştı Emme velakin yağlar çok güzeldir. O kadar güzel olmasa markette pahalıya satılmazdı. Yağlarımızı sevelim, sevmeyenleri uyaralım

Kiz cicii hem gidip adamı gözetleme planı yapiyon, hem adama bu planı niye söylüyonbu ne perhiz bu ne lahana turşusubakacagi varsa da bakmaz,seni de böyle vazgecirir ufak tehditle iste

Kız hakikaten bunlar fazla oynak bide hızlandırılmış gibilerben bu kadar hızlı hareket etmesemde,yine de aynı hareketlerle yatakta bı oraya bı buraya savruldugum doğrudur ahaha olta da can çekişen balık benzetmesi süperdi senden daha çok umitliydim ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…