- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.001
Ben seni ayrıltırım biliyorsunyarın için bi daha yapardm ayıp edion
suan kardesmden igrenc espiriler duyuyorm bayılırsam sasırma
10 dakika sonra herhangi bi şekilde cvp gelmzse bnden bil ki bayılmısımdır
aynen öyle yaptim bazen gece rüyamda bile gordugüm oluyo harbidenAmin kuzum... Uyumadan önce bizi görüp gözünü gönlünü açmak istedin tabi sende haklısın
balık bastan kokar cnkü ayakları yokturBen seni ayrıltırım biliyorsunNe diyor benim mizahşör sempatik hatunum
Kız mı dedi bunuYaaa işte bak. Dadaşlar ile aramdaki çekime anlam veremiyorumÜniversitede sınıftaki dadaş bir kız yanıma gelip 70 kişilik sınıfta beni gözüne kıstırmış olacak ki ben seninle arksdaş olmak istiyorum seni çok beğeniyorum demşti hiç unutamam
temizlik deil evde is yapiyorum para kazaniyorum kendi isimin patronuyumbizde cok özlüorz bırak su temzligi artık
Offf deme ya sadece koltuklarım değil her yerim kabardı şuanaynen öyle yaptim bazen gece rüyamda bile gordugüm oluyo harbiden
diyomya seni görmusdüm bi ara cicinelli cicinelli diye sayikliyodum sorada senle tanisdim zatii sen gelmeden rüyama girdin kız nası bi etki var sende anlamis degilim başımı döndürüyosun
Kocam gelmiyor diyorum şehitlikten bahsediyor içime sıkıntı girdi, yüreğim daraldı anasını satayım ya.kitapkahvehuzur ne anlatiyo ben hicbise anlamadim orda iki saatir dert yaniyo bi gidinde bakin he
Allahım sana geliyorumbalık bastan kokar cnkü ayakları yoktur
çigköfte markası var ya komagene diye
çigköftem komagene bni sensz koma gene dior :d
daha nolsnD: D: D
İçini ferah tut tatlımKocam gelmiyor diyorum şehitlikten bahsediyor içime sıkıntı girdi, yüreğim daraldı anasını satayım ya.
4 de geldi bidenem, 7 de bidaha gitti.İçini ferah tut tatlım ❤ geldi mi beyin☺
Allahım sana geliyorumŞuandan itibaren benden ses gelmezse de kardeşinden ötürüdür
Gunaydinnnnnn tatlimm :)Günaydınnnnn en sevdiklerimmmm limonsuz çaylarım benimmmm
Hııhh iste üniformayı çıkartınca pijamasini giymesine izin vermeden tepesine atlayabilirdin benceÖyleyim demi,verdin gazı adam eve gelsin kıvırtmaya başlayacağım Gerçi kıvırtsam nolcak şarjı bitip de kapanmış telefon gibi gelecek eve. Üniformayı çıkarıp pijama giyerse şükredeceğim biliyorum başıma gelecekleri
Ya sen pozitif bir ponçik misinGünaydınnnnn en sevdiklerimmmm limonsuz çaylarım benimmmm
Günaydın seksü şempazemGünaydın ballarım
Ahsjsjdhxhx gece 4'te geldi. Sabah 7'de gitti. Bırak seksü bedenimi başka bir kadın kapıyı açsa farkedecek halde değildi çok acıdım yaHııhh iste üniformayı çıkartınca pijamasini giymesine izin vermeden tepesine atlayabilirdin bencesonra da kivirt kivirta bildiğin kadar yorgunmus,diriltirdin adamı hazır dipçik gibi oluverirdi iyilik etmiş olurdun fena mi
Kız siz bırak kivirtmayi ne ara sarılıp yatiyosunuz yaAhsjsjdhxhx gece 4'te geldi. Sabah 7'de gitti. Bırak seksü bedenimi başka bir kadın kapıyı açsa farkedecek halde değildi çok acıdım yaYarın izinli. Bu gece kıvırtırım ben ona diyeceğim de bu gece de eve 3 saatlik uyku ile geceye kadar çalışmış olarak gelecek. Neyse ben bir ara halledicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?