Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A ha ha babalarına benziyorlar bana değil

Yok ben çekingen değildim, çocukken de büyükken de eşim öyleymiş, ona çekmiş

Ya senin oğlun karikatür gibi
Büyük oğlum parka gidince hey çocuk senin adın ne, tanışalım arkadaş olalım mı derdi
Küçük de annne şu çocuk bana kızgın bakıyor, anne kaydırakta çocuk var ben ordan kayamam bana bakıyor diyor

Enerjimizi emüklemesene be

Bende öyle seçtim artık tosiam.. Allah da bizi böyle sınıyor.. Güçlü bir kadınsın maşallah
Yürekten affetmem mümkün değil çünkü çok hataları oldu.. Ama ben annemi de yürekten affedemiyorum. İki taraftan da kırık yaşamak çok zor. Allah eşten yana yüzüme güldü çok şükür. Napalım be kuzum, kaderimiz böyleymiş. Böyle de devam edecek.
Allah akıl fikir versin yemin ederim ya Kiralık bakıyoruz şamdanım. Ama içimize sinmiyor bir türlü Bulamıyoruz napıcaz bilmiyorum..
Hay ağzın bal yesin, kendi sayfamda bu konuda dertliyim bende
Hiç acımam yok negom, tavsiye ederim
Şu üniforma fantezisi ne menem bişey acep
Bende anlamıyorum limonsuzum. Kafalarında ne varsa bize söyleseler de hazır polis koca varken bizde yapsak
Seni kürtajla aldırıcam.
Bende çıldırıyorum. Sivile geçsin diye dua ediyorum çayım. Ben uğraşamam böyle. Cinnet geçirmeye çok müsait bir insanım.
Demaa
Mehmet Aslantuğ da benim seksü geyşa gibi çerkes. Uzak dur uzak. Rüyanda bile görme Şimdi bir çerkes duyup üstüme uçacak. Hazırım rambo
Gidip biberimi doldurayım yaprağımı sarayım.

Nargilemi tüttürmek vardı yağmuru izlerken.
Kız bonusum biz haftada 1 gün nargile yakıyoruz eşimle balkonda. Gerçi şimdi kış geldi azalır. Suriyeliye döndük iyice yoksa sende mi
Her zaman senin örnek kertenkeliliğini takdir etmişimdir. Haziran ayında karnelerle birlikte topikte hak edenlere takdir, az hakedenlere teşekkür, haketmeyenlere tekrar deneyiniz belgesi vericem, ciddiyim

Çerkezler nasıl oliyi kız çoh mu erötük

hahaha resmen ying ve yang gibi zıt olmuş cocuklar
benim oğlan girişken çocuk sevmiyo nego
mesela senin oğlun benimkini sevmek istese izin vermezdi ama senin kızı görse hayatta oyuncağını vermeyen cocuk senin kızın peşinde gezip oyuncağını verirdi kendince konusur oyuna davet ederdi
ben bu çocuğu yapamadım sanırım

babası şimdi cekingen değil demi :)

seni gelince soru bombardımina tutcam beybi isini bitir de gel

A ha ha ya çok tatlısın bende yapamadım boş ver kocama göre çok güzel olmuş ama birde bunların kız versiyonu olsa şahane olurmuş
Kocam mı yani benim kadar girişken değil hala, ben çabuk kaynaşırım, o anca samimi olduğu kişilerle rahat eder

benim eşim de işine gelirse anında kaynaşır isine gelmezse buzdolabı gibi oturur gıcık şey

Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin hepsinin:) ByNkoaLa beni aydınlattı akrep burcu olunca böyle değişik oluyomus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…