- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #20.541
Bu emojilerin kaynağını yazar mısın bence yazmalısınYaaaaa ne zamandır seni arıyıdum ben tek kaş
Kız daha geçen gün mevlit yapmasam da babyshower mı yapsak dedim eşime çünkü ikisi de dışarıda olacağı için masrafı çok olurHayır şöyle olabilir mesela ev civarında PTT falan mesela maslak PTT teslimatlı gibi
Tekne partisine bayılırım
Beybi sovıırr olsun ya olsun olsun hep özenmişimdir param çok nasıl harcasam partisiAllah bilir 40 da mevlüt yapmazlar ama beyni sovırsız aslaaaa
veee paydosnego benimlen gurur duyacak
teknofest yatti ama olsundu ev temizlendi
kızlar ya akşama ne pisirceniz
Sabah 10 gibi pişirdiğim tavuklu pilav var akşama. Oğlumun beslenme listesi ışık tutuyor. Yanına çorbası,salatası,turşusu haydi geçmiş olsun. Toplantı vardı bugün,yoruldum uğraşmıcamveee paydosnego benimlen gurur duyacak
Sus sus şimdi bende güldümAdamı buraya getirtmeyelim. Gizli mabedimiz burası
Ayy bonuscum bu emojileri nasil gonderiyorsun cok komiklerYaaaaa ne zamandır seni arıyıdum ben tek kaş
Yaa keşke oraya gitseydiniz, yemişim temizliğiveee paydosnego benimlen gurur duyacak
Kız daha geçen gün mevlit yapmasam da babyshower mı yapsak dedim eşime çünkü ikisi de dışarıda olacağı için masrafı çok olur
Sonra fiyatları öğrenince ikisinden de vazgeçtim. Ben sadece doğrucam. Düz doğurucam. Kendim okuyup üflerim çocuğu
Çalış senle de duyayımNego seninle gurur duyacak vay bee vay beee
Ekşili köfte canimmveee paydosnego benimlen gurur duyacak
Ama o kadar komik duruyor ki adamı buraya getirtmeyelim deyişinSus sus şimdi bende güldüm
Geçmiş bitti çok şükür
Kalkıyım yarın için poğaça yapıcam, kaynaşacakmışız ana okulunda
Ama yatmak istiyorum ben ya hiç kalkasım yok
Ayni seyi sormusuz canim yaaBu emojilerin kaynağını yazar mısın bence yazmalısın
Nego seninle gurur duyacak vay bee vay beee
Bu emojilerin kaynağını yazar mısın bence yazmalısın
Fırına kim gidecekfırından ekmek hamuru al da onla yap useniyosan negom:) içine tereyağı ya da margarin koyup yapiyosun pastane poğaçası gibi oluyo :)
Sen gelcen ama ben gidicen şamdanımaz kaldi isimbirazdan gelecem gelene kadar meraktan çatlamamak umidiyle
Yavru ceylanım aşk olsun.. İçimizden kimseden şüphe duyan yok bebişim. Öyle bir şüphe olsa etiket bile yapmazdım.Kızlar. Vallah ben kadınım
İnanmıyorsanız aha dayıya sorun @Dilos06
Demi diloşum o beni gördü
Yeni gelenlerdenim ya hani, ondan açıklama yaptım hee
Evet hala alttan alta bu savaş devam ediyor ama çaktırmıyorumPraline ölümüne savaş acmistin nasıl unutabilirimban yemek uğruna da olsa aynen herkes itham altında kalıyor gibi olmasın balım doğrudur
Hiçbirşeyveee paydosnego benimlen gurur duyacak
Bonusum baya zayıflamışsın ama yazı boyutu olarak. Gözlerimize kastın mı var,Nego seninle gurur duyacak vay bee vay beee
Bugünkü en tembel üye benim. Sabahtan evi minik bir topladım. Çocukları aldık çıktım. Toplantıydı,arkadaşlarla kahveydi, vitrin bakmasıydı sürttüm bu saate kadar. Minikom uyudu ama bugün ev işlerini öteliyorum yarına. Günlük işler tamam. Detay sonraYaa keşke oraya gitseydiniz, yemişim temizliği
Haberlerde gördüm ilgimi çekti
az daha küçük yazsaydinağzının içinden konusmanin yazma versiyonunu bulmusun resmen bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?