Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemek bende karar veremeyınce kurabiye yapayım dedim geç cevap verdim birazcık

aynen yaaa yat saati geldi beybi ben de senin gibi bir çorba makarna yapacağıma gider tatlı falan yapar ne pisirecegimi kara kara düşünürüm

onu da hiç izlemedim ya
benim dizi sektörüyle aram bozuk. bi eski dizileri severim. o da yedi numara falan kadar eski
Eski dizilere de bayılırım yedi numara falan severim ben cok diziciyim annem hep derdi derslerine de şöyle ilgi duysaydin atanmistin diye

Eski dizilere de bayılırım yedi numara falan severim ben cok diziciyim annem hep derdi derslerine de şöyle ilgi duysaydin atanmistin diye

ben bugüne kadar en fazla iki sezon izlemisimdir bi diziyi hic bi dizinin sonuna kadar sabredip izlemedim mesela

sen baya baya seviyosun ama baksana
ben yedi numarayi da sonuna kadar izlemedim
ben de defalarca türk filmi izlerim sıkılmam hiç

Ben de canım sıkılmam pek. Sevdiğim dizi film olsun yeter ,

Canım benim, güçlü olmak zorunda kaldım hep maalesef, ama bu halimize çok şükür :)
Gerçekten çok zor. Hele bir kadının annesinden yaralı olması çok çok zor, çok büyük bir travma. Ama çok şükür sen sağlam kalmışsın, zedelensen de yıkılmamışsın. Allah eşinle seni çok mutlu etsin, kendi çekirdek ailende her daim mutlu ol inşallah.
Ben bana kötülük eden insanları affetmeyip gömmeye uğraşsaydım mezar yeri bulamazdım inanki, o kadar çoklar. Hep kendi kendime diyorum kimleri neleri affettin, babanı mı affedemeyeceksin? Boşver onu da öyle kabul et diyorum. Bir tek kendimi affedemiyorum bazı hatalarımı, bir gün onu da beceririm inşallah :)
Seni çoooook öpüyorum. Her zaman mutlu ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…