Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya valla beni tanıyorsun aynen öğleden sonra iki saat durunca fenalık geliyor

tam tahmin ettiğim gibi
artık millet çocuğu bahane edip ortam yapma peşine düşmüş bence başka izahi yok ya kaç nego onlardan kaç

tam tahmin ettiğim gibi
artık millet çocuğu bahane edip ortam yapma peşine düşmüş bence başka izahi yok ya kaç nego onlardan kaç
Canım bu yaz ben ayrı grup kurdum, 9 kişiyiz samimi olan, veliler arasında. Örhit kurdum yani
Onlarla iyiyiz ama öyle her gün her gün oturamam ben

Canım bu yaz ben ayrı grup kurdum, 9 kişiyiz samimi olan, veliler arasında. Örhit kurdum yani
Onlarla iyiyiz ama öyle her gün her gün oturamam ben

hahaha kendiliğinden harekete geçen nego

ay insan çatlar nego ya sen oturur hesaplarsin bide simdiye su kitabi okurdum burayi silerdim surayi temizlerdim kk da takilirdim diye

hahaha kendiliğinden harekete geçen nego

ay insan çatlar nego ya sen oturur hesaplarsin bide simdiye su kitabi okurdum burayi silerdim surayi temizlerdim kk da takilirdim diye
A haha öyle öyle evde işim gücüm var, film izlerdim dediğim oluyor.
Ama sohbetleri güzel neyse ki, olmasa uzak dururdum kesinlikle

Ya ben hic sevemiyorum ya icim karariyo canm.sklyo aglamakli oluyorum

Normal ama daraldığında hep şöyle düşün bu mevsim geçişleri olmasaydı hiç ilk bahar ve yaz da olmazdı.

Koy cayını iç sıcak sıcak kertenkele kardeşim

B Brunello Cicinelli kardeşlerime örnek olup sana yalakalık yapayken ben

Dogru diyosun da iste gelde anlat bana

A haha öyle öyle evde işim gücüm var, film izlerdim dediğim oluyor.
Ama sohbetleri güzel neyse ki, olmasa uzak dururdum kesinlikle

aman iyi yaaaa sohbet önemli valla. direk soğuma nedeni benim için

küçük bugün de agladi mi negom :)

ah poncik ah :) azcik naz yapmış sanki :)
herşeyin yolunda girmesine çok sevindim negom ya.
peki baş ağrısında belirgin bi azalma var mi su an :)
Bugün ağrımadı
Nazlıdır evet, çekingen yapısı. Abisi de aynı okula gitmişti, dün başka sınıfın öğretmeni yardım istedi bir şey asarken, ona yardım ettim, dedim benim büyük de gelmişti buraya, hatırlarsınız kesin, şu öğretmen de, adı şu diye. Aaa sarışın mavi gözlü, hatırlamazmıyım hiç onu dedi çok sosyal bir çocuktur, unutulması mümkün değil çok selamımı söyleyin hatırlarsa dedi, hatırlar hocam unutmaz o dedim, oğlana söyledim eveet hatırlıyorum aleykümselam diyor
Küçük tam tersi çok çekingen dedim, o da mı mavi gözlü diyor

demek kendin gibi çocukların da çok güzel masallah Süphan Allah

çocuklar çok değişiyo ya büyüdükçe :) inşallah küçük de açılır negom. benimki insan görünce aglardi. biri hanimis bebek dese çığlık kıyamet çıldırırak aglardi. şimdi millet baksin ilgilensin diye neler yapıyo sıpa

senin küçüklüğüne mi benziyo küçük:) belki çekingen değil de mesafelidir :) ben de cekingen değilimdir ama mesafeliyimdir. ilk okul öğretmenime bile mesafeliydim hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…