- 12 Haziran 2019
- 19.775
- 121.964
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #1.961
Sen = ben demektir kuzum bende böyle düşünüyorumEve kapayıp evimin adamı, çocuklarımın babası yapıcam onu. Ben evi geçindiririm. Anca böyle huzur bulucam belli oldu
Doğru söyledin şindi bak. Bak şindi doğru söyledin. Bidahakine söylemeden gideyim. Anam yakında da değilim ki şehir merkezine çok uzağım. Bir gözetleyip geleyim denecek mesafe olsa canım kurbanKiz cicii hem gidip adamı gözetleme planı yapiyon, hem adama bu planı niye söylüyonbu ne perhiz bu ne lahana turşusu bakacagi varsa da bakmaz,seni de böyle vazgecirir ufak tehditle iste
Kız hakikaten bunlar fazla oynak bide hızlandırılmış gibilerben bu kadar hızlı hareket etmesemde,yine de aynı hareketlerle yatakta bı oraya bı buraya savruldugum doğrudur ahaha olta da can çekişen balık benzetmesi süperdi senden daha çok umitliydim ama
UlanBonus alacağın olsun kızın yağlarını ne karıştırdın işe. Saç yağı mı, kıç yağı mı, göbek yağı mı işler karıştı Emme velakin yağlar çok güzeldir. O kadar güzel olmasa markette pahalıya satılmazdı. Yağlarımızı sevelim, sevmeyenleri uyaralım
Ahahshdh kocayı kıskananlar derneği kurarsam seni baş üye ilan edeceğim limonsuzumSen = ben demektir kuzum bende böyle düşünüyorum
Oyy yağlı ketelerim benim, sizi yerim yerimBen çokodan yağlıyım o yüzden sikinti yok ula 🕶
Oyy yağlı ketelerim benim, sizi yerim yerim
Yani bunlar gizli olacak işler,takip ediyoz sonuçta boru degil deermişimDoğru söyledin şindi bak. Bak şindi doğru söyledin. Bidahakine söylemeden gideyim. Anam yakında da değilim ki şehir merkezine çok uzağım. Bir gözetleyip geleyim denecek mesafe olsa canım kurbanbalık benzetmesini az bulduysan kıyıya vurmuş balina benzetmemde var
Kertele nediryarım ağızla sevmelere hele
Kete sanırım Erzurum yöresine ait olan bir çeşit yağlı ve unlu mamüldür. SeverimKertele nediryarım ağızla sevmelere hele
Öyleyim demi,Yani bunlar gizli olacak işler,takip ediyoz sonuçta boru degil deermişimyok yani benzetme süperdi de ama ben senin daha kıvrak olduğunu düşündüm sanki demek istedim balina falan hemde kıyıya vurmuş:) cıks hiç senlik değil bence, sen sarı bombasin yahu
Onur duyarımAhahshdh kocayı kıskananlar derneği kurarsam seni baş üye ilan edeceğim limonsuzumbizim kocalara rahat yok
Evet balım doğru Erzurum a ait.Tabi başka şehirlerde de oluyor. Ama Erzurum da daha değişik yapıyorlar bu çöreğe benziyor biraz.Kete sanırım Erzurum yöresine ait olan bir çeşit yağlı ve unlu mamüldür. Severim
Kete sanırım Erzurum yöresine ait olan bir çeşit yağlı ve unlu mamüldür. Severim
Günah ya Allah yardımcıları olsun. Taşkınlık yapan olmaz inşAllahÖyleyim demi,verdin gazı adam eve gelsin kıvırtmaya başlayacağım Gerçi kıvırtsam nolcak şarjı bitip de kapanmış telefon gibi gelecek eve. Üniformayı çıkarıp pijama giyerse şükredeceğim biliyorum başıma gelecekleri
Ya aslında bende tipini böyle ilk kez gördüm benim yediklerim düzdü hep ama googleye Kete yazınca bu çıktı bende bunu aldımOnur duyarım
Evet balım doğru Erzurum a ait.Tabi başka şehirlerde de oluyor. Ama Erzurum da daha değişik yapıyorlar bu çöreğe benziyor biraz.
İnşallah kuzum vallahi dua ediyorum hep. Allah hepsini korusun.. Çok ağır ve yıpratıcı şartları olan bir meslek.Günah ya Allah yardımcıları olsun. Taşkınlık yapan olmaz inşAllah
Ya aslında bende tipini böyle ilk kez gördüm benim yediklerim düzdü hep ama googleye Kete yazınca bu çıktı bende bunu aldımKız Miranda'm Erzurumlu musun yoksa
He vollah aynen budurDümdüz geniş olur içli olur üstünde çataldan deseni olur
He vollah aynen budurDadaşlar birde kürtler nedenini anlamadığım şekilde çok severler beni. Erzurumlu bir velim habire Kete getirirdi bana
Zayıfım ama genetik. Yoksa yediklerim içinde bir poh yoktırTorpah başan cici hem kete yiyir hem zayif kalirsin he mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?