- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.381
Bende yalnızlığı çok seviyorum
Ya oyle buhrann geldiki anlatamam iyi oldu yalniz olmamak evet gencler yasitizalemsin çay yaben yalnız kalmayi daha çok seviyorum:) komsularin genc mi senin
Ya oyle buhrann geldiki anlatamam iyi oldu yalniz olmamak evet gencler yasitiz
A ha ha babalarına benziyorlar bana değildemek kendin gibi çocukların da çok güzelmasallah Süphan Allah
çocuklar çok değişiyo ya büyüdükçe :) inşallah küçük de açılır negom. benimki insan görünce aglardi. biri hanimis bebek dese çığlık kıyamet çıldırırak aglardi. şimdi millet baksin ilgilensin diye neler yapıyo sıpa
senin küçüklüğüne mi benziyo küçük:) belki çekingen değil de mesafelidir :) ben de cekingen değilimdir ama mesafeliyimdir. ilk okul öğretmenime bile mesafeliydim hep
Ooo fenabizim binanin en genci benim yabenden sonra yaş direk 50 üstüne zipliyo
B Brunello Cicinelli nerelerdesin sarışın bombe
kış aylarının kötü yani gece karanlığında ise gidip gece karanlığında eve dönmekişe kış vakti dönülür mü be su an cocukla karanlıkta nasıl gidip geleceğimi düşünüyorum
Bende öyle seçtim artık tosiam.. Allah da bizi böyle sınıyor.. Güçlü bir kadınsın maşallahHoşgeldin canım
Babanla olan sorunlarını yüzeysel de olsa çözmene sevindim, asla tam olarak kapanmayacak olsa da onları affetmek bizi iyileştirecek.
Benim de annem babam ayrıydı, babam bizi kendi çapında çok sevse de baba olduğunu çoğu zaman unuttu. Biraz da benim anneme olan düşkünlüğümden dolayı kısa zaman öncesine kadar görüşmüyorduk. Zamanla affetmesem de unutturdu beynim bana yaşadıklarımı :)
Kızım 1 yaşına gelince, torunumu görmek istiyorum dedi biz de davet ettik. Gördüğüme sevindim, mutlu oldum. Kin gütme huyum yoktur zaten hiç, oluruna bıraktım ilişkimizi. Zaten şehir dışında yaşıyor, orada evli ve bir kızı var. Senede olsa olsa 1 kez görürüm, rahatsız da kendisi koah hastası, ne kadar ömrü olur onu bile bilmiyorum. İnşallah sen de yürekten affedersin babanı, kendi mutluluğun ve tamamlanman için. Ben onu olduğu gibi kabullenmeyi seçtim.
Allah akıl fikir versin yemin ederim yaal benden de o kadar. festival kalabalık ya seslerini duymuyolar birbirlerinin yüksek sesle konuşmalarını duydum ben de hep
garibim polisler de napsin. adami koymuslar polis helikopterinin başına. tanitim yapıyo fotoğraf çektiriyo gelenlerleresmen sabahtan akşama kadar taciz ediliyorlar. asayiş için konulanlari tek yakalayıp kistirmis beş altı tanesi ay acıdım adamlara sıcağın gürültünün altında bide bu ergenlerle ve ergenden hallice manyaklarla ugrasiyolar
ben de anlamadim cicim ya. bizim eşler ilişki başladıktan sonra hatta seninki evlilikten sonra polis olmuş. sen ben o kafayi bulamayiz mümkün değil yani.
Allah akıl fikir ihsan eylesin. polislere de sabir versin
sen kiralık ev mi bakcaksin kuzu :) satılık mi işin gücün rast gitsin inşallah
Hiç acımam yok negom, tavsiye ederimHay ağzın bal yesin, kendi sayfamda bu konuda dertliyim bende
Bende anlamıyorum limonsuzum. Kafalarında ne varsa bize söyleseler de hazır polis koca varken bizde yapsakŞu üniforma fantezisi ne menem bişey acep
Seni kürtajla aldırıcam.Bak cici ciddi söylüyorum ben bu kadar hassas noktan olduğunu bilmiyodum bu bir ikincisi Allah şahit görmeden sever mi insan severmiş işte kanım cok ısındı sana muhabbetine bende beğenmedim butonunu sevmediğini bildiğim için beğenmedim atıp seni kızdırmak istedim hani kız bana sataş bende sana sataşayım diye hani insan en cok sevdiğiyle uğraşırmış ya o misali.. tamam sonra kızınca bende özür diledim değil mi hani bu bir erdemdir uzatmanın bi anlamı yoktu bence niyetim kötü asla değildi bazen bazıları beğenmedim atıyodu sende sataşıyodun ya bende dedim hadi bende yapayım sataşalım uğraşayım biraz falan ama sen ciddiye bindirdin olayı vesselam... sonra yazdığın bi mjı okuyunca cok üzüldüm tamam dedim benim burda yerim yok ben gideyim sonra gidiyorum yaZdım kimse cevap vermedi bu sefer daha cok üzüldüm bu kadar cok muhabbet ettiğim insanların bi gitme yazmaması beni üzdü belki de bu saçma bi düşünce bilmiyorum olabilir ama ben sosyal medya bile kullanmıyorum sadece bu topikte takılıyorum neyim var yok hep buraya yazıyorum ondan beklentim çoktu heralde hatta dün baktım en cok mj yazanlardan biri benim bu topiğe... neyse cok uzattım biliyorum ama olay bundan ibaret sırf seni sevdiğim için ve sana nazım geçtiği için yapmıştım o kadar..
Bende çıldırıyorum. Sivile geçsin diye dua ediyorum çayım. Ben uğraşamam böyle. Cinnet geçirmeye çok müsait bir insanım.Ya oyle ileri boyut dusuncem hicbi zaman olmadi ama uniformali polis asker subay bende severdim begenirdim yakistirdigim icjn heralde... ama oyle biriyle evlenseydim kesin cildirirdim.kiskancliktan esim bekci olsaydi bile polisler kadar olmasada bi havasi olacakti dusunmeye baslamistim ... hos olamadi zaten ya...
DemaaFentezi, edele
Mehmet Aslantuğ da benim seksü geyşa gibi çerkes. Uzak dur uzak. Rüyanda bile görmeYaa rüyamda Mehmet Aslantuğ'un genç haliyle flört ediyodum nasıl aşıktım romantik aşk yaşadım anlatamam
Sonra baktım benim herif gibi davranıyo onun yaptığı şeyleri yapıyo dedim noluyo bu adama.bi baktım o karizmatik Aslantuğ'um gitmiş benim herif olmuşAllah seni kahretmesin reelde yetmiyo rüyamda da bulmuş beni,bi huzur yok bana,gitti aslan gibi Memedim
Kız bonusum biz haftada 1 gün nargile yakıyoruz eşimle balkonda. Gerçi şimdi kış geldi azalır. Suriyeliye döndük iyiceGidip biberimi doldurayım yaprağımı sarayım.
Nargilemi tüttürmek vardı yağmuru izlerken.
Her zaman senin örnek kertenkeliliğini takdir etmişimdir. Haziran ayında karnelerle birlikte topikte hak edenlere takdir, az hakedenlere teşekkür, haketmeyenlere tekrar deneyiniz belgesi vericem, ciddiyimNormal ama daraldığında hep şöyle düşün bu mevsim geçişleri olmasaydı hiç ilk bahar ve yaz da olmazdı.
Koy cayını iç sıcak sıcak kertenkele kardeşim
B Brunello Cicinelli kardeşlerime örnek olup sana yalakalık yapayken ben
Ben, keyfim ve kahyası ortak oluyorBen de yalnızlıgı sevenlerdenim. Ama kahveye bir ortak şart
Çerkezler nasıl oliyi kız çoh mu erötükBende öyle seçtim artık tosiam.. Allah da bizi böyle sınıyor.. Güçlü bir kadınsın maşallah
Yürekten affetmem mümkün değil çünkü çok hataları oldu.. Ama ben annemi de yürekten affedemiyorum. İki taraftan da kırık yaşamak çok zor. Allah eşten yana yüzüme güldü çok şükür. Napalım be kuzum, kaderimiz böyleymiş. Böyle de devam edecek.
Allah akıl fikir versin yemin ederim yaKiralık bakıyoruz şamdanım. Ama içimize sinmiyor bir türlü Bulamıyoruz napıcaz bilmiyorum..
Hiç acımam yok negom, tavsiye ederim
Bende anlamıyorum limonsuzum. Kafalarında ne varsa bize söyleseler de hazır polis koca varken bizde yapsak
Seni kürtajla aldırıcam.
Bende çıldırıyorum. Sivile geçsin diye dua ediyorum çayım. Ben uğraşamam böyle. Cinnet geçirmeye çok müsait bir insanım.
Demaa
Mehmet Aslantuğ da benim seksü geyşa gibi çerkes. Uzak dur uzak. Rüyanda bile görmeŞimdi bir çerkes duyup üstüme uçacak. Hazırım rambo
Kız bonusum biz haftada 1 gün nargile yakıyoruz eşimle balkonda. Gerçi şimdi kış geldi azalır. Suriyeliye döndük iyiceyoksa sende mi
Her zaman senin örnek kertenkeliliğini takdir etmişimdir. Haziran ayında karnelerle birlikte topikte hak edenlere takdir, az hakedenlere teşekkür, haketmeyenlere tekrar deneyiniz belgesi vericem, ciddiyim
A ha ha babalarına benziyorlar bana değil
Yok ben çekingen değildim, çocukken de büyükken deeşim öyleymiş, ona çekmiş
Ya senin oğlun karikatür gibi
Büyük oğlum parka gidince hey çocuk senin adın ne, tanışalım arkadaş olalım mı derdi
Küçük de annne şu çocuk bana kızgın bakıyor, anne kaydırakta çocuk var ben ordan kayamam bana bakıyor diyor
Bende öyle seçtim artık tosiam.. Allah da bizi böyle sınıyor.. Güçlü bir kadınsın maşallah
Yürekten affetmem mümkün değil çünkü çok hataları oldu.. Ama ben annemi de yürekten affedemiyorum. İki taraftan da kırık yaşamak çok zor. Allah eşten yana yüzüme güldü çok şükür. Napalım be kuzum, kaderimiz böyleymiş. Böyle de devam edecek.
Allah akıl fikir versin yemin ederim yaKiralık bakıyoruz şamdanım. Ama içimize sinmiyor bir türlü Bulamıyoruz napıcaz bilmiyorum..
Hiç acımam yok negom, tavsiye ederim
Bende anlamıyorum limonsuzum. Kafalarında ne varsa bize söyleseler de hazır polis koca varken bizde yapsak
Seni kürtajla aldırıcam.
Bende çıldırıyorum. Sivile geçsin diye dua ediyorum çayım. Ben uğraşamam böyle. Cinnet geçirmeye çok müsait bir insanım.
Demaa
Mehmet Aslantuğ da benim seksü geyşa gibi çerkes. Uzak dur uzak. Rüyanda bile görmeŞimdi bir çerkes duyup üstüme uçacak. Hazırım rambo
Kız bonusum biz haftada 1 gün nargile yakıyoruz eşimle balkonda. Gerçi şimdi kış geldi azalır. Suriyeliye döndük iyiceyoksa sende mi
Her zaman senin örnek kertenkeliliğini takdir etmişimdir. Haziran ayında karnelerle birlikte topikte hak edenlere takdir, az hakedenlere teşekkür, haketmeyenlere tekrar deneyiniz belgesi vericem, ciddiyim
A ha ha ya çok tatlısınhahaha resmen ying ve yang gibi zıt olmuş cocuklar
benim oğlan girişken çocuk sevmiyo nego
mesela senin oğlun benimkini sevmek istese izin vermezdiama senin kızı görse hayatta oyuncağını vermeyen cocuk senin kızın peşinde gezip oyuncağını verirdi kendince konusur oyuna davet ederdi
ben bu çocuğu yapamadım sanırım
babası şimdi cekingen değil demi :)
Kız bonusum biz haftada 1 gün nargile yakıyoruz eşimle balkonda. Gerçi şimdi kış gieldi azalır. Suriyeliye döndük iyiceyoksa sende mi
A ha ha ya çok tatlısınbende yapamadım boş ver kocama göre çok güzel olmuş ama birde bunların kız versiyonu olsa şahane olurmuş
Kocam mı yani benim kadar girişken değil hala, ben çabuk kaynaşırım, o anca samimi olduğu kişilerle rahat eder
Yardımcı olalım mo bocımseni gelince soru bombardımina tutcam beybiisini bitir de gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?