Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız daha geçen gün mevlit yapmasam da babyshower mı yapsak dedim eşime çünkü ikisi de dışarıda olacağı için masrafı çok olur
Sonra fiyatları öğrenince ikisinden de vazgeçtim. Ben sadece doğrucam. Düz doğurucam. Kendim okuyup üflerim çocuğu

veee paydos nego benimlen gurur duyacak

teknofest yatti ama olsundu ev temizlendi
kızlar ya akşama ne pisirceniz
Sabah 10 gibi pişirdiğim tavuklu pilav var akşama. Oğlumun beslenme listesi ışık tutuyor. Yanına çorbası,salatası,turşusu haydi geçmiş olsun. Toplantı vardı bugün,yoruldum uğraşmıcam

biz arkadasa baby showere sürpriz yaptık baska bi arkadaşın evinde
zaten o aslında a kendi kendine yapılmıyo beybi başkası senin için organize ediyo herşeyi yapıyo sana sürpriz oluyo

aslını bilen arkadaşin varsa o yapar çok da satafatli değildi gün menüsü gibi bi menu vardi cay ve elle yapılmış pankart balonlar:) azcik kisiyle çok eğlence

Geçmiş bitti çok şükür
Kalkıyım yarın için poğaça yapıcam, kaynaşacakmışız ana okulunda
Ama yatmak istiyorum ben ya hiç kalkasım yok

fırından ekmek hamuru al da onla yap useniyosan negom:) içine tereyağı ya da margarin koyup yapiyosun pastane poğaçası gibi oluyo :)

fırından ekmek hamuru al da onla yap useniyosan negom:) içine tereyağı ya da margarin koyup yapiyosun pastane poğaçası gibi oluyo :)
Fırına kim gidecek
Ya böyle şeylere erinmezdim ben, bir kaç aydır bir şey oldu bana

az kaldi isim birazdan gelecem gelene kadar meraktan çatlamamak umidiyle
Sen gelcen ama ben gidicen şamdanım
Kızlar. Vallah ben kadınım
İnanmıyorsanız aha dayıya sorun @Dilos06
Demi diloşum o beni gördü

Yeni gelenlerdenim ya hani, ondan açıklama yaptım hee
Yavru ceylanım aşk olsun.. İçimizden kimseden şüphe duyan yok bebişim. Öyle bir şüphe olsa etiket bile yapmazdım. Kimse itham altında kalmasın lütfen. Çok üzülürüm.
Praline ölümüne savaş acmistin nasıl unutabilirim ban yemek uğruna da olsa aynen herkes itham altında kalıyor gibi olmasın balım doğrudur
Evet hala alttan alta bu savaş devam ediyor ama çaktırmıyorum
veee paydos nego benimlen gurur duyacak

teknofest yatti ama olsundu ev temizlendi
kızlar ya akşama ne pisirceniz
Hiçbirşey dünden yemeklerim var onları yiyeceğim.
Nego seninle gurur duyacak vay bee vay beee
Bonusum baya zayıflamışsın ama yazı boyutu olarak. Gözlerimize kastın mı var,

Yaa keşke oraya gitseydiniz, yemişim temizliği
Haberlerde gördüm ilgimi çekti
Bugünkü en tembel üye benim. Sabahtan evi minik bir topladım. Çocukları aldık çıktım. Toplantıydı,arkadaşlarla kahveydi, vitrin bakmasıydı sürttüm bu saate kadar. Minikom uyudu ama bugün ev işlerini öteliyorum yarına. Günlük işler tamam. Detay sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…