- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.201
İş yeri olabilir orası bakbir yer var biliyorum
orda totonun üstüne oturmak mümkün
epeyce yaklasmisim
duyuyorum
anlatamıyorum
Selam tatlım nasılsınSelaamm
Geldim yorgun savaşçı
Çok şükür canım, sen nasılsınSelam tatlım nasılsın
Yeni geldim konuyu bilmiyorum ama olur bazen yanlış anlamalar. DüzeltirsinizUyarı yapılacak bi durum söz konusu olmadı şiir yazmıştı bende sırf komiklik olsun sataşayım diye beğenmedim attım bu kadar küsmek için yada gitmek için yapmadım bidaha veda mjı atayım oda kal desin diye de yapmadım olay saçma bi şekilde gelişti özür dilediğimdede önemsenmediği için bende bu kararı aldım.
İyim çok şükür canım. Benim ufaklıkla uğraşıyorumÇok şükür canım, sen nasılsın
Aa canım ne olduğu belli oldu demek, kaçırmışım ben. Çok geçmiş olsun.Ahhh cok tesekkur ederim canim evet sut birikintisi iltihap apse yapmis doktor eliyle bosaltti baya bi ama antibiyotik verdi birde insallah rahata erecegim bin sukur korktugum gbi bisey cikmadi . Cocgmu sutten keseli 1 sene oldu ama olabilirmis boyle
Aynı duygulara sahibim, anladım sanki seni :)Brom açık açık bunu neden yazdığımı söyleyemiyorum. Aksi bir durumda yaptığım ayıpla kalabilirim. Şuan birşey yok, içimdeki dengesiz acabaları öldüremiyorum.
Aynı duygulara sahibim, anladım sanki seni :)
VayyyyÖzleyin dedin sözünü dinledim aybalam
Aynı duygulara sahibim, anladım sanki seni :)
Konuyu bilmiyorum demekle haklıymışım. Öpün,sarılın,koklaşın,barışın. Siz birbirinizi daha iyi bilirsinizUyarı yapılacak bi durum söz konusu olmadı şiir yazmıştı bende sırf komiklik olsun sataşayım diye beğenmedim attım bu kadar küsmek için yada gitmek için yapmadım bidaha veda mjı atayım oda kal desin diye de yapmadım olay saçma bi şekilde gelişti özür dilediğimdede önemsenmediği için bende bu kararı aldım.
Ayy iyi mi canım şimdi, geçmiş olsunMerhaba güzel topiğin güzel kertenkeleleri veeee anne kertenkelemmm B Brunello Cicinellinasılsınız
Ben iyi değilim. Oğlum merdivenlerden düştü uyutmaya çalışıyorum. Bir yandan da size geldim moralim yerine gelsin diye ☺
Sahiden sahi
Ben özrümü diledim ısrarı sevmeyene ısrara gerek yokKonuyu bilmiyorum demekle haklıymışım. Öpün,sarılın,koklaşın,barışın. Siz birbirinizi daha iyi bilirsiniz
HayırlısıncanımYeni geldim konuyu bilmiyorum ama olur bazen yanlış anlamalar. Düzeltirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?