Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef degilizi keşke olsak
Bnce gelmeli iki deli yanyana dünya yanmalı beeeeee
Bugün yan yana olan ikimiz olsaydık dünyanın hazır olmadığı şeyler yaşanırdı Ben tek başıma başımı derde sokuyorsam, sende tek başına başını derde sokuyorsun, eder sana X2 başı belaya sokmaktan, karesini de alırsak, ediyor birsürü bela

uzakmi mesafeler belki bigün gelirsiniz hic görüsmediniz mi
Biz birbirimizi ruyalarimzda gördük Vurulduk hahahahahahah
İns bu sene bi gitmeyi planlıyoruz görüşmeyi de
15 tatilde goruscektik ama olmamıştı bakalım nasip herşey BN dnzlode o bursa da :)

Seksü şempazem sen aydınlandın ama ben karardım, nasıl bir gün geçirdim ben böyle Evde oturup kek yapmalıydım dediğim gibi
Sana kekk yapttiimm diye dilinde o şarkıyla,elinde kekle seksü seksü acardin kapıyı ne guzel,adama önce enerji yuklerdin,sonra aklını başından alirdin be cicim ama sen nasıl bı eskaza ya denk geldiysen evde sen azar yedin adama kek yedirecegineiyi yine inanmış sonunda yoksa her yerde sen varsın zannederdi artık nöbet tutarken

Sonra o belalarin üssü sayılarını alıp logaritmsini çıkartıp ondan snra da kurtulurduk
Valla kesin öyle olurdu yaaaa bilmiorm da kesin bursa cildirirdi

Biz birbirimizi ruyalarimzda gördük Vurulduk hahahahahahah
İns bu sene bi gitmeyi planlıyoruz görüşmeyi de
15 tatilde goruscektik ama olmamıştı bakalım nasip herşey BN dnzlode o bursa da :)
hayırlısı görüsürsünüz umarim bukadar aşktan sora bi bulusma paklar sizi

O zaten başını en basta döndürerek nikah masasına oturtmuş hahahahahahha

Ne günü kiz baktik geyikde başlığı yeni farkettim degistirdinmi geyik ismini yazim dedim.
Sayfa 205'de kuzum başıma gelenler Yok isim aynı, değişebilse alev alev yapacaktım ama kertenkele kaldık

Sayfa 205'de kuzum başıma gelenler Yok isim aynı, değişebilse alev alev yapacaktım ama kertenkele kaldık
Bakim bi birazdan merak ettim ahah allah seni alev alevde çekici başlık iyi unuttum ben bayadır gelmiyorum buraya

Bir de 20 dk önce geçseymişiz o nöbetteymiş o farkedecekti bizi arabaların önünde iyice şaşırıp kalırdı Aynen öyle ya, kek yiyemedim ama azar yedim. Yiyecek azarım varmış Kaç kere tekrarladı bidaha seni oralarda görmiyim diye. Demekki yeniden yapabileceğimi düşünüyor. Artık nöbet tutarken gözünü açık tutması için bir nedeni daha var

Sen buraya gekmedin ki hic
Hep çıkın çıkın dasin
Ahahah demi yaaa napim bi andan kendi çöplüğümde ötüyorum oralarida boş birakmamak gerek ama sizde beni bi etiket edin ha yüzsüz edip daldik giriyiz ben etiket ediyom gelmesenizde

O zaten başını en basta döndürerek nikah masasına oturtmuş hahahahahahha
O Allah'ın emriymis canım zaten,kaçırmamış geyşasını da iste acil durumlarda iki sirinlik yapıp,birazda aklını başından alacak şekilde davranışlar çözer olayı arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…