- 11 Nisan 2007
- 88.050
- 518.089
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.441
Teve2 de yaprak dökümüne ne dersin?
Bosver bu zamana dek icmemisiz daha da icmeyiz bekk birinci noteri tatliism
Kac yasnda kizlar canim bende kizimin kulagni yeni deldirdim 3 yasnda .Çok datlısınızkardeş kavgası samdan bi de kulağını deldirmiştik ikisininde 15 gün çıkmıycak dediler artık doldu zamanı büyük kız merak ediyo başka küpe takmak istiyo.
Hadi bi çıkaralım dedik oyyy anam nerden çıkardık ya kulağım kabuk olursa ya kapanırsa diye ağla zırla
Bi taraftan da diğer küpeyi çıkarmak istiyo acıyo ben dokunuyorum iyice bağırıyo bir ses evin içinde
Korkudan karnı ağrıyo buz gibi oldu ama taktı bi kere zor sakinleşti.
O zor çıkan küpenin altı hafif yara gibi bu gece taktırmadım fito sürdüm sabah takarım inş yeni bi kriz yaşamadan.
Aynen dostm ya bitki cayi iciyorum smdi guya adetm gelsn diye bi gelemedi nazzzlandi pekben denemesine denerim de koku hassasiyetim var beeeeartik denemem de su saatten sonra doğru diyosun cay biz senle cay icek
Kac yasnda kizlar canim bende kizimin kulagni yeni deldirdim 3 yasnda .
Çok datlısınızkardeş kavgası samdan bi de kulağını deldirmiştik ikisininde 15 gün çıkmıycak dediler artık doldu zamanı büyük kız merak ediyo başka küpe takmak istiyo.
Hadi bi çıkaralım dedik oyyy anam nerden çıkardık ya kulağım kabuk olursa ya kapanırsa diye ağla zırla
Bi taraftan da diğer küpeyi çıkarmak istiyo acıyo ben dokunuyorum iyice bağırıyo bir ses evin içinde
Korkudan karnı ağrıyo buz gibi oldu ama taktı bi kere zor sakinleşti.
O zor çıkan küpenin altı hafif yara gibi bu gece taktırmadım fito sürdüm sabah takarım inş yeni bi kriz yaşamadan.
onu taktirinca oynadilar mi hiç peki bonus. kulakta yer etmesi için küpeyi oynatmasi gerekiyo sanırım ara sıra.
geçmiş olsun ya. kulak yani bu. ben gece kulağımın ağrısıyla uyanirim bazen uyuyamam. benim kulağım yapışık derler ya öyle. kıkırdağı oynamaz. azcik ezilsin kanrilsin ağrısından duramam.cocuk napsin hem korku hem merak hem pişmanlık. vallahi ayni ayda tüm duygulari yaşamıştır
bakalım inşallah iyi olur ya
ilk delikler mi bunlar :)
Biri 7 biri 5 çaycığım :)
benim eşim de işine gelirse anında kaynaşır isine gelmezse buzdolabı gibi otururgıcık şey
Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin hepsinin:)ByNkoaLa beni aydınlattı akrep burcu olunca böyle değişik oluyomus
İlk tabi :) benim ilk 12 yaşındaydı
Akrep olunca söz konusu benm beybiler
Aynen dostm ya bitki cayi iciyorum smdi guya adetm gelsn diye bi gelemedi nazzzlandi pek
Ben erken deldirmisim sana gore.. buyuduklernde de daha korkuyorlar diye duydum cnm bide kendisinde kupe takma hevesi belirdi 1 2 sefer eczanede deldircek oldum istemedi vazgectik sobra bi gun kuyumcuda kalkistik sordm istedi kendi istegyle kendi kupesini secerek yaptik . Sukur bizde sorun olmadi insallah sizde de olmazBiri 7 biri 5 çaycığım :)
Insallah cnm aynen bu ay doktor stresime denk geldi ondan etkilendi diye yorumladim insallah oyledir.stres yaptıkça da gelmez ya inatlainşallah gelir kuzum ya
Evet dinliyirmhoşgeldiniz Ross hanimşimdi isterseniz seyircilerden gelen soruları yanitlayalim
Çok erotik malim çok. Tüm sülalesi erotiğin dibine vurdu benimle.Çerkezler nasıl oliyi kız çoh mu erötük
Tut beni bombaardımanaseni gelince soru bombardımina tutcam beybiisini bitir de gel
AynenHer hafta nargile akciğeri erken iflas ettirmek için mi
Bence durur, eline sağlık kebelekKızlar bir sorum var
Boşnak böreği yapacağım ama yarın pişireceğim 3-4 gibi. Akşamdan yapsam dolapta durur dimi?
Şirinlik yapmaO kadar yazı yazdım bi cümle için miydi
Neyse cevap veriyorum beni kalbinden kürtajla bile alamazlar ben adımı kalbine oyle kazıdım !!!❤❤❤
Haaaaayır yarın cemiyetimiz var, saçıma fön çektirdim duşa girip bozamam. Dokundurmam kendime çayım, yatakları mı ayırsamAmannn sabahlar olmazzz bu gece
Vallahi yüreğim dayanmıyor kuzum. Eşimi görevde asla göremediğim için, yolda denk geldiğim polislere bakan kız görünce yolasım geliyor sanki eşime yapılıyormuş gibi hissediyorum. Bütün polisleri koruma altına aldım birgün kavgaya karışabilirimInsallah sivile gecer esin bjran evvel cicim tahmn edebiliyorum halini hergun yurek dayanmaz unifrmayla kocayi ise ugurlamayaB Brunello Cicinelli
Sarardım soldumVuuuu sarı bombaydin şimdi sapsarı bomba oldun desene
Benim de Öyle tosiam.. Seni en iyi ben anlarım.. Ama insan kendi ile barışmadan kimseyi affedemez. Ne hatan olursa olsun kendini affet benceCanım benim, güçlü olmak zorunda kaldım hep maalesef, ama bu halimize çok şükür :)
Gerçekten çok zor. Hele bir kadının annesinden yaralı olması çok çok zor, çok büyük bir travma. Ama çok şükür sen sağlam kalmışsın, zedelensen de yıkılmamışsın. Allah eşinle seni çok mutlu etsin, kendi çekirdek ailende her daim mutlu ol inşallah.
Ben bana kötülük eden insanları affetmeyip gömmeye uğraşsaydım mezar yeri bulamazdım inanki, o kadar çoklar. Hep kendi kendime diyorum kimleri neleri affettin, babanı mı affedemeyeceksin? Boşver onu da öyle kabul et diyorum. Bir tek kendimi affedemiyorum bazı hatalarımı, bir gün onu da beceririm inşallah :)
Seni çoooook öpüyorum. Her zaman mutlu ol.
Insallah cnm aynen bu ay doktor stresime denk geldi ondan etkilendi diye yorumladim insallah oyledir.
Igneyle kulak eskiden delerlermjs ama cok can yakici olmaz mi yaa hatirliyo musun
ROSSS AKREP DANIŞMA VE AKREPLERLE SAVAŞ DEPARTMANIAkrep olunca söz konusu benm beybiler
Evet dinliyirm
Hosbuldum bidenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?