Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teve2 de yaprak dökümüne ne dersin?

Çok datlısınız kardeş kavgası samdan bi de kulağını deldirmiştik ikisininde 15 gün çıkmıycak dediler artık doldu zamanı büyük kız merak ediyo başka küpe takmak istiyo.

Hadi bi çıkaralım dedik oyyy anam nerden çıkardık ya kulağım kabuk olursa ya kapanırsa diye ağla zırla
Bi taraftan da diğer küpeyi çıkarmak istiyo acıyo ben dokunuyorum iyice bağırıyo bir ses evin içinde
Korkudan karnı ağrıyo buz gibi oldu ama taktı bi kere zor sakinleşti.

O zor çıkan küpenin altı hafif yara gibi bu gece taktırmadım fito sürdüm sabah takarım inş yeni bi kriz yaşamadan.

Kac yasnda kizlar canim bende kizimin kulagni yeni deldirdim 3 yasnda .

onu taktirinca oynadilar mi hiç peki bonus. kulakta yer etmesi için küpeyi oynatmasi gerekiyo sanırım ara sıra.
geçmiş olsun ya. kulak yani bu. ben gece kulağımın ağrısıyla uyanirim bazen uyuyamam. benim kulağım yapışık derler ya öyle. kıkırdağı oynamaz. azcik ezilsin kanrilsin ağrısından duramam.cocuk napsin hem korku hem merak hem pişmanlık. vallahi ayni ayda tüm duygulari yaşamıştır

bakalım inşallah iyi olur ya

ilk delikler mi bunlar :)

İlk tabi :) benim ilk 12 yaşındaydı

Akrep olunca söz konusu benm beybiler

Biri 7 biri 5 çaycığım :)
Ben erken deldirmisim sana gore.. buyuduklernde de daha korkuyorlar diye duydum cnm bide kendisinde kupe takma hevesi belirdi 1 2 sefer eczanede deldircek oldum istemedi vazgectik sobra bi gun kuyumcuda kalkistik sordm istedi kendi istegyle kendi kupesini secerek yaptik . Sukur bizde sorun olmadi insallah sizde de olmaz

stres yaptıkça da gelmez ya inatla inşallah gelir kuzum ya
Insallah cnm aynen bu ay doktor stresime denk geldi ondan etkilendi diye yorumladim insallah oyledir.

Igneyle kulak eskiden delerlermjs ama cok can yakici olmaz mi yaa hatirliyo musun

Çerkezler nasıl oliyi kız çoh mu erötük
Çok erotik malim çok. Tüm sülalesi erotiğin dibine vurdu benimle.
seni gelince soru bombardımina tutcam beybi isini bitir de gel
Tut beni bombaardımana
Her hafta nargile akciğeri erken iflas ettirmek için mi
Aynen Eşime hediye geldi nargile. Cılkını çıkartmaya çalışıyoruz. Bir yandan da keçiboynuzu detoksu yapıyorum temizlenmek için Ekimden itibaren rafa kalkacak zaten nargile bonusum.
Kızlar bir sorum var
Boşnak böreği yapacağım ama yarın pişireceğim 3-4 gibi. Akşamdan yapsam dolapta durur dimi?
Bence durur, eline sağlık kebelek
O kadar yazı yazdım bi cümle için miydi

Neyse cevap veriyorum beni kalbinden kürtajla bile alamazlar ben adımı kalbine oyle kazıdım !!! ❤❤❤
Şirinlik yapma Benim kalbimin malzemesi dandik çabuk kırılıyor diyorum inanmıyorsunuz. Çin malı kalp bu Çin.
Amannn sabahlar olmazzz bu gece
Haaaaayır yarın cemiyetimiz var, saçıma fön çektirdim duşa girip bozamam. Dokundurmam kendime çayım, yatakları mı ayırsam
Insallah sivile gecer esin bjran evvel cicim tahmn edebiliyorum halini hergun yurek dayanmaz unifrmayla kocayi ise ugurlamaya B Brunello Cicinelli
Vallahi yüreğim dayanmıyor kuzum. Eşimi görevde asla göremediğim için, yolda denk geldiğim polislere bakan kız görünce yolasım geliyor sanki eşime yapılıyormuş gibi hissediyorum. Bütün polisleri koruma altına aldım birgün kavgaya karışabilirim
Vuuuu sarı bombaydin şimdi sapsarı bomba oldun desene
Sarardım soldum
Benim de Öyle tosiam.. Seni en iyi ben anlarım.. Ama insan kendi ile barışmadan kimseyi affedemez. Ne hatan olursa olsun kendini affet bence

Insallah cnm aynen bu ay doktor stresime denk geldi ondan etkilendi diye yorumladim insallah oyledir.

Igneyle kulak eskiden delerlermjs ama cok can yakici olmaz mi yaa hatirliyo musun

çok küçükken olmuş ya ben halamin deldiğini bile kocaman kiz olduktan sonra öğrenmiştim

çok şükür basima is gelmemis yani büyük cesaret iğne falan

Akrep olunca söz konusu benm beybiler
ROSSS AKREP DANIŞMA VE AKREPLERLE SAVAŞ DEPARTMANI
-1989'dan beri hizmetinizde-
Şuan doğum tarihini attım, tutturamadıysam çaktırma sultanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…