- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.501
Yohhh inanmadım mağanneeeee di bana cicimmm diiii diii bak şişti bir tarafım ahaaaa vallahi şiştiErkek yok diloşum. Kimseye öyle bir suçlama yapmadık. 1 2 şüphe oldu o da tanıdığın bir isim değil yeni üyeGelmemiş zaten bir daha
aynen negom ama aslında toplam 500 tl tuttu corapla iki tane tek ayri aldık onlar kampanyasizdi 200 falandi onlar
3 lu uzun kollu ince balıkçı yaka bluz aldim, ikili uzun kollu bluz aldim, bi tane daha ikili uzun kollu bluz aldim. 4 tane tek alt aldim ama ikililer de vardi, bi tane kapsonlu sweet aldim fermuarlı. aldığım tek altla takım yaptım onu. corap ve iki ayri ustle bunlarin hepsi 500 tuttu :)
Canimmm cok tesekkurlerAy dert edilmez mi kuzum ya. Benim eski evde küvet vardı hep altına su sızıntı yapmış. Banyo komple tadilata girmek zorunda kaldı. Ev sahibi yapılmışken fayanslara kadar yeniledi. O banyo yapıldı ama benim ömrümden 5 sene gitti. Tadilat kadar beni geren birşey yok
Neyse çok şükür bitmiş. Güle güle kullanın
Ben kullanamıyorum inmiyor benim telefona ama gerektiği noktada seni etiketlerim kesersin gafalarıKullan işte onu elini kolunu sallayıp gelenlere.Sana yaparmıyım hiç
Ben kullanamıyorum inmiyor benim telefona ama gerektiği noktada seni etiketlerim kesersin gafalarıAy Perran Kutmanın bir yeşilçam filminde Şener Şen'e tükürmesi için yanında oğlunu taşıyordu ya tükür babana diyordu. Bende seni öyle yanımda taşıyıp kafa kestiricem artık
Amiiinnnn brom, ağzını sexö geyşö öpsün emiÖğretmenlerin çoğunluğu iyidir ameceyim. Eski öğretmenler gibi eğitim almadık biz. Hümanist yetiştik. Bide çocuk sevmeyen gidip de bu bölümleri yazmaz. Nadiren çıkıyor böyle mesleğe puk sürecek tipler. O yüzden genelde iyi öğretmenlere denk gelinir.
Hele ana sınıfçı olup lokum gibi olmayanını görmedim daha
İnşallah mükemmel bir eğitim öğretim senesi nasip olsun ameceyim. Göz açıp kapatana kadar bir bakacaksın gelişim raporu elinde, 1 e geçmiş bızdık, ♥
Bak yaAnamız başımızda çok duygulu değil mi şu an ya kimbilir bi daha bu saatlerde ne zaman gelir
Kıyak anaymışsın helal olsun
Noataljilerimiz karşılıklıymışAma yaaaaa bu akşamkk birinci noteri a o filmi diycektim ben
İçim gıcıklandı aminAmiiinnnn brom, ağzını sexö geyşö öpsün emi
Ama yaaaaa bu akşamkk birinci noteri a o filmi diycektim ben
Bak yaEvet kimbilir ne zaman.. Üstelik bir de birkaç gün içinde yakuza gelecek. Hem okul hem cemiyet hazırlığı hem de yakuzanın laneti. Hadi bakalım. Yakında beni ruh ve sinir hastalığı hastahanelerinde arayın.
Ben sana o kadan iş atim sen bonusa yürüNoataljilerimiz karşılıklıymış
Şu emojiyi de gördüm ya hiçbi tehlike arzetmiyosun benim açımdan artık
Şener şen= Sızıntı yapan üyeler
Öf yaa nasıl güzel tükürdü
Vallahi şimdi seni etiketlicektim drink teklifini kabul ediyorum diyeBen sana o kadan iş atim sen bonusa yürü
Yaaaaaaaaaaaaaaaa bu ifadeyi istiyorum yaa. Bayıldım şuanda koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?