- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.021
öyle düsünme kuzum ya Rabbim korur onu.Kocam gelmiyor diyorum şehitlikten bahsediyor içime sıkıntı girdi, yüreğim daraldı anasını satayım ya.
Ahahahja yarıldım seksü şempazemKız siz bırak kivirtmayi ne ara sarılıp yatiyosunuz yasenin ki hep nöbette valla yazık adama ya,kapıyı başka kadın açsa farketmeyecek ama sen bide şu haldeyken gidip gözetleyim diyosun adamın masumlugu çalışma aşkından belli
Bu arada canın kek mi çekti seniinn
Kızzzz hamarat şempanze seni kendime alıcam bu gidişle, sende her yol varB Brunello Cicinelli Kekim yok ama cup'ta pudingim var bebişim senin icinnhemde kahve ikramimla,gell Eki Görüntüle 2289433
Emekli olsa da içim rahatlasa. Birşey kalmadı zaten 30, 40 yıl birşeyöyle düsünme kuzum ya Rabbim korur onu.
günaydinn
Yaa ağlamaa kiyamaamm meleğimAhahahja yarıldım seksü şempazemGenelde o gece yarıları gelip hemen bayılıp uyuyor ben ona uykusunda sarılıyorum, öpüyorum, uykusunda kokluyorum. Bu çalışma şartlarında başka türlüsü nasıl Şuan kendime acıdım, göz yaşım pıt etti Ya annem beni erkek kısmısına güven olmaz diye yetiştirdi, fazla çalışmaktan cılkı çıksa da ben yine de tedbiri elden bırakmamalıyım, su uyur cici uyumaz Evet kek istedim ama çok üşeniyorum nasıl yapıcam
Senin herif kıskanmasın sonraKızzzz hamarat şempanze seni kendime alıcam bu gidişle, sende her yol var
Ahahah kendisi bilir bebeğimSenin herif kıskanmasın sonra
Sonra yarışa falan girmesin benimle bakAhahah kendisi bilir bebeğimSenin gibi hem seksü hem hamaratı bulmak zor, kaçırmak istemem Daha kalkıp kahvaltı etmedim yatağa yapıştım bk çuvalı gibi
göz acip kapayıncaya kadar gecer bisi deyilmisEmekli olsa da içim rahatlasa. Birşey kalmadı zaten 30, 40 yıl birşeyGünaydın balım Ne yapıyorsun
Kız bende gördüm burda birinde aaahaaahgaa jfllmbn tas tassssKuzularım alın benden size amme hizmeti, gözünüz gönlünüz açılsınBende bu şarkıyı buradaki bir üyeden öğrenmiştim ama kim hatırlamıyorum Bu aralar taktım bu şarkıya arabada bile hep bunu dinliyorum. Klibi de pek hojdır hani Onlar mı daha seksü yoksa biz mi hadi bakalım, herkes giysin çiçekli donlarını, dans pistine
@RosSsS K Kendinisevenbirii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliiibalbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canlianne @minik kalp0753 @Krmzblk @Eseriklinego @Reyyan__ @Marskedisi
Sizin isminizi görünce bile içime polyanna (yanlış yazmış olabilirimYa sen pozitif bir ponçik misinGünaydın yeni pişmiş vanilyalı kekim Ay kendi canımı şu an itibari ile kek çektirdim nolamaz
Ya evinde mi hep hazır oluyor bunlar yoksa telefonunda mı anlayamadımB Brunello Cicinelli Kekim yok ama cup'ta pudingim var bebişim senin icinnhemde kahve ikramimla,gell Eki Görüntüle 2289433
Bizden biri paylaşmıştı hatta ama hatırlayamadımKız bende gördüm burda birinde aaahaaahgaa jfllmbn tas tassss
Valla bende hatırlayamadım yorumlar vardı baya bayaBizden biri paylaşmıştı hatta ama hatırlayamadım
Tatlım Allah şifa versin iyi gelir inşAllahSonra yarışa falan girmesin benimle bakoda,kek pasta börek yapıp yedirirmiş sana ya valla bende açım hala kahvaltı yapmadim ama bende polikistik over çıktı ya muayene de, soğan suyu içiyorum bı kaç gündür canimcim,fena akıntım var başıma bela oldu ya, istahta kesiyor sanırım hiç bişe yemiyorum buna başladığımdan beri
Bendede polikistik vardı ben bikez içtim aman bidaha içemedim valla . içme kuzum ara ver yada .Sonra yarışa falan girmesin benimle bakoda,kek pasta börek yapıp yedirirmiş sana ya valla bende açım hala kahvaltı yapmadim ama bende polikistik over çıktı ya muayene de, soğan suyu içiyorum bı kaç gündür canimcim,fena akıntım var başıma bela oldu ya, istahta kesiyor sanırım hiç bişe yemiyorum buna başladığımdan beri
Kuzu valla benimki kek, börek yapar hemde dehşet yapar. İnanılmaz kabiliyetli mutfak konusunda, evdeyken yemekleri bazen o yapıyor bilmiyorum inanır mısın amaSonra yarışa falan girmesin benimle bakoda,kek pasta börek yapıp yedirirmiş sana ya valla bende açım hala kahvaltı yapmadim ama bende polikistik over çıktı ya muayene de, soğan suyu içiyorum bı kaç gündür canimcim,fena akıntım var başıma bela oldu ya, istahta kesiyor sanırım hiç bişe yemiyorum buna başladığımdan beri
Amin canım teşekkür ederim insallahTatlım Allah şifa versin iyi gelir inşAllah
Neden icemedin canım sen ? Sıkıntı mı oldu sende? Ben içiyorum burnumu tikayarak ama akıntım çoğaldı hemen, 15 gün düzenli yapmak gerekiyormuş iyi gelir inşallahBendede polikistik vardı ben bikez içtim aman bidaha içemedim valla . içme kuzum ara ver yada .
Way way way kuzum benim esimden bı tane dahaKuzu valla benimki kek, börek yapar hemde dehşet yapar. İnanılmaz kabiliyetli mutfak konusunda, evdeyken yemekleri bazen o yapıyor bilmiyorum inanır mısın amaArda şef olacakmış yanlışlıkla polis olmuş mübarek. Seni master shefe katıcam delikanlı diyorum dinlemiyor ahja ben onun kadar becerikli değilim malesef Ne kadar çok ortak noktamız var bende de çikolata kisti var biliyor musun? O soğan kürünün zararlarını çok okudum bebitom dikkat et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?