- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.421
Yemek bende karar veremeyınce kurabiye yapayım dedim geç cevap verdim birazcıkooooo tatlı mi var aksama
ben de sonradan su koyvermezsen irmik helvası yapicamyemege karar verene kadar zor da sonra cabucak oluyo ya
Teve2 de yaprak dökümüne ne dersin?kk birinci noteri bu akşam yok benim filmim kızlarla kriz yaşıyoruz kafam öyle şişti ki
kk birinci noteri bu akşam yok benim filmim kızlarla kriz yaşıyoruz kafam öyle şişti ki
Vuuuu sarı bombaydin şimdi sapsarı bomba oldun deseneKuzular ağdaya gitmiştim şimdi geldim. Bir duşa neyin gireyim. Geleceğim sonra.
Teve2 de yaprak dökümüne ne dersin?
Yemek bende karar veremeyınce kurabiye yapayım dedim geç cevap verdim birazcık
Ben herhalde15 kez izledim bayılırım bir bu bir aşkı memnuhiç oturup izlemedim desem
Ben herhalde15 kez izledim bayılırım bir bu bir aşkı memnu
Eski dizilere de bayılırım yedi numara falan severim ben cok diziciyim annem hep derdi derslerine de şöyle ilgi duysaydin atanmistin diyeonu da hiç izlemedim ya
benim dizi sektörüyle aram bozuk. bi eski dizileri severim. o da yedi numara falan kadar eski
Eski dizilere de bayılırım yedi numara falan severim ben cok diziciyim annem hep derdi derslerine de şöyle ilgi duysaydin atanmistin diye
Ben de canım sıkılmam pek. Sevdiğim dizi film olsun yeter ,ben bugüne kadar en fazla iki sezon izlemisimdir bi diziyihic bi dizinin sonuna kadar sabredip izlemedim mesela
sen baya baya seviyosun ama baksana
ben yedi numarayi da sonuna kadar izlemedim
ben de defalarca türk filmi izlerim sıkılmam hiç
Ben de canım sıkılmam pek. Sevdiğim dizi film olsun yeter ,
Bende öyle seçtim artık tosiam.. Allah da bizi böyle sınıyor.. Güçlü bir kadınsın maşallah
Yürekten affetmem mümkün değil çünkü çok hataları oldu.. Ama ben annemi de yürekten affedemiyorum. İki taraftan da kırık yaşamak çok zor. Allah eşten yana yüzüme güldü çok şükür. Napalım be kuzum, kaderimiz böyleymiş. Böyle de devam edecek
İşte bende de onlar yokben Harry Potter da çok severim
İşte bende de onlar yok
Bu film yuzunden naneli likör merakim vardir
Bu film yuzunden naneli likör merakim vardir
Belki de yokluktan satarım bakarsın :)))olsun onları da izlersin daha sonra
Bosver bu zamana dek icmemisiz daha da icmeyiz bebenim deeeee
alıp icsek mi napsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?