- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.521
Demedik kız öyle birşey of ya herkes aramızda erkek var sanıcakİrkek var dediler geldim.hani nirde
Yanlış alarmKim kıizzz vallaha catlarim
Ula sanki evlilik teklifi ettikŞener şen= Sızıntı yapan üyeler
Perran kutman= Ben
Tükürmelik çocuk= Sen
Vallahi şimdi seni etiketlicektim drink teklifini kabul ediyorum diye
Drink teklifi kolay bir teklif değil düşünme sürecine ihtiyacım vardı. Düşündüm.. Ve evet kabul ediyorum
Yorumuna bayıldım ve müsadenle yarılıyorumBak kazenin bi konuya yazdığı msji buldum ss alıp atiyom, alintilamadim adamı buraya getirmeyim Eki Görüntüle 2308880 şimdi diye
Göz koyduğumla yürüşürseniz tabiki tehlikelisin benim içinHerhangi bir tehlike arz ediyordum yani @malii
Hayır şöyle olabilir mesela ev civarında PTT falan mesela maslak PTT teslimatlı gibiHoşgeldin gelişi cool kadınım
Ya çok güzel fikir ama kimse kimseye adresini vermez ki azıcık akıllıysak vermeyelim de zatenAma topikte babyshower yapabiliriz, topikte tekne partisi yapmışlığımız var köpüklü. Babyshower da olur
Kız yarilacak kadar mı yazmışim kiYorumuna bayıldım ve müsadenle yarılıyorumBende beğenmişim kabak gibi çıkmış maynikneym
Adamı buraya getirtmeyelim. Gizli mabedimiz burasıKız yarilacak kadar mı yazmışim ki
Kazen reyiz füze atmışBak kazenin bi konuya yazdığı msji buldum ss alıp atiyom, alintilamadim adamı buraya getirmeyim Eki Görüntüle 2308880 şimdi diye
Benim atmayacağım ne malum?Ula sanki evlilik teklifi ettik
Alt tarafı bi drink.üstelik eskisi gibi ilaç da atmıyom içine,eskiden olsa anlarım da
Praline ölümüne savaş acmistin nasıl unutabilirimKazen reyiz füze atmış
Öyle yavrum doğru söylüyor. Biz açık etmediği sürece anlayamayız. Açık ettiğinde de suçlayamayız çünkü yanılıyor olmak da var. Ama titiz bir takiple herşey ortaya çıkıyor. İşte o noktada acımam ifşa yaptığım en iyi şeylerden biridir. Pralin adlı üyeden hatırlayanlar vardır ban yiyorum sonunda ama olsun
O yüzden şu erkek mevzusunu kapatalım şimdilik, herkes itham altında kalıyor gibi oluyor. Ama dediğim gibi şüphelendiğimiz isim tek seferlik gelip bir daha gelmeyen yeni üye bir isimdi. Kimse acaba beni mi düşündüler gibi bir düşünceye kapılmasın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?