Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha ya caymayi aklından çıkarman için en büyük etken kocankorkularini söyle de bari seni telkin etsin biraz,öyle bari rahatlatsin
Ay yok başka harf söylemeyek zaten aramızda kimlerin olduğu karışmış fazla ifsaya gerek yok

Hatırlamıyo ki ismini nego
Ama senin dediğin yazı tarzı benim de dikkatimi çekti paldır küldür daldı muhabbete sanırım aynı kişiden şüphe etmişiz
Bu bir işaret bize çiçi bak kaçıncı alamet bu ,aramızda bişe olmalı gel dinle beni,alalım birer drink

Kimlerin burda olduğunu görebiliyorum ya şuan sayfa çok temiz. Bebek gibi çok masum şuan topik. Tamamen güvenilir isimler burada
Ama tabi sonradan okuyanlara karşı temkinli olalım
Yav kimse kimseden şüphe duymasın kuzularım. Erkek olan cidden kendini belli ediyor zaten.

iyi gbi diğerlerine göre hafif geçiyor ama fazla yediriyor bu ara aç kaldım mi basliyir bulantm halsizligim

Sen neler yaoiorsn nerelerdesn balim
Allah yardimcin olsun kuzu.

Bnde ayni is pesinde kovalamaca gece 5de yatip 8de kalkar oldum bu is mafeti benii oyyyy anamm oyyuyy

Anaokulu brom. Bugün tam anlamıyla tanıma şansım oldu. Dünya tatlısı bir öğretmen ve eminim ki sen de öylesindir.
Heycanınla güzelsin sen. Buz kalıbı gibi durmaktansa kıpır kıpırlık daha iyi, yani ben seni gözümde canlandırsam böyle canlandırırdım.kertenkele anantarlık falan

ByNkoaLa hay adındaki s ler kadar kuş konsun kafana

Batırmışsın ortalığı duyduk herşeyin gayet yolunda olduğunu gösteriyor bu bulantılar biliyorsun zaten

Taze zencefil bulundur evde. Zencefil çayı bulantıya iyi gelirmiş birazda limon damlatırsın.

Başkası yemek getirsin onu daha iyi yiyebilirsin.

Öğretmenlerin çoğunluğu iyidir ameceyim. Eski öğretmenler gibi eğitim almadık biz. Hümanist yetiştik. Bide çocuk sevmeyen gidip de bu bölümleri yazmaz. Nadiren çıkıyor böyle mesleğe puk sürecek tipler. O yüzden genelde iyi öğretmenlere denk gelinir.
Hele ana sınıfçı olup lokum gibi olmayanını görmedim daha
İnşallah mükemmel bir eğitim öğretim senesi nasip olsun ameceyim. Göz açıp kapatana kadar bir bakacaksın gelişim raporu elinde, 1 e geçmiş bızdık,

Kim miş kız oo irkek bağa da diyin verin gıı vallaha bir tarafım siser
Erkek yok diloşum. Kimseye öyle bir suçlama yapmadık. 1 2 şüphe oldu o da tanıdığın bir isim değil yeni üye Gelmemiş zaten bir daha

Canım h&m den mi aldın 300 tutanı. Benim küçüğe de alıcaz da

aynen negom ama aslında toplam 500 tl tuttu corapla iki tane tek ayri aldık onlar kampanyasizdi 200 falandi onlar

3 lu uzun kollu ince balıkçı yaka bluz aldim, ikili uzun kollu bluz aldim, bi tane daha ikili uzun kollu bluz aldim. 4 tane tek alt aldim ama ikililer de vardi, bi tane kapsonlu sweet aldim fermuarlı. aldığım tek altla takım yaptım onu. corap ve iki ayri ustle bunlarin hepsi 500 tuttu :)

Tesekkürler samdamimmm vakit olmuyor girmeye tel elime zor geciyo desem yeridir sükür idare ediyorumm sen nasilsın bakakim:))

ben de iyiyim bocum temizlik yapıyorum esimi yolladim evden çocukla arada da buraya bakıyorum meraktan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…