Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicim kaç gündür esprisini yaptın ciddi oldu. Kesin ermişsin
Dik dur yiğidim arkandayız
olaylar olaylarr olaylarrr

son durum ne
Keşke oturup kek yapsaydın sen bugün yaa hadi hayırla ver sınavını,bekliyoz
Asayiş berkemal Fırçayı yedim valla iyi bi. İşte sen bana niye güvenmiyorsun, güvenini sarsacak ne yaptım ben, kaç defa sana gelmeyeceksin demedim mi, hadi geldin şube içine girmek de ne oluyor, Allahtan şubenin en temiz polislerine denk gelmişsiniz, abazan polislere denk gelseydiniz size baksalardı katil mi edeceksin sen beni türevi laflar işittim. Sonra kedimin üstüne yemin edince inandı, oğlumu bu işe karıştırmak istemezdim ama Neden herşey beni buluyor anlamıyorum ki cidden gözetlemeye gitsem bulamayacağım şubenin içine girmişim yanlışlıkla da haberim yok. Kesin ermişim şuan kendim de ikna oldum, çok isteyince Allah tarafından oluverdi @Kutsal zebra kutsiş kız beni neden uyarmadı sakın oralara gitme acayiptir oralar bir anda kendini şubede bulabilirsin diye, alacağın olsun

i

demeki tam erememissin bak ayakların seni nerelere gotürdü olan kediye oldu

ADAMİN bilinçaltına nasıl islemissen snei gozetlicem diye diye sonunda gözümle gördün şubeyi hahahahahhahaha

i

demeki tam erememissin bak ayakların seni nerelere gotürdü olan kediye oldu
ADAMİN bilinçaltına nasıl islemissen snei gozetlicem diye diye sonunda gözümle gördün şubeyi hahahahahhahaha
Şu 26 senelik hayatımda masum olduğum ender konulardan birinde nalçak iftiralara uğradım Hayatta da cesaret edip gözetlemeye gidemezdim var ya, sadece dilimdeydi. Arkadaşla mesajlaşıyoruz bir yandan, hala anlam veremedik olanlara, kafalar karışık

O ara beni dusunuyordun aldattığını inandin o yüzden de başına bunlar geldi

ayaklar is başindaydi desene sizin suçunuz yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…