Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru söyledin şindi bak. Bak şindi doğru söyledin. Bidahakine söylemeden gideyim. Anam yakında da değilim ki şehir merkezine çok uzağım. Bir gözetleyip geleyim denecek mesafe olsa canım kurban balık benzetmesini az bulduysan kıyıya vurmuş balina benzetmemde var

Ben çokodan yağlıyım o yüzden sikinti yok ula 🕶

Yani bunlar gizli olacak işler,takip ediyoz sonuçta boru degil deermişim yok yani benzetme süperdi de ama ben senin daha kıvrak olduğunu düşündüm sanki demek istedimbalina falan hemde kıyıya vurmuş:) cıkshiç senlik değil bence, sen sarı bombasin yahu

Öyleyim demi, verdin gazı adam eve gelsin kıvırtmaya başlayacağım Gerçi kıvırtsam nolcak şarjı bitip de kapanmış telefon gibi gelecek eve. Üniformayı çıkarıp pijama giyerse şükredeceğim biliyorum başıma gelecekleri

Günah ya Allah yardımcıları olsun. Taşkınlık yapan olmaz inşAllah

Onur duyarım
Evet balım doğru Erzurum a ait.Tabi başka şehirlerde de oluyor. Ama Erzurum da daha değişik yapıyorlar bu çöreğe benziyor biraz.
Ya aslında bende tipini böyle ilk kez gördüm benim yediklerim düzdü hep ama googleye Kete yazınca bu çıktı bende bunu aldım Kız Miranda'm Erzurumlu musun yoksa

Günah ya Allah yardımcıları olsun. Taşkınlık yapan olmaz inşAllah
İnşallah kuzum vallahi dua ediyorum hep. Allah hepsini korusun.. Çok ağır ve yıpratıcı şartları olan bir meslek.

Dümdüz geniş olur içli olur üstünde çataldan deseni olur

He vollah aynen budur Dadaşlar birde kürtler nedenini anlamadığım şekilde çok severler beni. Erzurumlu bir velim habire Kete getirirdi bana

Torpah başan cici hem kete yiyir hem zayif kalirsin he mi
Zayıfım ama genetik. Yoksa yediklerim içinde bir poh yoktır 52 kiloyum. Eşim eğitimdeyken kederden 5 ayda 45 kiloya düşmüştüm. The Walking Dead'in Türkiye şubesi gibiydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…