- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.221
Öğle yemeği konusunu nasıl çözdünüz cnm. Ben göremedim deOkudum bitti, sabah 10 da çıktım, bir saat sonra eve 10 dk uğradım, geri gittim, öğle yemeği faslı, sonra çıkışa kadar parkta oturduk. Servisi hallettik sonunda ama sabah okula bırakma saati çok erken, ona çözüm bulmaya çalışıyoruz şimdi de.
Küçük de inşaallah başlıyor yarın, bakalım onunla maceramız nasıl olacak
Okudum bitti, sabah 10 da çıktım, bir saat sonra eve 10 dk uğradım, geri gittim, öğle yemeği faslı, sonra çıkışa kadar parkta oturduk. Servisi hallettik sonunda ama sabah okula bırakma saati çok erken, ona çözüm bulmaya çalışıyoruz şimdi de.
Küçük de inşaallah başlıyor yarın, bakalım onunla maceramız nasıl olacak
Sanada tesekkurler canommm negommAa canım ne olduğu belli oldu demek, kaçırmışım ben. Çok geçmiş olsun.
Cook tesekkur ederim tatlim ☺
Sükür kuzum nasi gidiyo hamişlikİyiyim canm sen nasilsin
Geri geri gidiyorum sayfalari okuyarak yeni gordum canim cok cok gecms olsunMerhaba güzel topiğin güzel kertenkeleleri veeee anne kertenkelemmm B Brunello Cicinellinasılsınız
Ben iyi değilim. Oğlum merdivenlerden düştü uyutmaya çalışıyorum. Bir yandan da size geldim moralim yerine gelsin diye ☺
Sagolasin canim onemli degil bende cpgu zaman gecmise donemiyorum zatenGeçmiş olsun kuzum geçmişi okumuyorum bu ara görememişim seni
iyi gbi diğerlerine göre hafif geçiyor ama fazla yediriyor bu ara aç kaldım mi basliyir bulantm halsizligimSükür kuzum nasi gidiyo hamişlik
Sinir strest var kuzumLimonsuzzcay canım çok geçmiş olsun ya iyi olmasina sevindim minigin. Allah esirgesin tüm yavrulari
Bonus cansin okuyorum ama dönemiyorum bu ara hemen
ByNkoaLa iyi misin kuzum uyuma isteği dışında yeni bi belirti var mi
kızlar öğlene doğru evden çıktım daha yeni geldim. ara ara okudum sayfalari neysekiyetiscek bisey kalmadi
B Brunello Cicinelli kolay gelsin canım dikkat et tam mevsim geçişleri fark etmeden hastalığa yakalanma
Youlost16 seni de çizgilerini de yerim hatun özletme kendini
Nego canım servise ve küçüğün anaokulu sorununun çözülmesine çok sevindim:) gözün aydın olsun:) :)
K Kendinisevenbirii beybiiiii napiyosun
B baby0101 Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
pembisim etiketini bulamadim iyi olmana çok sevindim
bugün herkes bi tatsiz tuzsuz yaaa.
en son dizilere bile dadanamamistiniz sanirim ezberlemektenAmecey oturunuz dönüş, Selvi boylum al yazmalım, sultan, cicek abbas falan izleyin yahu hatta bence çöpçüler kralini
Sinir strest var kuzum
Bulantilarin çoğaldı bir de
Aşırı yiyorm
Sen nasılsın neler yapıyorsun canmm görüşemedik
Hemn geliyim ben kuzu ben kk sörf yapıyorum bir yan dan da masterchef izliyorumm
Kesinlikleİnşallah. Amacımız tatlı tatlı konuşmak, kah didişmek, kah dertleşmek. Kötü sonla bitmemeli.
Canım limonsuzum çok geçmiş olsun,iyiymis oğlusun okudum şimdi diğer yazdıklarını canım, uzulme sendeMerhaba güzel topiğin güzel kertenkeleleri veeee anne kertenkelemmm B Brunello Cicinellinasılsınız
Ben iyi değilim. Oğlum merdivenlerden düştü uyutmaya çalışıyorum. Bir yandan da size geldim moralim yerine gelsin diye ☺
Yaa özlüyoruz seni dee hiç yoksunSelaamm
Geldim yorgun savaşçı
Sinir strest var kuzum
Bulantilarin çoğaldı bir de
Aşırı yiyorm
Sen nasılsın neler yapıyorsun canmm görüşemedik
Balliimm kimseyi de atlamiyosunLimonsuzzcay canım çok geçmiş olsun ya iyi olmasina sevindim minigin. Allah esirgesin tüm yavrulari
Bonus cansin okuyorum ama dönemiyorum bu ara hemen
ByNkoaLa iyi misin kuzum uyuma isteği dışında yeni bi belirti var mi
kızlar öğlene doğru evden çıktım daha yeni geldim. ara ara okudum sayfalari neysekiyetiscek bisey kalmadi
B Brunello Cicinelli kolay gelsin canım dikkat et tam mevsim geçişleri fark etmeden hastalığa yakalanma
Youlost16 seni de çizgilerini de yerim hatun özletme kendini
Nego canım servise ve küçüğün anaokulu sorununun çözülmesine çok sevindim:) gözün aydın olsun:) :)
K Kendinisevenbirii beybiiiii napiyosun
B baby0101 Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
pembisim etiketini bulamadim iyi olmana çok sevindim
bugün herkes bi tatsiz tuzsuz yaaa.
en son dizilere bile dadanamamistiniz sanirim ezberlemektenAmecey oturunuz dönüş, Selvi boylum al yazmalım, sultan, cicek abbas falan izleyin yahu hatta bence çöpçüler kralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?