- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.321
Toşiyanımız gelmiş
İşte salaklık bende ne diye açıyorsun kapıyı, derdin ne değil mi:) beni görünce durmuyor kızım, benim değil uyumam oturmam mümkün değil koltuğa kızım uyanıkken. Babası uyumuş yavrum o da orada oynuyor oyuncaklarla kendi kendine, kıyamadım
Ben geldim de sen yoktun, ben de şarkı yolladım sana, aldın mı?
ben de senin gibiyim ya duramammutlaka kontrol ederim ses duymuyosam.
tam kaza yaşı o uyurken bisey yapsa Allah korusun.
benimki gözümün önünde ayakkabılıgi devirdi altında kaldi işteiyi yapmışsın bakarak
Tabi nasrettin hoca da durur mu ,vurmuş kırbacı vurmuş kırbacıDağın soyuğunda karların altında balık mı tutucaktı kadın kurmuş bi tandır basıyor hamuru içine oyyy
Bu saatte dinlemim bee yapma bee gözünü yiyim zaten yer gök gri bugün
Yorgundum akşam bide babası oğlana kızıyodu tel için bende sinsice sakladım yanıma tabi bakamadım.
En çok annem bakıyo diyo tirbiyesiz
Yok canım bizim oturma odamız tamamen müsait ona, televizyon duvara monte yetişemiyor, priz filan da yok, sehpa yok sadece köşe koltuk var, kapısı da kapalıydı.
Kuzum oturmuş kitap sayfalarını ceviriyordu sakin sakin
bütün naz trip zorluk anneye zatendaha sık bırak babaya bence duruyosa ne güzel. benimki evin içinde olduğumu bilirdi aglardi durmazdi babasi da tabi hemen getirirdi durmuyo senin oğlun diye sanki ben tek başıma yaptım benim oğlumu
Mutlumusun toşiya daha fazla dayanamadım
Aslında hiç durmaz ama bugün durmuş maşallah, onu da ben değerlendiremedim
Benim eşim de gelir hemen, bu kız seni çok seviyor annesi, bende hiç durmuyor, beni sevmiyor. Aman ne kadar seviyor seni, ne kadar aşık diye diye başıma bırakır gider
Gidip biberimi doldurayım yaprağımı sarayım.
Nargilemi tüttürmek vardı yağmuru izlerken.
büyüdükçe oyun arkadaşı ariyolar zatensen pes etme elbet değerlendireceğin zamanlar da gelecek
Canom
Aslında eşim hafta içi hafta sonu alır sık sık götürür çocukları, iki saat falan boş kalıyorum ama bu başka tatlıçok tatlısın negom yaaa
ama buna çok ihtiyacın vardi çok iyi oldu boyle:) :)
İlginçten ziyade üzülecek bir durum, bu tarz dizilerin defalarca izlenmesi, beğenilmesi bence çok çok acı..Ask i memnunun final bolumu olmus dun gene ve gene rekor olmus .... ilginc degil mi kizlar smdi kanal d de muge ile gulsende gordum
Yaaaa mali yaYaa rüyamda Mehmet Aslantuğ'un genç haliyle flört ediyodum nasıl aşıktım romantik aşk yaşadım anlatamam
Sonra baktım benim herif gibi davranıyo onun yaptığı şeyleri yapıyo dedim noluyo bu adama.bi baktım o karizmatik Aslantuğ'um gitmiş benim herif olmuşAllah seni kahretmesin reelde yetmiyo rüyamda da bulmuş beni,bi huzur yok bana,gitti aslan gibi Memedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?