- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.301
He reglm yaa , biz bunu zadece adamlara kaktırıyoduk sanıyordumBen gel yazan olmadı demiyorum bi mj yazmıştım o mja kimse cevap vermedi dedim neyse sonradan etiket yaptınız zaten biliyorum canım benim♥
Tamam alınganlık etmiş olabilirim regl dönemime denk geldi galiba
Allahım böylelerinden uzak eylesinpalu ailesi çıktıktan sonra herkes çıkabilir bence yayina
Sen beni güldürdün ya Allah’ta seni güldürsünHe reglm yaa , biz bunu zadece adamlara kaktırıyoduk sanıyordumEki Görüntüle 2309375
Allahım böylelerinden uzak eylesin
Enfes bir çalışma sergilemişVallahi delireceğim yahu
Kızı babasına verdim azıcık uzanıp kestireyim diye, daha ben uyuyamadan baktım hiç adamın sesi gelmiyor. Odaya bir girdim ki uyumuş kız kendi kendine oynuyor, beni görünce atladı tabi üstüme.
Şimdi ben kızımla uğraşıyorum adam kestiriyor
Dağ başında yalnız mı kaldın çenRüyamda ağrı dağını gezmeye gitmişiz akrabalarla.
Dağda asansör var üst taraflara çıkmak için.
Asansöre giden rampayı bile çıkamadım herkes gitti.
Dağda yaşayan bekçi gibi bi aile varmış ben onların yanında kaldım öyle.
Trt belgeselde okul yolu diye bişey izlemiştim kız çocukları 3 km yol yürüyüp dağdan gidiyodu okula.
İzlediğim şeye bak bilinç altımın çıkardığına bak.
AmiiinnSen beni güldürdün ya Allah’ta seni güldürsün
Vallahi delireceğim yahu
Kızı babasına verdim azıcık uzanıp kestireyim diye, daha ben uyuyamadan baktım hiç adamın sesi gelmiyor. Odaya bir girdim ki uyumuş kız kendi kendine oynuyor, beni görünce atladı tabi üstüme.
Resmen kekledi beni.Enfes bir çalışma sergilemiş
Allah immm ya inanin ben esim yuzune uyuyan insana tahammul edemez oldum uyku ihtiyactie uyursun uyanirsin biter ama bizimkiler dha dogrusu benimki yorgnlugu gecse bile uyumayi keyfine uyuyabiliyor . 4 ten 9 a kadr uyuyo mesela 11 de kizi uyutuyorum tekrar smdi uyuyabilicenmi diyorum uyurum ben sorun yok diyo yatinca uyurumVallahi delireceğim yahu
aliyosun kafasına koyuyosun. bak uyuyakalmissin bana yapıştı diye
öbür türlü öylece sürer giderbenim koca da uyuyo şimdi oğlan uyumadan uyudu. oglan kalktıktan sonra anca kalkar
Allah immm ya inanin ben esim yuzune uyuyan insana tahammul edemez oldum uyku ihtiyactie uyursun uyanirsin biter ama bizimkiler dha dogrusu benimki yorgnlugu gecse bile uyumayi keyfine uyuyabiliyor . 4 ten 9 a kadr uyuyo mesela 11 de kizi uyutuyorum tekrar smdi uyuyabilicenmi diyorum uyurum ben sorun yok diyo yatinca uyurum
Birkaç kere aaa uyumuşsun bak, kız da beni gördü durmuyor ben hiç uzanamadim filan dedim. O esnada Müge açıktı, bu adam ne kadar karaktersiz yaa ben uyumuyorum, izliyorum filan diyor :) şaka gibi yemin ederim
Ula orda da mı hamurişiKadın hamur yapıyodu olsun
takma kafana. dön arkani git
alıştırma böyle. sonra içim geçmiş ne var diye üste çıkar. tamam hayatım de kendi isine baktuzağa düşme yavru ben zamanında çok düştüm
Ula orda da mı hamurişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?