Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gel yazan olmadı demiyorum bi mj yazmıştım o mja kimse cevap vermedi dedim neyse sonradan etiket yaptınız zaten biliyorum canım benim

Tamam alınganlık etmiş olabilirim regl dönemime denk geldi galiba
He reglm yaa , biz bunu zadece adamlara kaktırıyoduk sanıyordum

Vallahi delireceğim yahu
Kızı babasına verdim azıcık uzanıp kestireyim diye, daha ben uyuyamadan baktım hiç adamın sesi gelmiyor. Odaya bir girdim ki uyumuş kız kendi kendine oynuyor, beni görünce atladı tabi üstüme.
Şimdi ben kızımla uğraşıyorum adam kestiriyor

Enfes bir çalışma sergilemiş

Dağ başında yalnız mı kaldın çen

aliyosun kafasına koyuyosun. bak uyuyakalmissin bana yapıştı diye

öbür türlü öylece sürer gider benim koca da uyuyo şimdi oğlan uyumadan uyudu. oglan kalktıktan sonra anca kalkar

Enfes bir çalışma sergilemiş
Resmen kekledi beni.
Bir de görsen kibar kibar kahvaltıda diyor ki, hayatım kahvaltıdan sonra sen kahveni filan iç biraz dinlen, ben kızıma bakarım.
10 dakika geçmedi üstünden

Allah immm ya inanin ben esim yuzune uyuyan insana tahammul edemez oldum uyku ihtiyactie uyursun uyanirsin biter ama bizimkiler dha dogrusu benimki yorgnlugu gecse bile uyumayi keyfine uyuyabiliyor . 4 ten 9 a kadr uyuyo mesela 11 de kizi uyutuyorum tekrar smdi uyuyabilicenmi diyorum uyurum ben sorun yok diyo yatinca uyurum

aliyosun kafasına koyuyosun. bak uyuyakalmissin bana yapıştı diye

öbür türlü öylece sürer gider benim koca da uyuyo şimdi oğlan uyumadan uyudu. oglan kalktıktan sonra anca kalkar

Birkaç kere aaa uyumuşsun bak, kız da beni gördü durmuyor ben hiç uzanamadim filan dedim. O esnada Müge açıktı, bu adam ne kadar karaktersiz yaa ben uyumuyorum, izliyorum filan diyor :) şaka gibi yemin ederim

Yok ya aslında eşim hiç uykuya düşkün değildir, sabah annemin mezar işleri için erken kalktı gitti sanırım o yüzden uyuyakaldı, izinli bir de bugün :)

Birkaç kere aaa uyumuşsun bak, kız da beni gördü durmuyor ben hiç uzanamadim filan dedim. O esnada Müge açıktı, bu adam ne kadar karaktersiz yaa ben uyumuyorum, izliyorum filan diyor :) şaka gibi yemin ederim

takma kafana. dön arkani git
alıştırma böyle. sonra içim geçmiş ne var diye üste çıkar. tamam hayatım de kendi isine bak tuzağa düşme yavru ben zamanında çok düştüm

takma kafana. dön arkani git
alıştırma böyle. sonra içim geçmiş ne var diye üste çıkar. tamam hayatım de kendi isine bak tuzağa düşme yavru ben zamanında çok düştüm

İşte salaklık bende ne diye açıyorsun kapıyı, derdin ne değil mi:) beni görünce durmuyor kızım, benim değil uyumam oturmam mümkün değil koltuğa kızım uyanıkken. Babası uyumuş yavrum o da orada oynuyor oyuncaklarla kendi kendine, kıyamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…