- 11 Nisan 2007
- 88.066
- 518.194
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.261
Yaaaa tamam yanlısı çok yok değil
Ama o gün halini gördüm herkes azarlıyor kv bir yandan görümcem bir yandan damadı bir yandan hakediyir olsa bile o kdr yapılmaz bnce
Bunları yüzüne soylemiyorm ki bnm dediğinden haberi yok olmasında aman
Dadancagini sanmiyorm biri getirirse anca öyle getirmezse de gelmz
Esime de dedm annen sevgisizlik ten sevgi gostermesini bilmiyor ki dedim baban hiç sevmemiş anneni hiç ilgilenmemis o da gitmiş kendisini evdeki inşaat işlerine adamış dedm doğru diyorsun dedi
Belki de hormonlar dedirtti bilmiyorm ahhaahhahaha
Eğer öyleyse 9 ay snra yandım haahhaahha
Sağol güzel teyzesi
Sağol canım benimGeri geri gidiyorum sayfalari okuyarak yeni gordum canim cok cok gecms olsun
Hepsine evet diyorum
Ağlayamadığım bi hülya koçyiğitin ediz hunlu kezban hıçkırık gibi filmlerioğlum balık burcuda ağlayamıyosa demek doğal değiller işte neydim
Kız da o kadar sakin ki. Sesleri bana gelmiyor. Diğer komşulara geliyormuş. Komşum diyor elime sopayı aldım kapısına gidecektim diyor. Kıza kapımıza milleti getirdin diye de eziyet eder bu manyak dedi. 1 yaşına gelmemiş bebekleri var. 4 5 aydır aşırı ağlıyor. Sanırım huzursuz ortam yüzündenYaaa
Nefrt ediyirm şu insnlardan Yaaa
Pis herif gücü bı o kadına yetiyor zaten
Allahım nasıl ağlayıp canımı çektiriyo ya
Akşam akşam yapılır mı bu bizeEdiz hun deyince şu sahne başka ama.
Akşam akşam yapılır mı bu bize
Senin hassas ponçik kalbini yirim
Kız bunda su koyverme dur daha cahit berkay paylaşmadım :)) ben kasıtlı dinler ağlarım ihtiyaç duyuyor vucudum bünyem napim.
Kız bunda su koyverme dur daha cahit berkay paylaşmadım :)) ben kasıtlı dinler ağlarım ihtiyaç duyuyor vucudum bünyem napim.
suyun fazlasi ter değil göz yaşı olarak çıkıyo kadindan
ben cahit berkaya bayılırım
istek yapabiliyo muyuz
Neden olmasınbu arada benim kocamda öyle kıyafet konusunda kızlara renkli süslü bişey alamam sade olsun deyip fıtık eder beni.
Amann iyi olsun da bal peteği tek evde yaramazlik yapsınSağol güzel teyzesi ☺ acısı azaldı yaramazlıklara başladı
Ah ah bilmezmiyim neyseki atlatmissiniz zor kismi eksikleri belirleynce bikac parca dha alirsin biter kisa hazirlik dimi bizimde yapmamiz lazm bakalim .aynen canım temel acil olanlari aldik :) biraz da önceden hediye gelenler vardi annemin aldıkları falan:)
çok şükür dolabını yerlestirince anlasilcak sanırım ne var ne yok:)
çocukla alışveriş cok zor ama kostur kostur alelacele yapiyosun
Bazı durumlarda en sevdiğin filmleri önünde tekrar çekseler yine kurtarmaz. Şuan 100 yıl geriden geliyorum. Bugün Çocuklara duş aldırabilmek için su kaynatmak zorunda kaldım, temizlik için lazım olduğunda da. Yoruldum ve agresifimLimonsuzzcay canım çok geçmiş olsun ya iyi olmasina sevindim minigin. Allah esirgesin tüm yavrulari
Bonus cansin okuyorum ama dönemiyorum bu ara hemen
@RosSsS iyi misin kuzumuyuma isteği dışında yeni bi belirti var mi
kızlar öğlene doğru evden çıktım daha yeni geldim. ara ara okudum sayfalari neysekiyetiscek bisey kalmadi
B Brunello Cicinelli kolay gelsin canım dikkat et tam mevsim geçişleri fark etmeden hastalığa yakalanma
@Kutsal_zebra seni de çizgilerini de yerim hatunözletme kendini
@Negohatun canım servise ve küçüğün anaokulu sorununun çözülmesine çok sevindim:) gözün aydın olsun:) :)
K Kendinisevenbirii beybiiiii napiyosun
@baby0101 Allah tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar
pembisim etiketini bulamadim iyi olmana çok sevindim
bugün herkes bi tatsiz tuzsuz yaaa.
en son dizilere bile dadanamamistiniz sanirim ezberlemektenAmecey oturunuz dönüş, Selvi boylum al yazmalım, sultan, cicek abbas falan izleyin yahu hatta bence çöpçüler kralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?