- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.241
Beni cildirttigi donemdeyim sanirmhahaha hamileliğin çektirdiği dönemde misin rosss
akrosa patla gitsin beeee
aynen yaaa o kadar yetişemiyorum ki artık rosskendime gıcık oldum. sen de pek giremiyosun sanırım. denk gelemedik yaaa özledim akl sende kaldı.
en son sen hastayken görümcenin esantiyonu kaynanakonda gelmisti sanirim
hala yasiyosin demekki bogmamis
Bnm baslasaydi smdiye kdr başlardı çünkü diğerleri heme başlamıştı üçüncü ayı da atlattım mi gerisi cinsiyet zaten8 hafta ve sonrası zirve zaten allah kolaylık versin.
Ben 3.ye hamileyken öbürü ufaktı ağzıma burnuma tülbent sarıp altını değişiyodum
Bir haber duydum dün. Elimden bir şey gelemeyeceği için çok üzülüyorum.bu arada etiket yapamadığım arkadaşlar
@Dilos06
C Calcifer
@AnneAslan
etiketini aklımda tutamadigim hatunlarnaparsiniz ne edersiniz hazan çöktü sanırım hepimize bi anda
Ne olduBir haber duydum dün. Elimden bir şey gelemeyeceği için çok üzülüyorum.
Balliimm kimseyi de atlamiyosuniyim canım mutfaktayim bi yandan yemek pissin diye bekliyorum bi yandan burdayım işte,sen napiyosn
Bnm baslasaydi smdiye kdr başlardı çünkü diğerleri heme başlamıştı üçüncü ayı da atlattım mi gerisi cinsiyet zaten
Ayy o daha kotu Yaaa dolabı bile acamiyorm şuan buram buram kokuyor
sv@Limonsuzzcay canım çok geçmiş olsun yaiyi olmasina sevindim minigin. Allah esirgesin tüm yavrulari
Bonus cansin okuyorum ama dönemiyorum bu ara hemen
ByNkoaLa iyi misin kuzum uyuma isteği dışında yeni bi belirti var mi
kızlar öğlene doğru evden çıktım daha yeni geldim. ara ara okudum sayfalari neysekiyetiscek bisey kalmadi
B Brunello Cicinelli kolay gelsin canım dikkat et tam mevsim geçişleri fark etmeden hastalığa yakalanma
@Kutsal_zebra seni de çizgilerini de yerim hatunözletme kendini
@Negohatun canım servise ve küçüğün anaokulu sorununun çözülmesine çok sevindim:) gözün aydın olsun:) :)
K Kendinisevenbirii beybiiiii napiyosun
@baby0101 Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
pembisim etiketini bulamadim iyi olmana çok sevindim
bugün herkes bi tatsiz tuzsuz yaaa.
en son dizilere bile dadanamamistiniz sanirim ezberlemekten@Amecey oturunuz dönüş, Selvi boylum al yazmalım, sultan, cicek abbas falan izleyin yahu hatta bence çöpçüler kralini
Gerçekten aminHem bebe doğurayım hem herkes gibi dolabı açayım yoookk yeeaaa
Gece camı açıp önünde otururdum çünkü soğan kokusu gelirdi bilinmeyen bi yerden.
Allahım bu iğrenç anıları yaşamayı isteyen her arkadaşımıza nasip et
Yan komşum 2 yıl olmadı evleneli. Sanırım kocası eziyet ediyormuş. Geçenlerde de tokat atmışNe oldu
Öbür alacaklarını itinayla renkli seç o zmn çocuğa renksiz şeyler olmazbirine etiket yapınca diğerlerine haksızlık gibi geliyo ya
ben de iç guveysinden halliceyim canim:) oğlana kiyafet alınacaktı bugün onun için çıktık evden çok şükür hallettik bi kismini :) artık kalanlari da yavaş yavaş alırız. bunlar baya renksiz oldu kalanlari renkli alicaz insallah:)
akşam yemeğini gec yiyisunuz galiba :)
Beni cildirttigi donemdeyim sanirm
Yaaaa eşime ben dedim aslnda kp görümce hepsi gelecekmiş kv yi istemiyorlar bnde dedm herkes buradayken o orda olmaz sonra soylencek bir sürü gidin alın gelin dedm eşime o da ondn getirmiş
Bu ara belki hassasım içim el vermedi orda tek başına olmasina sonuçta bende anneyim benm evladım böyle bişey yapsa bnde alinirm. Kp le küsmüşler ondn ayrı gelceklermis öyle iste
Yoruldm son dakika haberlerine uyuz oldum ama yaşıyorum hala
sv
Alisverise cikmissiniz dimi kuzum naptinjz halletinizmi
Yaaaa tamam yanlısı çok yok değilah bu hormonlarinsanlıkta tavan yapmış ross ama iyi yapmışsın ya insanlık sende kalsin :)
otursun dua etsin o da Allah korkusu olan insan evladı bi gelini var
kız acidin diye abone olmaz sana demi
kk birinci noteri çöpçüler kralı
Kapıcılar kralı
Kibar feyzo
Şaban pabucu yarım
Tosun paşa
Duygusalsam ağlıycaksam
Garip
Öğretmen
Züğürt ağa
İlk aklıma gelenler. Bide cahit berkay var tabi ağlama kısmında.
Ay bunu kaç kere izledim demiyorum diyemiyorum.
YaaaYan komşum 2 yıl olmadı evleneli. Sanırım kocası eziyet ediyormuş. Geçenlerde de tokat atmış
Yan komşum 2 yıl olmadı evleneli. Sanırım kocası eziyet ediyormuş. Geçenlerde de tokat atmış
onlar torpilli filmleronları izleme sayısı olmaz sayani Allah çarpar bonus
ben çok severim Yeşilçam filmleri
neşeli günler gülün gözler bizim aile
mavi boncuk ah nerede vah nerede ve daha nice niceleri
Öbür alacaklarını itinayla renkli seç o zmn çocuğa renksiz şeyler olmazyada bırak o seçsin gider renkli şeylere yapışır zaten dikkatini renk renk ne varsa çeker
Eşim bugun evdeydi canım,oglen gibi de sanayiye gitti geç geleceğini bildiğimden oyalandim azcik,hala da gelmedi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?