Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende de çerkezlik var mı acep
Ya da sende
Peki ya topikteki karılarTopikteki herkeş çerkez tavuğu falan mı yedi acep,bu kadan gadında yüksek libido normal değil çünküö

Valla kötüyüm samdanm yatiom habire çok bulantim var

aman sakın zorlama kendini kuzum yaaa.

evde deterjan varsa istersen esine soyle sabun tozu alsin. beni deterjan da bayar çünkü. ben iki tur yıkıyorum. ilkinde sabun tozu ikinci boş. anca koku sorunu çözülüyo

bol bol dinlen yapacak bişey yok rosum Allah acil şifalar versin inşallah

Yaaa herşey kokuyor ki herşey
Hele mutfak yastıklar odalar
Eşim
Offf eşimi de mi sabun tozuyla iki tür dindursem makine de

Atesle barut ah yanyana durmaz dicem deee valla bakiyorm kendjmjze duruyo gayet duruyoo
Yarin mi bebisin mevludu canim Allah smdiden kabuul etsin guzel gecsin insallah
Esin konusunda da haklisin valla ben cok kiskanc bi insanim zaten

Atesle barut ah yanyana durmaz dicem deee valla bakiyorm kendjmjze duruyo gayet duruyoo

barut nemli mi ki bizimde ara sıra nemleniyo sanırım barut

Yaaa herşey kokuyor ki herşey
Hele mutfak yastıklar odalar
Eşim
Offf eşimi de mi sabun tozuyla iki tür dindursem makine de

Allah ecir sabır versin rosum ya zor işin

bence sen akrosu konsere kadar gözünün önünde tut kaybolmasın

sonrasına sonra bakariz

B Brunello Cicinelli

anlat bakalım ciciko evler niye icinize sinmedi. fiyat muhit ev üçlemesi ne alemde :)
Anlatayım şamdanım. Şimdi şöyle oluyor Ev kiraları uçmuş. 2+1 ler 1500 civarı 3+1 ler 1800 den başlıyor.
Benim evim 2+1 dubleks, şirin ama kullanışsız. Ebeveyn banyom kullanılmıyor rutubet kokusu var. E biliyosun benim astım muhabbetini. Çocuk olunca da olmaz, yatak odasına koku sızıyor çünkü.
Merdivenlerden de ciddi manada bıkmış durumdayım. Süpürge indir çıkar belim kopuyor. Merdiveni de bebekli evde risk faktörü görüyorum. Bir de oturma odam küçük. Ayrıca şehrin teee diğer ucundayım. Gelen misafir 1 saatlik yoldan geliyor. Eşimin şubeye de 45 dk. Ama tek bir süper yönü var. Yaşadığım şehrin elit kesimi oturuyor burada. Çok düzgün bir semt. 0 Suriyeli
Eşimin şubeye yakın ev tutalım diyoruz. Git gel mahfoluyor adam. Aylık bin lira benzin masrafı da cabası.
Ama eşimin şubenin oralar kötü, semt olarak. Baya mini ortadoğu. Her çeşit insan, her olay orda. Herkes bana sen orda yapamazsın diyor.
Hem kiraların uçukluğu, hem de semt bizim için şuan kafa karıştırıcı

Bende de çerkezlik var mı acep
Ya da sende
Peki ya topikteki karılarTopikteki herkeş çerkez tavuğu falan mı yedi acep,bu kadan gadında yüksek libido normal değil çünküö
Hahahha
Onlar gelinlere erotik bitek malim. Tüm kamasutrayı sülalece üstümde denediler. Hayatı burnumdan getirdiler benim Ben onlarla aynı kökenden değilim diye daha da şehvetle yaklaştılar bana
Vallahi bende her ırk mevcut ama o ırk yok

Amin çayım. Evet bu haftasonu cemiyetle uğraşacağız.
Senin miniğin küpeleri de hayırlı olsun hadi Ben ilk kulağımı ilkokulda deldirmiştim. Hep tıkata tıkata 9 kez delindi benim kulaklar. En son liseye geçerken deldirdiğimde son oldu artık Şimdi kıkırdağım bile delik heryerimi deldirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…