- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.061
Yyy beni de unutmazYa sen pozitif bir ponçik misinGünaydın yeni pişmiş vanilyalı kekim Ay kendi canımı şu an itibari ile kek çektirdim nolamaz
Günaydın seksü şempazem
ByNkoaLa günaydın sultanım
Aksam azarı yiyecekti ama napti bilmiormolaylar olaylarr olaylarrr
son durum ne
Cicim kaç gündür esprisini yaptın ciddi oldu. Kesin ermişsin❤
benim yöremin en meşhur yiyeceği
bende dadaşım ve nedense seninde içime dadaş olduğun doğmuştu
ayyy Allah seni napmasın
Ay KuZum bana mj ataydın oraları ben adım soyadım gibi bilirim siz resmen çevik kuvvete gitmişsiniz oraya yakın karakol yokama hayret harbiden oraya nasıl girdiniz eşinin orda olduğunu bilmiyo muydun bide düz yol varken ara yol neden şimdi ayıkla pirincin taşını
Dik dur yiğidim arkandayız
olaylar olaylarr olaylarrr
son durum ne
Asayiş berkemalKeşke oturup kek yapsaydın sen bugün yaahadi hayırla ver sınavını,bekliyoz
Asayiş berkemalFırçayı yedim valla iyi bi. İşte sen bana niye güvenmiyorsun, güvenini sarsacak ne yaptım ben, kaç defa sana gelmeyeceksin demedim mi, hadi geldin şube içine girmek de ne oluyor, Allahtan şubenin en temiz polislerine denk gelmişsiniz, abazan polislere denk gelseydiniz size baksalardı katil mi edeceksin sen beni türevi laflar işittim. Sonra kedimin üstüne yemin edince inandı, oğlumu bu işe karıştırmak istemezdim ama Neden herşey beni buluyor anlamıyorum ki cidden gözetlemeye gitsem bulamayacağım şubenin içine girmişim yanlışlıkla da haberim yok. Kesin ermişim şuan kendim de ikna oldum, çok isteyince Allah tarafından oluverdi @Kutsal zebra kutsiş kız beni neden uyarmadı sakın oralara gitme acayiptir oralar bir anda kendini şubede bulabilirsin diye, alacağın olsun
ADAMİN bilinçaltına nasıl islemissen snei gozetlicem diye diyeAsayiş berkemalFırçayı yedim valla iyi bi. İşte sen bana niye güvenmiyorsun, güvenini sarsacak ne yaptım ben, kaç defa sana gelmeyeceksin demedim mi, hadi geldin şube içine girmek de ne oluyor, Allahtan şubenin en temiz polislerine denk gelmişsiniz, abazan polislere denk gelseydiniz size baksalardı katil mi edeceksin sen beni türevi laflar işittim. Sonra kedimin üstüne yemin edince inandı, oğlumu bu işe karıştırmak istemezdim ama Neden herşey beni buluyor anlamıyorum ki cidden gözetlemeye gitsem bulamayacağım şubenin içine girmişim yanlışlıkla da haberim yok. Kesin ermişim şuan kendim de ikna oldum, çok isteyince Allah tarafından oluverdi @Kutsal zebra kutsiş kız beni neden uyarmadı sakın oralara gitme acayiptir oralar bir anda kendini şubede bulabilirsin diye, alacağın olsun
Evet yemiş yazık oldu guzelimeeeeyemis azari
ne demisler bildigin seyden şasma bak uydu yanindaki arkisne olan olduEvet yemiş yazık oldu guzelimeeee
Ben diyirm ki takılma onla gel beraber gidelimne demisler bildigin seyden şasma bak uydu yanindaki arkisne olan oldu
Ahh cicim ah aydinlandim bu cümlelerinlecidden gözetlemeye gitsem bulamayacağım şubenin içine girmişim yanlışlıkla da haberim yok
kesinlikle öyle olurdu zatii iki deli bi araya gelmemeliydik derdiniz soraBen diyirm ki takılma onla gel beraber gidelim
BNmle olsaydı kesin içeriye girip masa başında görmüştü
Bu arkadsn pozisyonu yetersiz hahahahahahahahaha
i
demeki tam erememissin bak ayakların seni nerelere gotürdü olan kediye oldu
Şu 26 senelik hayatımda masum olduğum ender konulardan birinde nalçak iftiralara uğradımADAMİN bilinçaltına nasıl islemissen snei gozetlicem diye diyesonunda gözümle gördün şubeyi hahahahahhahaha
Seksü şempazem sen aydınlandın ama ben karardım, nasıl bir gün geçirdim ben böyleAhh cicim ah aydinlandim bu cümlelerinle
Maalesef degilizi keşke olsakkesinlikle öyle olurdu zatii iki deli bi araya gelmemeliydik derdiniz sora
yakınmisiniz peki
O ara beni dusunuyordun aldattığını inandin o yüzden de başına bunlar geldiŞu 26 senelik hayatımda masum olduğum ender konulardan birinde nalçak iftiralara uğradımHayatta da cesaret edip gözetlemeye gidemezdim var ya, sadece dilimdeydi. Arkadaşla mesajlaşıyoruz bir yandan, hala anlam veremedik olanlara, kafalar karışık
ayaklar is başindaydi desene sizin suçunuz yokŞu 26 senelik hayatımda masum olduğum ender konulardan birinde nalçak iftiralara uğradımHayatta da cesaret edip gözetlemeye gidemezdim var ya, sadece dilimdeydi. Arkadaşla mesajlaşıyoruz bir yandan, hala anlam veremedik olanlara, kafalar karışık
uzakmi mesafeler belki bigün gelirsiniz hic görüsmediniz miMaalesef degilizi keşke olsak
Bnce gelmeli iki deli yanyana dünya yanmalı beeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?