Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahja yarıldım seksü şempazem Genelde o gece yarıları gelip hemen bayılıp uyuyor ben ona uykusunda sarılıyorum, öpüyorum, uykusunda kokluyorum. Bu çalışma şartlarında başka türlüsü nasıl Şuan kendime acıdım, göz yaşım pıt etti Ya annem beni erkek kısmısına güven olmaz diye yetiştirdi, fazla çalışmaktan cılkı çıksa da ben yine de tedbiri elden bırakmamalıyım, su uyur cici uyumaz Evet kek istedim ama çok üşeniyorum nasıl yapıcam

Yaa ağlamaa kiyamaamm meleğim inşallah yarın izin gününde acısını çıkartırsınız

Ahahah kendisi bilir bebeğim Senin gibi hem seksü hem hamaratı bulmak zor, kaçırmak istemem Daha kalkıp kahvaltı etmedim yatağa yapıştım bk çuvalı gibi
Sonra yarışa falan girmesin benimle bakoda,kek pasta börek yapıp yedirirmiş sanaya valla bende açım hala kahvaltı yapmadim ama bende polikistik over çıktı ya muayene de, soğan suyu içiyorum bı kaç gündür canimcim,fena akıntım var başıma bela oldu ya, istahta kesiyor sanırım hiç bişe yemiyorum buna başladığımdan beri

Kız bende gördüm burda birinde aaahaaahgaa jfllmbn tas tassss

Ya sen pozitif bir ponçik misin Günaydın yeni pişmiş vanilyalı kekim Ay kendi canımı şu an itibari ile kek çektirdim nolamaz
Sizin isminizi görünce bile içime polyanna (yanlış yazmış olabilirim) kaçıyor
Sen yeter ki iste kuzum kek neki
B Brunello Cicinelli Kekim yok ama cup'ta pudingim var bebişim senin icinn hemde kahve ikramimla,gellEki Görüntüle 2289433
Ya evinde mi hep hazır oluyor bunlar yoksa telefonunda mı anlayamadım seni hamarat kadın seniii

Tatlım Allah şifa versin iyi gelir inşAllah

Bendede polikistik vardı ben bikez içtim aman bidaha içemedim valla . içme kuzum ara ver yada .

Kuzu valla benimki kek, börek yapar hemde dehşet yapar. İnanılmaz kabiliyetli mutfak konusunda, evdeyken yemekleri bazen o yapıyor bilmiyorum inanır mısın ama Arda şef olacakmış yanlışlıkla polis olmuş mübarek. Seni master shefe katıcam delikanlı diyorum dinlemiyor ahja ben onun kadar becerikli değilim malesef Ne kadar çok ortak noktamız var bende de çikolata kisti var biliyor musun? O soğan kürünün zararlarını çok okudum bebitom dikkat et..

Tatlım Allah şifa versin iyi gelir inşAllah
Amin canım teşekkür ederim insallah
Bendede polikistik vardı ben bikez içtim aman bidaha içemedim valla . içme kuzum ara ver yada .
Neden icemedin canım sen ? Sıkıntı mı oldu sende? Ben içiyorum burnumu tikayarak ama akıntım çoğaldı hemen, 15 gün düzenli yapmak gerekiyormuş iyi gelir inşallah

Way way way kuzum benim esimden bı tane daha kek pasta yapamasa da yemek konusunda süperdir oda, birlikte bı restoran yada pastane gibi yerler acmayi düşündük ara ara hatta Allah başımızdan eksik etmesin sevdiceklerimizi

Canım bebek düşündüğünüz ay gebe kalırsın inşallah,rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ya valla çok zormuş hamile kalabilmek,şimdilik icebiliyorum bakalım öbür ay muayene de belli olur yarayıp yaramadıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…