Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yarın için bi daha yapardm ayıp edion

suan kardesmden igrenc espiriler duyuyorm bayılırsam sasırma

10 dakika sonra herhangi bi şekilde cvp gelmzse bnden bil ki bayılmısımdır
Ben seni ayrıltırım biliyorsun Ne diyor benim mizahşör sempatik hatunum

Amin kuzum... Uyumadan önce bizi görüp gözünü gönlünü açmak istedin tabi sende haklısın
aynen öyle yaptim bazen gece rüyamda bile gordugüm oluyo harbiden

diyomya seni görmusdüm bi ara cicinelli cicinelli diye sayikliyodum sorada senle tanisdim zatii sen gelmeden rüyama girdin kız nası bi etki var sende anlamis degilim başımı döndürüyosun

Kız mı dedi bunu

Offf deme ya sadece koltuklarım değil her yerim kabardı şuan Benim etkim çok büyüktür. ByNkoaLa da rüyasında karanlıktaymış ben beyaz bir kıyafetle gidip ona ışık saçarak yolunu buldurmuşum, aydınlığa çıkartmışım. Diyorum size ben ermişim, mibarek bir zatım diye inanmıyorsunız

kitapkahvehuzur ne anlatiyo ben hicbise anlamadim orda iki saatir dert yaniyo bi gidinde bakin he
Kocam gelmiyor diyorum şehitlikten bahsediyor içime sıkıntı girdi, yüreğim daraldı anasını satayım ya.

balık bastan kokar cnkü ayakları yoktur

çigköfte markası var ya komagene diye
çigköftem komagene bni sensz koma gene dior :d
daha nolsn D:D:D
Allahım sana geliyorum Şuandan itibaren benden ses gelmezse de kardeşinden ötürüdür

Hııhh iste üniformayı çıkartınca pijamasini giymesine izin vermeden tepesine atlayabilirdin bence sonra da kivirt kivirta bildiğin kadar yorgunmus,diriltirdin adamı hazır dipçik gibi oluverirdi iyilik etmiş olurdun fena mi

Ahsjsjdhxhx gece 4'te geldi. Sabah 7'de gitti. Bırak seksü bedenimi başka bir kadın kapıyı açsa farkedecek halde değildi çok acıdım ya Yarın izinli. Bu gece kıvırtırım ben ona diyeceğim de bu gece de eve 3 saatlik uyku ile geceye kadar çalışmış olarak gelecek. Neyse ben bir ara halledicem

Kız siz bırak kivirtmayi ne ara sarılıp yatiyosunuz ya senin ki hep nöbette valla yazık adama ya,kapıyı başka kadın açsa farketmeyecek ama sen bide şu haldeyken gidip gözetleyim diyosun adamın masumlugu çalışma aşkından belli

Bu arada canın kek mi çekti seniinn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…