Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İrkek var dediler geldim. hani nirde
Demedik kız öyle birşey of ya herkes aramızda erkek var sanıcak
Tespit edersek olursa çağırırım dalmaya tamam
1 üye gelip gitmiş tanıdık bir üye değil gelmiyor zaten. Şüphelendik sadece elifim.

Erkek yok diloşum. Kimseye öyle bir suçlama yapmadık. 1 2 şüphe oldu o da tanıdığın bir isim değil yeni üye Gelmemiş zaten bir daha
Bak kazenin bi konuya yazdığı msji buldum ss alıp atiyom, alintilamadim adamı buraya getirmeyim şimdi diye

Ula sanki evlilik teklifi ettik
Alt tarafı bi drink.üstelik eskisi gibi ilaç da atmıyom içine,eskiden olsa anlarım da

Hayır şöyle olabilir mesela ev civarında PTT falan mesela maslak PTT teslimatlı gibi

Tekne partisine bayılırım
Beybi sovıırr olsun ya olsun olsun hep özenmişimdir param çok nasıl harcasam partisi Allah bilir 40 da mevlüt yapmazlar ama beyni sovırsız aslaaaa

Bak kazenin bi konuya yazdığı msji buldum ss alıp atiyom, alintilamadim adamı buraya getirmeyim Eki Görüntüle 2308880 şimdi diye
Kazen reyiz füze atmış
Öyle yavrum doğru söylüyor. Biz açık etmediği sürece anlayamayız. Açık ettiğinde de suçlayamayız çünkü yanılıyor olmak da var. Ama titiz bir takiple herşey ortaya çıkıyor. İşte o noktada acımam ifşa yaptığım en iyi şeylerden biridir. Pralin adlı üyeden hatırlayanlar vardır ban yiyorum sonunda ama olsun
O yüzden şu erkek mevzusunu kapatalım şimdilik, herkes itham altında kalıyor gibi oluyor. Ama dediğim gibi şüphelendiğimiz isim tek seferlik gelip bir daha gelmeyen yeni üye bir isimdi. Kimse acaba beni mi düşündüler gibi bir düşünceye kapılmasın lütfen.

Praline ölümüne savaş acmistin nasıl unutabilirim ban yemek uğruna da olsa aynen herkes itham altında kalıyor gibi olmasın balım doğrudur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…