- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.401
Amiinbenim eşim de işine gelirse anında kaynaşır isine gelmezse buzdolabı gibi otururgıcık şey
Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin hepsinin:) @RosSsS beni aydınlattı akrep burcu olunca böyle değişik oluyomus
Yardımcı olalım mo bocım
Dilos da gelmedi o daK Kendinisevenbirii kuzu sen nerdesin yaaaa bugün hiç gelmedin galiba
Kızlar bir sorum var
Boşnak böreği yapacağım ama yarın pişireceğim 3-4 gibi. Akşamdan yapsam dolapta durur dimi?
K Kendinisevenbirii kuzu sen nerdesin yaaaa bugün hiç gelmedin galiba
Hiç yapmadım ondan ama bir gün önceden yapıp, üstünü streçleyip dolapta bekletiyorum benKızlar bir sorum var
Boşnak böreği yapacağım ama yarın pişireceğim 3-4 gibi. Akşamdan yapsam dolapta durur dimi?
O kadar yazı yazdım bi cümle için miydiBende öyle seçtim artık tosiam.. Allah da bizi böyle sınıyor.. Güçlü bir kadınsın maşallah
Yürekten affetmem mümkün değil çünkü çok hataları oldu.. Ama ben annemi de yürekten affedemiyorum. İki taraftan da kırık yaşamak çok zor. Allah eşten yana yüzüme güldü çok şükür. Napalım be kuzum, kaderimiz böyleymiş. Böyle de devam edecek.
Allah akıl fikir versin yemin ederim yaKiralık bakıyoruz şamdanım. Ama içimize sinmiyor bir türlü Bulamıyoruz napıcaz bilmiyorum..
Hiç acımam yok negom, tavsiye ederim
Bende anlamıyorum limonsuzum. Kafalarında ne varsa bize söyleseler de hazır polis koca varken bizde yapsak
Seni kürtajla aldırıcam.
Bende çıldırıyorum. Sivile geçsin diye dua ediyorum çayım. Ben uğraşamam böyle. Cinnet geçirmeye çok müsait bir insanım.
Demaa
Mehmet Aslantuğ da benim seksü geyşa gibi çerkes. Uzak dur uzak. Rüyanda bile görmeŞimdi bir çerkes duyup üstüme uçacak. Hazırım rambo
Kız bonusum biz haftada 1 gün nargile yakıyoruz eşimle balkonda. Gerçi şimdi kış geldi azalır. Suriyeliye döndük iyiceyoksa sende mi
Her zaman senin örnek kertenkeliliğini takdir etmişimdir. Haziran ayında karnelerle birlikte topikte hak edenlere takdir, az hakedenlere teşekkür, haketmeyenlere tekrar deneyiniz belgesi vericem, ciddiyim
Yaptığım da hemen pişiriyorum normalde. Ama biraz işler karıştıHiç yapmadım ondan ama bir gün önceden yapıp, üstünü streçleyip dolapta bekletiyorum ben
Dilos da gelmedi o da
İç harcı nasıl? Yapmadım da hiçYaptığım da hemen pişiriyorum normalde. Ama biraz işler karıştı
Patates ile yaptımİç harcı nasıl? Yapmadım da hiç
Durur bir şey olmaz canımPatates ile yaptım
Amannn sabahlar olmazzz bu geceKuzular ağdaya gitmiştim şimdi geldim. Bir duşa neyin gireyim. Geleceğim sonra.
Insallah sivile gecer esin bjran evvel cicim tahmn edebiliyorum halini hergun yurek dayanmaz unifrmayla kocayi ise ugurlamayaB Brunello Cicinelli
Amiiinnn ve de nefsimizdengeçse de belli zaman sonra yine yeri değişebilir cayim:) benimki karmakarışık kac senedir
Allah kem gözlerden fitne fucur insanlardan korusun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?