Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben de senin gibiyim ya duramam mutlaka kontrol ederim ses duymuyosam.
tam kaza yaşı o uyurken bisey yapsa Allah korusun.
benimki gözümün önünde ayakkabılıgi devirdi altında kaldi işte iyi yapmışsın bakarak

Ben geldim de sen yoktun, ben de şarkı yolladım sana, aldın mı?

Bu saatte dinlemim bee yapma bee gözünü yiyim zaten yer gök gri bugün
Yorgundum akşam bide babası oğlana kızıyodu tel için bende sinsice sakladım yanıma tabi bakamadım.

En çok annem bakıyo diyo tirbiyesiz

ben de senin gibiyim ya duramam mutlaka kontrol ederim ses duymuyosam.
tam kaza yaşı o uyurken bisey yapsa Allah korusun.
benimki gözümün önünde ayakkabılıgi devirdi altında kaldi işte iyi yapmışsın bakarak

Yok canım bizim oturma odamız tamamen müsait ona, televizyon duvara monte yetişemiyor, priz filan da yok, sehpa yok sadece köşe koltuk var, kapısı da kapalıydı.
Kuzum oturmuş kitap sayfalarını ceviriyordu sakin sakin

Ahh sorma tam kahvemi alıp zeki Müren dinlemelik. Ama işte kader.
Çocuktan al haberi olmuş tam

bütün naz trip zorluk anneye zaten daha sık bırak babaya bence duruyosa ne güzel. benimki evin içinde olduğumu bilirdi aglardi durmazdi babasi da tabi hemen getirirdi durmuyo senin oğlun diye sanki ben tek başıma yaptım benim oğlumu

Aslında hiç durmaz ama bugün durmuş maşallah, onu da ben değerlendiremedim
Benim eşim de gelir hemen, bu kız seni çok seviyor annesi, bende hiç durmuyor, beni sevmiyor. Aman ne kadar seviyor seni, ne kadar aşık diye diye başıma bırakır gider

büyüdükçe oyun arkadaşı ariyolar zaten sen pes etme elbet değerlendireceğin zamanlar da gelecek

büyüdükçe oyun arkadaşı ariyolar zaten sen pes etme elbet değerlendireceğin zamanlar da gelecek

İnşallah canım ya, ben kızımla çok oynuyorum, gulduruyorum, yüzüm sürekli farklı farklı şekillerde ve sürekli onunla konuşuyorum muhtemelen o yüzden hep benimle olmak istiyor :)
Babası pek oynamayı bilmiyor ya da işine gelmiyor
Mesela Kızılderili çadırı var Kızımın, salonun ortasına koyduk
Babası onun içine girip yatıp saklanıyor, Kızımın kendisini bulmasını istiyor (!)
Kızım 13 aylık, ve sorunca diyor ki saklambaç oynuyoruz

çok tatlısın negom yaaa

ama buna çok ihtiyacın vardi çok iyi oldu boyle:) :)
Aslında eşim hafta içi hafta sonu alır sık sık götürür çocukları, iki saat falan boş kalıyorum ama bu başka tatlı

Ask i memnunun final bolumu olmus dun gene ve gene rekor olmus .... ilginc degil mi kizlar smdi kanal d de muge ile gulsende gordum
İlginçten ziyade üzülecek bir durum, bu tarz dizilerin defalarca izlenmesi, beğenilmesi bence çok çok acı..

Yaaaa mali ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…