- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.461
Herşeyi tam tutturiyorsjn bebeğimROSSS AKREP DANIŞMA VE AKREPLERLE SAVAŞ DEPARTMANI
-1989'dan beri hizmetinizde-
Şuan doğum tarihini attım, tutturamadıysam çaktırma sultanım
Valla kötüyüm samdanm yatiom habire çok bulantim varnasılsın kuzum daha iyi misin. aynen devam ediyo mu şikayetler
Bende de çerkezlik var mı acepÇok erotik malim çok. Tüm sülalesi erotiğin dibine vurdu benimle.
Tut beni bombaardımana
AynenEşime hediye geldi nargile. Cılkını çıkartmaya çalışıyoruz. Bir yandan da keçiboynuzu detoksu yapıyorum temizlenmek için Ekimden itibaren rafa kalkacak zaten nargile bonusum.
Bence durur, eline sağlık kebelek
Şirinlik yapmaBenim kalbimin malzemesi dandik çabuk kırılıyor diyorum inanmıyorsunuz. Çin malı kalp bu Çin.
Haaaaayır yarın cemiyetimiz var, saçıma fön çektirdim duşa girip bozamam. Dokundurmam kendime çayım, yatakları mı ayırsam
Vallahi yüreğim dayanmıyor kuzum. Eşimi görevde asla göremediğim için, yolda denk geldiğim polislere bakan kız görünce yolasım geliyor sanki eşime yapılıyormuş gibi hissediyorum. Bütün polisleri koruma altına aldım birgün kavgaya karışabilirim
Sarardım soldum
Benim de Öyle tosiam.. Seni en iyi ben anlarım.. Ama insan kendi ile barışmadan kimseyi affedemez. Ne hatan olursa olsun kendini affet bence
Valla kötüyüm samdanm yatiom habire çok bulantim var
Yaaa herşey kokuyor ki herşeyaman sakın zorlama kendini kuzum yaaa.
evde deterjan varsa istersen esine soyle sabun tozu alsin. beni deterjan da bayar çünkü. ben iki tur yıkıyorum. ilkinde sabun tozu ikinci boş. anca koku sorunu çözülüyo
bol bol dinlen yapacak bişey yok rosum Allah acil şifalar versin inşallah
Atesle barut ah yanyana durmaz dicem deee valla bakiyorm kendjmjze duruyo gayet duruyooÇok erotik malim çok. Tüm sülalesi erotiğin dibine vurdu benimle.
Tut beni bombaardımana
AynenEşime hediye geldi nargile. Cılkını çıkartmaya çalışıyoruz. Bir yandan da keçiboynuzu detoksu yapıyorum temizlenmek için Ekimden itibaren rafa kalkacak zaten nargile bonusum.
Bence durur, eline sağlık kebelek
Şirinlik yapmaBenim kalbimin malzemesi dandik çabuk kırılıyor diyorum inanmıyorsunuz. Çin malı kalp bu Çin.
Haaaaayır yarın cemiyetimiz var, saçıma fön çektirdim duşa girip bozamam. Dokundurmam kendime çayım, yatakları mı ayırsam
Vallahi yüreğim dayanmıyor kuzum. Eşimi görevde asla göremediğim için, yolda denk geldiğim polislere bakan kız görünce yolasım geliyor sanki eşime yapılıyormuş gibi hissediyorum. Bütün polisleri koruma altına aldım birgün kavgaya karışabilirim
Sarardım soldum
Benim de Öyle tosiam.. Seni en iyi ben anlarım.. Ama insan kendi ile barışmadan kimseyi affedemez. Ne hatan olursa olsun kendini affet bence
Atesle barut ah yanyana durmaz dicem deee valla bakiyorm kendjmjze duruyo gayet duruyoo
Yarin mi bebisin mevludu canim Allah smdiden kabuul etsin guzel gecsin insallah
Esin konusunda da haklisin valla ben cok kiskanc bi insanim zaten
Yaaa herşey kokuyor ki herşey
Hele mutfak yastıklar odalar
Eşim
Offf eşimi de mi sabun tozuyla iki tür dindursem makine de
Anlatayım şamdanım. Şimdi şöyle oluyorB Brunello Cicinelli
anlat bakalım cicikoevler niye icinize sinmedi. fiyat muhit ev üçlemesi ne alemde :)
Aynen konsere kadar idare edicemAllah ecir sabır versin rosum ya zor işin
bence sen akrosu konsere kadar gözünün önünde tutkaybolmasın
sonrasına sonra bakariz
barut nemli mi kibizimde ara sıra nemleniyo sanırım barut
Galiba evet canmmmmyaaa vefat mi etmis yoksa
HahahhaBende de çerkezlik var mı acep
Ya da sende
Peki ya topikteki karılarTopikteki herkeş çerkez tavuğu falan mı yedi acep,bu kadan gadında yüksek libido normal değil çünküö
Amin çayım. Evet bu haftasonu cemiyetle uğraşacağız.Atesle barut ah yanyana durmaz dicem deee valla bakiyorm kendjmjze duruyo gayet duruyoo
Yarin mi bebisin mevludu canim Allah smdiden kabuul etsin guzel gecsin insallah
Esin konusunda da haklisin valla ben cok kiskanc bi insanim zaten
21 yaşında, gencecik. Allah rahmet eylesinNeslican
yaaa vefat mi etmis yoksa
Galiba evet canmmmm
Televizyonum bozuk kuzular, gündemden geriyim. O kim, ne olmuş?21 yaşında, gencecik. Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?