- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.101
Gel arada yavru ya, burası kamu topiği, çekirdeğini gazozunu alan gelsinBakim bi birazdan merak ettim ahah allah seni alev alevde çekici başlık iyi unuttum ben bayadır gelmiyorum buraya
Biz alevlerin köpükleri dansların aransda kaybolan zeytinlerimizi ararken kendimizi bile kaybettik beşe tatlısıAhahah demi yaaa napim bi andan kendi çöplüğümde ötüyorum oralarida boş birakmamak gerek ama sizde beni bi etiket edin ha yüzsüz edip daldik giriyiz ben etiket ediyom gelmesenizde
blusunca mıhakkak haberdar et beni bi olaya karsi önceden haberim olsun aksam tvde görünce sok gecirmiyeyim son dakika iki deli kadin bursayi birbirine katti sok sok sokBuluşursak ve bizden birdaha ses gelmezse bizi mapushanelerde arayın, çok uzaklaşmış olamayız
Senden öğrenecek çok cilvemiz ay çok şeyimiz varO Allah'ın emriymis canım zaten,kaçırmamış geyşasını daiste acil durumlarda iki sirinlik yapıp,birazda aklını başından alacak şekilde davranışlar çözer olayı arada
Ahahah kız hakikaten ya bak aslında iyi de oldu ha bı yandan düşününceBir de 20 dk önce geçseymişiz o nöbetteymiş o farkedecekti bizi arabaların önünde iyice şaşırıp kalırdıAynen öyle ya, kek yiyemedim ama azar yedim. Yiyecek azarım varmış Kaç kere tekrarladı bidaha seni oralarda görmiyim diye. Demekki yeniden yapabileceğimi düşünüyor. Artık nöbet tutarken gözünü açık tutması için bir nedeni daha var
Tatlışım ben seni çok etiketledim ama sen gelmeyince bende rahatsız olmayasın diye bıraktım etiketi. Ama madem öyle tabiki seve seve etiketlerimAhahah demi yaaa napim bi andan kendi çöplüğümde ötüyorum oralarida boş birakmamak gerek ama sizde beni bi etiket edin ha yüzsüz edip daldik giriyiz ben etiket ediyom gelmesenizde
Kuzu doğrudur bende etiket görmedim başta etiket etmissin ama bazen yoğun bildirim olunca bakmiyom ondan olabilir.Tatlışım ben seni çok etiketledim ama sen gelmeyince bende rahatsız olmayasın diye bıraktım etiketi. Ama madem öyle tabiki seve seve etiketlerimBen arada çıkın çıkına geliyorum ya gelmediğimde de etiket mesajını beğeniyorum en azından. Onu da yapmamışsam görmemişimdir bildirimi çünkü bazen bir açıyorum 99 bildirim Ama daha sık gelmeye çalışacağım canısı
Ben bugün gördüm, bizi metroya fırlatırken farkettim ki benim geyşanın gram acıması yok ama belki senin geyşa bize acır, mapusta iyi bakarBenim adam başımızdan olur artik hahahahahah
Bakyiiiiaaaaa kızlar gazoza kanmayın içine tükürüyo bu karııı aman diyim nerde ayılacagınız belli olmaz
Mutlaka haber veririz ki akşam haberlerini izleyin bizi kaçırmayınblusunca mıhakkak haberdar et beni bi olaya karsi önceden haberim olsun aksam tvde görünce sok gecirmiyeyim son dakika iki deli kadin bursayi birbirine katti sok sok sok
Ahaha ben hep buralardayım bebişimSenden öğrenecek çok cilvemiz ay çok şeyimiz var
Hemen ifşa et zatinnn hemnn sensiz icmeyeyek diyokkBakyiiiiaaaaa kızlar gazoza kanmayın içine tükürüyo bu karııı aman diyim nerde ayılacagınız belli olmaz
🖒 tamamdır panpa anlasdikkMutlaka haber veririz ki akşam haberlerini izleyin bizi kaçırmayın
Benmkinin bana hayata aciması yok bir de maouslarda nasıl aciyacaksa artikBen bugün gördüm, bizi metroya fırlatırken farkettim ki benim geyşanın gram acıması yok ama belki senin geyşa bize acır, mapusta iyi bakar
Yaaaaaaani, biz yanlışlıkla girdiysek üniversiteli gacılar da yanlışlıkla girebilirAhahah kız hakikaten ya bak aslında iyi de oldu ha bı yandan düşününcebide üniversite cevresindeymis senin ki ya hani,gözünü açık tutmasi iyi olur ensesinde nefesini hisseder iste, iyidir iyi
Maziler güzeldir beeee tatlisim
Biliyorum mavi tisortlumAhaha ben hep buralardayım bebişim
sen bu aralar diloya taktigin icin gözün kimseyi görmüyoKuzu doğrudur bende etiket görmedim başta etiket etmissin ama bazen yoğun bildirim olunca bakmiyom ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?