Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pek bı sessizdin bugün,belliydi yokluğundan bisiler olduğu naaptiinn
Ya benim arkadaşın yatay geçiş işlemleri ile ilgili geçiş yapacağı üniversiteye gittik. Çok ısrar etti gel diye tamam dedim gittim. İkimizde o üniversiteye ilk kez gidicez bu arada, bildiğimiz yer değil. Tek bildiğim çevik kuvvetin yakınında olduğu. Neyse metrodan indik, kampüsün içine girdik 10 dakika yürümüşüzdür belki uzun ince bir yoldan anca kampüse varıyorsun. İşlemleri hallettik çıktık. Arkadaşa dedim ki bu yolu geri yürümeyi gözüm yemiyor. Aaa dedi bak burada da çıkış varmış gel şuradaki durakta otobüs bekleyelim. Gittik durağa biraz bekledik, şehri merkezine giden otobüs geçmiyormuş. Arkadaş dedi gel kampüs içinden değil şu cadde tarafından patika yoldan inelim metronun oraya geri. Tamam dedim. Patika bir yoldan yürü Allah yürü kampüs içindekindekinden daha çok yürüdük ama metronun oraya çıkamıyoruz. Neyse bir baktım karşıda hani taşlar üzerine polis polis polis polis falan yazarlar ya mavi sprey ile. Öyle taşlar var. Arkadaşa dedim anaa burası çevik olmasın kız dedim. Yok be burası karakoldur dedi. Biz kafalar havada tabela araya araya avale avale yürüyüp burası karakol mu çevik şube mi diye tartışırken kafaları bir indirdik ne görelim: arkadaş dedi Cici sakin ol ama şu araba sizin değil mi dedi, bir baktım bizim araba. Yanlışlıkla çevik kuvvetin otoparkına girmişiz Karşıdan kalaşnikoflu 2 polis bize yaklaşıyor, biz arabaların önünde durmuş 2 yabancı cisim, dedim sıçtık Hemen eşimi aradım, aşkım biz bizim arabanın önündeyiz 2 polis bize yaklaşıyor ne bk yicez diye. İnanmadı, yok artık dalga geçme diyor. Dedim bunlar bizim kafalara sıkmadan yetiş tamam geliyorum dedi. O sırada o iki polis geldi yanımıza. Hanımlar siz buraya nasıl girdiniz kime baktınız diyor. Dedim eşimi bekliyorum ben derken geldi benimki. Arkadaşla beni kolumuzdan tutup bir çıkarışı var şubeden Vallahi biz buraya yanlışlıkla geldik diyorum. Yuh artık sana inanamıyorum beni gözetlemek için bunuda mı yaptın şubeye mi girdin, başımı belaya mı sokacaksın bu kadar mı güvenin yok diye azarlıyor. Arkadaş ayrı dil döküyor ben ayrı inanmadı ya adam. İkimizi de tuttu kolumuzdan sürüye sürüye metroya götürdü bindirdi. Daha doğrusu metroya fırlattı resmen bizi Arkadaşa dedim kanki akşama büyük azar var, farkettim bacım diyor Bu zamana kadar seni gözetlemeye gelicem diye adama takıldım şimdi kendi laflarımın kurbanı oldım anasını satayım. Yolda şimdi geliyor sanırım büyük savaş yaşanacak

Kiz yemin ederim gülmekten yazamiyorum du bı dakka

Kiz burda biz bizeyiz doğru söyle enişteyi gozetlemeye mi gittin ayy sıçtık yazmışsın ya valla bide sıvamışsın ciciiişin var şimdi nasıl güreşceniz aceba bari suyuna git,eşofmanları giymesine izin verme üniformayı çıkarınca da,unutsun adam bu günü ahahaha alemsin yaa

Cicim kaç gündür esprisini yaptın ciddi oldu. Kesin ermişsin

Kete sanırım Erzurum yöresine ait olan bir çeşit yağlı ve unlu mamüldür. Severim
benim yöremin en meşhur yiyeceği
Doğrudur. Bende dadaşım ve bende seni seviyorum
Hoşgeldin ponçiğim nasılsın
bende dadaşım ve nedense seninde içime dadaş olduğun doğmuştu
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben başımı belaya soktummmmmm, yetişinnnnnnnnn
ayyy Allah seni napmasın
Ay KuZum bana mj ataydın oraları ben adım soyadım gibi bilirim siz resmen çevik kuvvete gitmişsiniz oraya yakın karakol yok ama hayret harbiden oraya nasıl girdiniz eşinin orda olduğunu bilmiyo muydun bide düz yol varken ara yol neden şimdi ayıkla pirincin taşını

Cicim kaç gündür esprisini yaptın ciddi oldu. Kesin ermişsin
Çok büyük papara yiyorum, wc molası verdi. Gelince azar devam edecek. Yaşıyor olursam sonra gelirim dua edin bana Sağ çıkarsam görüşürüz

Çok büyük papara yiyorum, wc molası verdi. Gelince azar devam edecek. Yaşıyor olursam sonra gelirim dua edin bana Sağ çıkarsam görüşürüz
Keşke oturup kek yapsaydın sen bugün yaa hadi hayırla ver sınavını,bekliyoz

olaylar olaylarr olaylarrr

son durum ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…