Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ama haklısın rosss ya. insan sevgsiz kalinca ya taş kalpli ya da aşırı bağımlı bi kişilik oluyo.

ben de hep derim eşime. anneni kimseye ezdirme, benim yanimda sesini yükseltme hareketlerine laflarina dikkat et. olur ya insan lafa degil de o lafin kimin yaninda dendiğine alınır.

onlar da ayıp etmis yani. arasi bozuk olsa da insan annesini herkesin icinde azarlamaz Allah akıl fikir versin. Allah'tan sen aklı başında bi insansin da çocukların doğruyu yanlışı öğrenerek büyüyolar ne kadar önemli bisey bu bakış açısının olmasi bi annede

Hepsine evet diyorum

Ağlayamadığım bi hülya koçyiğitin ediz hunlu kezban hıçkırık gibi filmleri oğlum balık burcuda ağlayamıyosa demek doğal değiller işte neydim

hülya koçyiğit çok itici dram yapıyo ondan emel sayın filmleri daha içten onunkiler yanında
ama baksan hülya oyuncu emel şarkıcı
adaletin bu mu Dünya diyesim geldi bak şimdi

Yaaa
Nefrt ediyirm şu insnlardan Yaaa
Pis herif gücü bı o kadına yetiyor zaten
Kız da o kadar sakin ki. Sesleri bana gelmiyor. Diğer komşulara geliyormuş. Komşum diyor elime sopayı aldım kapısına gidecektim diyor. Kıza kapımıza milleti getirdin diye de eziyet eder bu manyak dedi. 1 yaşına gelmemiş bebekleri var. 4 5 aydır aşırı ağlıyor. Sanırım huzursuz ortam yüzünden

Kız bunda su koyverme dur daha cahit berkay paylaşmadım :)) ben kasıtlı dinler ağlarım ihtiyaç duyuyor vucudum bünyem napim.

suyun fazlasi ter değil göz yaşı olarak çıkıyo kadindan
ben cahit berkaya bayılırım

istek yapabiliyo muyuz

Neden olmasın bu arada benim kocamda öyle kıyafet konusunda kızlara renkli süslü bişey alamam sade olsun deyip fıtık eder beni.

aman onlar çok biliyo. erkekte böyleyse kızı düşünemiyorum ben eşimde

Moğollar çaya kaç şeker
Limonsuzzcay a gelsin en çok

Ah ah bilmezmiyim neyseki atlatmissiniz zor kismi eksikleri belirleynce bikac parca dha alirsin biter kisa hazirlik dimi bizimde yapmamiz lazm bakalim .

Bazı durumlarda en sevdiğin filmleri önünde tekrar çekseler yine kurtarmaz. Şuan 100 yıl geriden geliyorum. Bugün Çocuklara duş aldırabilmek için su kaynatmak zorunda kaldım, temizlik için lazım olduğunda da. Yoruldum ve agresifim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…