- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.081
Bugün yan yana olan ikimiz olsaydık dünyanın hazır olmadığı şeyler yaşanırdıMaalesef degilizi keşke olsak
Bnce gelmeli iki deli yanyana dünya yanmalı beeeeee
Tatlışım hiç sorma yaHeyyy napıyonuz.
Biz birbirimizi ruyalarimzda gördük Vurulduk hahahahahahahuzakmi mesafeler belki bigün gelirsiniz hic görüsmediniz mi
Ne günü kiz baktik geyikde başlığı yeni farkettim degistirdinmi geyik ismini yazim dedim.Tatlışım hiç sorma yaBenim acayip günümün kritiğini yapıyorduk. Sen ne yapıyorsun
Sana kekk yapttiimm diye dilinde o şarkıyla,elinde kekle seksü seksü acardin kapıyı ne guzel,adama önce enerji yuklerdin,sonra aklını başından alirdin be cicimSeksü şempazem sen aydınlandın ama ben karardım, nasıl bir gün geçirdim ben böyleEvde oturup kek yapmalıydım dediğim gibi
Uzağız o Ege bölgesinde ben Marmara, ama inşallah görüşeceğiz. Bu yaz bir ihtimal var bakalımuzakmi mesafeler belki bigün gelirsiniz hic görüsmediniz mi
Sonra o belalarin üssü sayılarını alıp logaritmsini çıkartıp ondan snra da kurtulurdukBugün yan yana olan ikimiz olsaydık dünyanın hazır olmadığı şeyler yaşanırdıBen tek başıma başımı derde sokuyorsam, sende tek başına başını derde sokuyorsun, eder sana X2 başı belaya sokmaktan, karesini de alırsak, ediyor birsürü bela
hayırlısı görüsürsünüz umarim bukadar aşktan sora bi bulusma paklar siziBiz birbirimizi ruyalarimzda gördük Vurulduk hahahahahahah
İns bu sene bi gitmeyi planlıyoruz görüşmeyi de
15 tatilde goruscektik ama olmamıştı bakalım nasip herşey BN dnzlode o bursa da :)
O zaten başını en basta döndürerek nikah masasına oturtmuşSana kekk yapttiimm diye dilinde o şarkıyla,elinde kekle seksü seksü acardin kapıyı ne guzel,adama önce enerji yuklerdin,sonra aklını başından alirdin be cicimama sen nasıl bı eskaza ya denk geldiysen evde sen azar yedin adama kek yedirecegine iyi yine inanmış sonunda yoksa her yerde sen varsın zannederdi artık nöbet tutarken
hadi hayirlısı bela geliyo deseneUzağız o Ege bölgesinde ben Marmara, ama inşallah görüşeceğiz. Bu yaz bir ihtimal var bakalım
Biz bulusursak dünyadaki küresel ısınma bile biter biz birbirimize bu kdr isinikkenhayırlısı görüsürsünüz umarim bukadar aşktan sora bi bulusma paklar sizi
Sayfa 205'de kuzum başıma gelenlerNe günü kiz baktik geyikde başlığı yeni farkettim degistirdinmi geyik ismini yazim dedim.
Bakim bi birazdan merak ettim ahah allah seni alev alevde çekici başlık iyi unuttum ben bayadır gelmiyorum burayaSayfa 205'de kuzum başıma gelenlerYok isim aynı, değişebilse alev alev yapacaktım ama kertenkele kaldık
Sen buraya gekmedin ki hicBakim bi birazdan merak ettim ahah allah seni alev alevde çekici başlık iyi unuttum ben bayadır gelmiyorum buraya
Bir de 20 dk önce geçseymişiz o nöbetteymiş o farkedecekti bizi arabaların önünde iyice şaşırıp kalırdıSana kekk yapttiimm diye dilinde o şarkıyla,elinde kekle seksü seksü acardin kapıyı ne guzel,adama önce enerji yuklerdin,sonra aklını başından alirdin be cicimama sen nasıl bı eskaza ya denk geldiysen evde sen azar yedin adama kek yedirecegine iyi yine inanmış sonunda yoksa her yerde sen varsın zannederdi artık nöbet tutarken
Buluşursak ve bizden birdaha ses gelmezse bizi mapushanelerde arayın, çok uzaklaşmış olamayızhadi hayirlısı bela geliyo desene
Biz bulusursak dünyadaki küresel ısınma bile biter biz birbirimize bu kdr isinikken
Hahahahahahaha
Ahahah demi yaaa napim bi andan kendi çöplüğümde ötüyorum oralarida boş birakmamak gerek ama sizde beni bi etiket edin ha yüzsüz edip daldik giriyiz ben etiket ediyom gelmesenizdeSen buraya gekmedin ki hic
Hep çıkın çıkın dasin
Benim adam başımızdan olur artik hahahahahahBuluşursak ve bizden birdaha ses gelmezse bizi mapushanelerde arayın, çok uzaklaşmış olamayız
O Allah'ın emriymis canım zaten,kaçırmamış geyşasını daO zaten başını en basta döndürerek nikah masasına oturtmuşhahahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?