Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek yok diloşum. Kimseye öyle bir suçlama yapmadık. 1 2 şüphe oldu o da tanıdığın bir isim değil yeni üye Gelmemiş zaten bir daha
Yohhh inanmadım mağanneeeee di bana cicimmm diiii diii bak şişti bir tarafım ahaaaa vallahi şişti bahh şişiyiorrr hadi diii banaaaa

bak şimdi saydim eksik çıktı bisey daha almisim ama aklıma gelmiyo 3 al 2 öde olduğu için 3 kez yararlandık 9 parca olcakti 8 tane var burda
Nego

Canimmm cok tesekkurler ❤❤❤

Aynen yaa tadilat yorucu oluyor

Kullan işte onu elini kolunu sallayıp gelenlere.Sana yaparmıyım hiç
Ben kullanamıyorum inmiyor benim telefona ama gerektiği noktada seni etiketlerim kesersin gafaları Ay Perran Kutmanın bir yeşilçam filminde Şener Şen'e tükürmesi için yanında oğlunu taşıyordu ya tükür babana diyordu. Bende seni öyle yanımda taşıyıp kafa kestiricem artık

Ama yaaaaa bu akşam kk birinci noteri a o filmi diycektim ben

Amiiinnnn brom, ağzını sexö geyşö öpsün emi

Anamız başımızda çok duygulu değil mi şu an ya kimbilir bi daha bu saatlerde ne zaman gelir

Kıyak anaymışsın helal olsun
Bak ya Evet kimbilir ne zaman.. Üstelik bir de birkaç gün içinde yakuza gelecek. Hem okul hem cemiyet hazırlığı hem de yakuzanın laneti. Hadi bakalım. Yakında beni ruh ve sinir hastalığı hastahanelerinde arayın.

Öf yaa nasıl güzel tükürdü
Şener şen= Sızıntı yapan üyeler
Perran kutman= Ben
Tükürmelik çocuk= Sen
Ben sana o kadan iş atim sen bonusa yürü
Vallahi şimdi seni etiketlicektim drink teklifini kabul ediyorum diye
Drink teklifi kolay bir teklif değil düşünme sürecine ihtiyacım vardı. Düşündüm.. Ve evet kabul ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…