Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni cildirttigi donemdeyim sanirm

Yaaaa eşime ben dedim aslnda kp görümce hepsi gelecekmiş kv yi istemiyorlar bnde dedm herkes buradayken o orda olmaz sonra soylencek bir sürü gidin alın gelin dedm eşime o da ondn getirmiş

Bu ara belki hassasım içim el vermedi orda tek başına olmasina sonuçta bende anneyim benm evladım böyle bişey yapsa bnde alinirm. Kp le küsmüşler ondn ayrı gelceklermis öyle iste

Yoruldm son dakika haberlerine uyuz oldum ama yaşıyorum hala

8 hafta ve sonrası zirve zaten allah kolaylık versin.
Ben 3.ye hamileyken öbürü ufaktı ağzıma burnuma tülbent sarıp altını değişiyodum
Bnm baslasaydi smdiye kdr başlardı çünkü diğerleri heme başlamıştı üçüncü ayı da atlattım mi gerisi cinsiyet zaten

Ayy o daha kotu Yaaa dolabı bile acamiyorm şuan buram buram kokuyor

Balliimm kimseyi de atlamiyosun iyim canım mutfaktayim bi yandan yemek pissin diye bekliyorum bi yandan burdayım işte,sen napiyosn

birine etiket yapınca diğerlerine haksızlık gibi geliyo ya

ben de iç guveysinden halliceyim canim:) oğlana kiyafet alınacaktı bugün onun için çıktık evden çok şükür hallettik bi kismini :) artık kalanlari da yavaş yavaş alırız. bunlar baya renksiz oldu kalanlari renkli alicaz insallah:)

akşam yemeğini gec yiyisunuz galiba :)

Bnm baslasaydi smdiye kdr başlardı çünkü diğerleri heme başlamıştı üçüncü ayı da atlattım mi gerisi cinsiyet zaten

Ayy o daha kotu Yaaa dolabı bile acamiyorm şuan buram buram kokuyor

Hem bebe doğurayım hem herkes gibi dolabı açayım yoookk yeeaaa

Gece camı açıp önünde otururdum çünkü soğan kokusu gelirdi bilinmeyen bi yerden.

Allahım bu iğrenç anıları yaşamayı isteyen her arkadaşımıza nasip et

sv
Alisverise cikmissiniz dimi kuzum naptinjz halletinizmi

Gerçekten amin

Valla yukardakinin mi aşağıdaki in mi bilmiyorm yemek kokusu full evde

Çamaşır asiyordum bir et kokusu geldi etten tiksindim yemin ederm
Buram buram kokuyor ogggkk

Normalde burnm çok koku almaz ama o kdr hassaslasti ki en ufak kokuyu bile duyuyorum çok kotu bişey

Öbür alacaklarını itinayla renkli seç o zmn çocuğa renksiz şeyler olmaz yada bırak o seçsin gider renkli şeylere yapışır zaten dikkatini renk renk ne varsa çeker

Eşim bugun evdeydi canım,oglen gibi de sanayiye gitti geç geleceğini bildiğimden oyalandim azcik,hala da gelmedi daha

ah bu hormonlar insanlıkta tavan yapmış ross ama iyi yapmışsın ya insanlık sende kalsin :)

otursun dua etsin o da Allah korkusu olan insan evladı bi gelini var

kız acidin diye abone olmaz sana demi

sv
Alisverise cikmissiniz dimi kuzum naptinjz halletinizmi

aynen canım temel acil olanlari aldik :) biraz da önceden hediye gelenler vardi annemin aldıkları falan:)
çok şükür dolabını yerlestirince anlasilcak sanırım ne var ne yok:)

çocukla alışveriş cok zor ama kostur kostur alelacele yapiyosun

ah bu hormonlar insanlıkta tavan yapmış ross ama iyi yapmışsın ya insanlık sende kalsin :)

otursun dua etsin o da Allah korkusu olan insan evladı bi gelini var

kız acidin diye abone olmaz sana demi
Yaaaa tamam yanlısı çok yok değil
Ama o gün halini gördüm herkes azarlıyor kv bir yandan görümcem bir yandan damadı bir yandan hakediyir olsa bile o kdr yapılmaz bnce

Bunları yüzüne soylemiyorm ki bnm dediğinden haberi yok olmasında aman

Dadancagini sanmiyorm biri getirirse anca öyle getirmezse de gelmz

Esime de dedm annen sevgisizlik ten sevgi gostermesini bilmiyor ki dedim baban hiç sevmemiş anneni hiç ilgilenmemis o da gitmiş kendisini evdeki inşaat işlerine adamış dedm doğru diyorsun dedi

Belki de hormonlar dedirtti bilmiyorm ahhaahhahaha

Eğer öyleyse 9 ay snra yandım haahhaahha

onlar torpilli filmler onları izleme sayısı olmaz sayani Allah çarpar bonus

ben çok severim Yeşilçam filmleri
neşeli günler gülün gözler bizim aile
mavi boncuk ah nerede vah nerede ve daha nice niceleri

onlar torpilli filmler onları izleme sayısı olmaz sayani Allah çarpar bonus

ben çok severim Yeşilçam filmleri
neşeli günler gülün gözler bizim aile
mavi boncuk ah nerede vah nerede ve daha nice niceleri

Hepsine evet diyorum

Ağlayamadığım bi hülya koçyiğitin ediz hunlu kezban hıçkırık gibi filmleri oğlum balık burcuda ağlayamıyosa demek doğal değiller işte neydim

esim cinslik yapıyo renkli olcak ama amblem çizgi film kahramanları falan olmicak üstünde nerden bulcaz öyle çocuk kiyafeti buldum ama tek üst 100 tl verilir mi beybi o kadar vercek param yok açıkçası. ben onsuz alirim artık

sanayi isi de hep uzun sürer:) orda sanayicinin meshur koftecisi yok muymus her sanayide vardir bi meşhur köfteci

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…