- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.481
Ahaha ya caymayi aklından çıkarman için en büyük etken kocanDün gece dedim bizim evimiz pis çocuk tifo kapar gel cayalım bu işten dedimSilah orda al vur kendini beni uğraştırma gözünü seveyim dedi gördüğün gibi çok kararlı
İkinci harfi de şu mı, 3.harfi de bu mu diye komple söylermişim şimdi
Hatırlamıyo ki ismini negoSöyleyin bana
Bu nedir kuzum?
Şüphe. Kesin bir durum yok negom. Zaten yeni gelen, muhabbet kurulmamış isimlerden şüphelendik.
Gelir gelmez daha selam vermeden pat diye cinsellik konuşmaya çalışınca ister istemez belli oluyorişleri güçleri yok yemin ederim
Sende denesem bitane kızar mısın
Seksü şempazem ama bizim bir duruşumuz var. Sınırları bilen, cıvıktırmayan, esprisi kaliteli, muhabbeti hoş insanlarız. Herkes o ayarı tutturamıyor balım.
Kim kız, yaz bana özelden negom.
Kimlerin burda olduğunu görebiliyorum ya şuan sayfa çok temiz. Bebek gibi çok masum şuan topik. Tamamen güvenilir isimler buradaAhaha ya caymayi aklından çıkarman için en büyük etken kocankorkularini söyle de bari seni telkin etsin biraz,öyle bari rahatlatsin
Ay yok başka harf söylemeyek zaten aramızda kimlerin olduğu karışmışfazla ifsaya gerek yok
Allah yardimcin olsun kuzu.iyi gbi diğerlerine göre hafif geçiyor ama fazla yediriyor bu ara aç kaldım mi basliyir bulantm halsizligim
Sen neler yaoiorsn nerelerdesn balim
Tesekkürler samdamimmm vakit olmuyor girmeye tel elime zor geciyo desem yeridirbalbocuuu canım hoşgeldin nasılsın napiyosun:) uzun zamandır görmemiştim seni :)
Anaokulu brom. Bugün tam anlamıyla tanıma şansım oldu. Dünya tatlısı bir öğretmen ve eminim ki sen de öylesindir.Vefalı brom benim.
Kaçıncı sınıftı miniğimiz?
Veli toplantılarında çok heyecanlanıyorum ben 5 senedir alışamadım. Gülüyor bana veliler hep ama sempatik buluyorlar allahtan yoksa büyük rezillikti
Bende anlamadım atıp kaçtıBu ne ki?
Oyy Allah yardımcın olsun böceğim. Ne işinde çalışıyorsun?Allah yardimcin olsun kuzu.
Bnde ayni is pesinde kovalamaca gece 5de yatip 8de kalkar oldum bu is mafeti benii oyyyy anamm oyyuyy
Yav naptın gafama geldi
Kim miş kız oo irkek bağa da diyin verin gıı vallaha bir tarafım siserAnaa tahmin de varinstadan yaz çabuk .sonra çiçinin kulağına söyle
Bağa da disenize gıı aloooooKim kıizzz vallaha catlarim
Öğretmenlerin çoğunluğu iyidir ameceyim. Eski öğretmenler gibi eğitim almadık biz. Hümanist yetiştik. Bide çocuk sevmeyen gidip de bu bölümleri yazmaz. Nadiren çıkıyor böyle mesleğe puk sürecek tipler. O yüzden genelde iyi öğretmenlere denk gelinir.Anaokulu brom. Bugün tam anlamıyla tanıma şansım oldu. Dünya tatlısı bir öğretmen ve eminim ki sen de öylesindir.
Heycanınla güzelsin sen. Buz kalıbı gibi durmaktansa kıpır kıpırlık daha iyi, yani ben seni gözümde canlandırsam böyle canlandırırdım.kertenkele anantarlık falan
Yav naptın gafama geldi
Erkek yok diloşum. Kimseye öyle bir suçlama yapmadık. 1 2 şüphe oldu o da tanıdığın bir isim değil yeni üyeKim miş kız oo irkek bağa da diyin verin gıı vallaha bir tarafım siser
Canım h&m den mi aldın 300 tutanı. Benim küçüğe de alıcaz da
Tesekkürler samdamimmm vakit olmuyor girmeye tel elime zor geciyo desem yeridirsükür idare ediyorumm sen nasilsın bakakim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?