- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.341
Ha işte ben o park annesiydim 10 gündürsöyle düşün bizler küçükken hep annemiz oyun etkinlik mi buluyodu??
çocuk dedigin genelde akranlariyla bazen de her yaştan çocukla beraber oynayarak büyürdü.
sen canın istemediği zaman kurala uymamanin doğru olmadığını anne baban anlatinca degil birebir oyunda mızıkçılık yapınca dislanarak ogrenirdin. bunun gibi sayısız örnek var. hepsini deneyimleyerek öğrendik görerek büyüdük. anne babanin nasihatleri ne kadar kalir ki o yaşlarda kulakta, uygulayalim hayatımıza
ha o şekilde büyümenin zarari yok muydu vardı. başımızda tam anlamıyla yönetecek büyük olmamasi bazen sıkıntı olabilirdi. duymaman gerekeni erken duyardin gibi. ama kreste başında öğretmen olacak ve kendi yas grubu olacak. bunlar da artıları.
benim annem ev hanimiydi ama hayvanlarimiz bahcemiz vardı. ben birinci sınıfa giderken annem uyandirmazdi bile. o inek sagarken ben kendim uyanir üstümü giyer saclarimi tarar orerdim. annem çok doğru yapmadi biliyorum bazı konularda. ama ben hep kendi kendine yeten bi insan oldum. kimsenin sunu yap diye bisey demesine gerek kalmazdi. hep üzerime düşeni yaptım.
bı arkadaşım maddiyat yüzünden ücretsiz izne ayrilamadi hala. onun annesi bakiyo mesela çocuğuna. o bebek o kadar sakin ve uslu ki. annesi işe dönen bebekler genelde doğru davranilirsa sakin ve uyumlu oluyo. belki biz de büyütürken çok yanlış seyler yapıyoruz.
İstanbul'da her yer beton. kimse kimseye guvenemez. parkta iki saat oynamak yeter mi. gece uykusunu iki saat uyumak gibi geliyodur belki çocuğa
10 12 saat kres fazla olabilir onu da kabul ediyorum. ama kiyaslayinca bana kres daha iyi bi yol gibi geliyo.
sen yine düşün taşın. çocuğunu en iyi sen tanirsin canım.
sen o okula başlayınca ise girsen ama Ayşe'nin annesi çalışmıyo okuldan annesi aliyo diye ağlar, sonra bisey ister alamazsınız bu kez de ama sınıftaki herkesin var derherşeyi çocuğa göre ayarlayamiyoruz
sen bilirsin burda sadri alışık parkı var. çocuğunu okula birakan tüm kadınlar okul çıkışına kadar oturup muhabbet ediyo. yiyo içiyo. çocuklar geliyo yine yiyip iciyolar cocuklar oynuyo taaaa akşam altı yedide eve gidiyolarbak onlar da çocukları okula gitti arkadaşlarının ailesini taniyim, çocuğum mutlu olsun diye yapiyolar. tam mesai harcıyolar hem de
ben de bakıp hiç böyle bi hayatim olmicak diye düşünüyorum:)
Ben seviyorum mesajlarınıyok ama ben kısaca derdimi anlatamıyorum bonussorun sen de degil bende
Gülme gız sinirle uyandım rüyadan zatenYaaaa mali ya
Balık koktu buralar,senden mi geliyo kız
Duygusallaşmıyorum ne alakası var
Annesi ölmüş bildirmemişler birde bir yıl maaşını çekmiş, sonra farkedilmiş tabi ceza kesilmişKız Nasıl maası sordun öyle laap diye
Kaç yıldır izlerim, ilk defa yalanlara daha fazla katlanamayıp kapattım tvyi. Yalan makinası, dolandırıcı, alemci, yalanla dolanla malülen emekli olmuş üstelik katil de olma ihtimali yüksek
Balık koktu buralar,senden mi geliyo kız
Çok inceydi kabul etKaçıncı levelden espiri bu
İşin gücün şarkı dinlemek, aziş yap kalk
Ohooo yemek yapıyodum nerelere daldım
Aman iyi be bi daa yok sana esprükBende o leveller kilitli demek
İşin gücün şarkı dinlemek, aziş yap kalk
Vala hende cevizli kurabiye yaptım şerbetli ondan ancak yazdım şimdide namaz kılcam daha yemek yapcam bugun çok işim var afiyet olsun canmhoşgeldin:)
ben çocuğa yemek yediriyorum:) birazdan a
yatircam :)
İnkar etti tabi ki yok öyle bir şey diyeNego iğrendim
Vala hende cevizli kurabiye yaptım şerbetli ondan ancak yazdım şimdide namaz kılcam daha yemek yapcam bugun çok işim var afiyet olsun canm
Ben seviyorum mesajlarını ❤
Ha işte ben o park annesiydim 10 gündür
Şimdi arkadaşlar parkta, gel dediler ama dedim yok çok yoruldum çıkamam bugün daha
Ya valla beni tanıyorsunyaaaa negombeni simartiyorsun
ben de seni ve mesajlarını çok seviyorum
onlar kadar olamazsin iki senedir kadrolar aynisen o kadar boş otursan kriz gecirirsin negom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?