Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğle yemeği konusunu nasıl çözdünüz cnm. Ben göremedim de

Kaçta alıcaklar?

Geri geri gidiyorum sayfalari okuyarak yeni gordum canim cok cok gecms olsun

Limonsuzzcay canım çok geçmiş olsun ya iyi olmasina sevindim minigin. Allah esirgesin tüm yavrulari

Bonus cansin okuyorum ama dönemiyorum bu ara hemen

ByNkoaLa iyi misin kuzum uyuma isteği dışında yeni bi belirti var mi

kızlar öğlene doğru evden çıktım daha yeni geldim. ara ara okudum sayfalari neyseki yetiscek bisey kalmadi

B Brunello Cicinelli kolay gelsin canım dikkat et tam mevsim geçişleri fark etmeden hastalığa yakalanma

Youlost16 seni de çizgilerini de yerim hatun özletme kendini

Nego canım servise ve küçüğün anaokulu sorununun çözülmesine çok sevindim:) gözün aydın olsun:) :)

K Kendinisevenbirii beybiiiii napiyosun

B baby0101 Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

pembisim etiketini bulamadim iyi olmana çok sevindim

bugün herkes bi tatsiz tuzsuz yaaa.

en son dizilere bile dadanamamistiniz sanirim ezberlemekten Amecey oturunuz dönüş, Selvi boylum al yazmalım, sultan, cicek abbas falan izleyin yahu hatta bence çöpçüler kralini

Sinir strest var kuzum
Bulantilarin çoğaldı bir de
Aşırı yiyorm

Sen nasılsın neler yapıyorsun canmm görüşemedik

Sinir strest var kuzum
Aşırı yiyorm

hahaha hamileliğin çektirdiği dönemde misin rosss
akrosa patla gitsin beeee

aynen yaaa o kadar yetişemiyorum ki artık ross kendime gıcık oldum. sen de pek giremiyosun sanırım. denk gelemedik yaaa özledim akl sende kaldı.

en son sen hastayken görümcenin esantiyonu kaynanakonda gelmisti sanirim
hala yasiyosin demekki bogmamis

İnşallah. Amacımız tatlı tatlı konuşmak, kah didişmek, kah dertleşmek. Kötü sonla bitmemeli.
Kesinlikle
Canım limonsuzum çok geçmiş olsun,iyiymis oğlusun okudum şimdi diğer yazdıklarını canım, uzulme sende
Selaamm
Geldim yorgun savaşçı
Yaa özlüyoruz seni dee hiç yoksun servis işiniz hallolmus gözünuz aydın valla rahatlamissindir biraz

Sinir strest var kuzum
Aşırı yiyorm

8 hafta ve sonrası zirve zaten allah kolaylık versin.

Ben 3.ye hamileyken öbürü ufaktı ağzıma burnuma tülbent sarıp altını değişiyodum

Balliimm kimseyi de atlamiyosun iyim canım mutfaktayim bi yandan yemek pissin diye bekliyorum bi yandan burdayım işte,sen napiyosn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…