- 11 Nisan 2007
- 88.050
- 518.089
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.481
21 yaşında, gencecik. Allah rahmet eylesin
Anlatayım şamdanım. Şimdi şöyle oluyorEv kiraları uçmuş. 2+1 ler 1500 civarı 3+1 ler 1800 den başlıyor.
Benim evim 2+1 dubleks, şirin ama kullanışsız. Ebeveyn banyom kullanılmıyor rutubet kokusu var. E biliyosun benim astım muhabbetini. Çocuk olunca da olmaz, yatak odasına koku sızıyor çünkü.
Merdivenlerden de ciddi manada bıkmış durumdayım. Süpürge indir çıkar belim kopuyor. Merdiveni de bebekli evde risk faktörü görüyorum. Bir de oturma odam küçük. Ayrıca şehrin teee diğer ucundayım. Gelen misafir 1 saatlik yoldan geliyor. Eşimin şubeye de 45 dk. Ama tek bir süper yönü var. Yaşadığım şehrin elit kesimi oturuyor burada. Çok düzgün bir semt. 0 Suriyeli
Eşimin şubeye yakın ev tutalım diyoruz. Git gel mahfoluyor adam. Aylık bin lira benzin masrafı da cabası.
Ama eşimin şubenin oralar kötü, semt olarak. Baya mini ortadoğu. Her çeşit insan, her olay orda.Herkes bana sen orda yapamazsın diyor.
Hem kiraların uçukluğu, hem de semt bizim için şuan kafa karıştırıcı
Aynen konsere kadar idare edicem
Konserde cosucam
Sonra iyilescem kesin
Benm tedavim orda
İçimden bişey koptu bişeyler yıkıldı sanki titreyen sesi kulağımda...
Televizyonum bozuk kuzular, gündemden geriyim. O kim, ne olmuş?
Ben biliyorum altından o kalp altından.. Çin malı olsaydı burda bu kadar insan olabilir miydi senin topiğinde??? Sorarım sana eyyyy altın kalpli kadınÇok erotik malim çok. Tüm sülalesi erotiğin dibine vurdu benimle.
Tut beni bombaardımana
AynenEşime hediye geldi nargile. Cılkını çıkartmaya çalışıyoruz. Bir yandan da keçiboynuzu detoksu yapıyorum temizlenmek için Ekimden itibaren rafa kalkacak zaten nargile bonusum.
Bence durur, eline sağlık kebelek
Şirinlik yapmaBenim kalbimin malzemesi dandik çabuk kırılıyor diyorum inanmıyorsunuz. Çin malı kalp bu Çin.
Haaaaayır yarın cemiyetimiz var, saçıma fön çektirdim duşa girip bozamam. Dokundurmam kendime çayım, yatakları mı ayırsam
Vallahi yüreğim dayanmıyor kuzum. Eşimi görevde asla göremediğim için, yolda denk geldiğim polislere bakan kız görünce yolasım geliyor sanki eşime yapılıyormuş gibi hissediyorum. Bütün polisleri koruma altına aldım birgün kavgaya karışabilirim
Sarardım soldum
Benim de Öyle tosiam.. Seni en iyi ben anlarım.. Ama insan kendi ile barışmadan kimseyi affedemez. Ne hatan olursa olsun kendini affet bence
Tv de yoktu zaten böyle bir güzellikti o.
Sagol teyzesi 2 hafta filan oldu pek suslu canim kupe kupe diye bayadir hevesliydi küpek diyor dha dogrusuAmin çayım. Evet bu haftasonu cemiyetle uğraşacağız.
Senin miniğin küpeleri de hayırlı olsun hadiBen ilk kulağımı ilkokulda deldirmiştim. Hep tıkata tıkata 9 kez delindi benim kulaklar. En son liseye geçerken deldirdiğimde son oldu artık Şimdi kıkırdağım bile delik heryerimi deldirdim
Şamdanım benim ulaşımım sıkıntı değil. Servis kullanabiliyorum.su an çok sacma bakiyosunuz eve biliyo musun. ev dediğin kadinin is yerine yakin tutuluresinin altında araba varsa gidip gelmesine ne aciyosun ki??
nilüferde mi oturuyon yoksa senben olsam kuru ekmek yer muhiti düzgün secerim. aşırı hassasim bu konuda. ki üç senedir 30 yillik binaya 1750 kira veriyorum
benim esim bir buçuk iki saatte geldiği oluyodu eve bide toplu tasima kullaniyodu in bin kac defa. ama yapacak bisey yok. bu konulardaki gaddarim. esim de benle aynı düşüncede ama. ben eve rahat gidip geleyim kolay ulasayim da gerisine o katlanacak.
diyelim ki kötü semtte tuttun evi. esin yok. acil bisey olsa nasil çıkıp gitceksin korkmadan?? sabahin nurunda korkmadan nasıl işe gideceksin2+1 lere bakar dişimi sikardim ben olsam cici ya.
cidden bak kötü muhitte oturmak için orda doğup büyümek alışık olmak lazım. kendini riske atma yavrum ya
Viliiyyy kamasutra didiHahahha
Onlar gelinlere erotik bitek malim. Tüm kamasutrayı sülalece üstümde denediler. Hayatı burnumdan getirdiler benimBen onlarla aynı kökenden değilim diye daha da şehvetle yaklaştılar bana
Vallahi bende her ırk mevcut ama o ırk yok
Ahh canimm gencecik hastaligiyla barisik kanser hastasi hayat dolu bi kizdi .yputube da videolari var bakabilirsin ama.istersen bakma cok uzuldumTelevizyonum bozuk kuzular, gündemden geriyim. O kim, ne olmuş?
Şamdanım benim ulaşımım sıkıntı değil. Servis kullanabiliyorum.
Şimdi benim adamla zaten az görüşüyoruz eve gelmesi de 1 saat sürünce hepten azalıyor vakit..
Çocuk olunca birşey olsa, hamileyken kötü bir durumum olsa eve gelmesi 1 saat.
Sadece muhittin güzelliği için tuttuk burdan evi. Başka bir artısı yok
Artilarini eksilerini gercekten iyixe degerlendirmek lazim ... bursa ve adana da asiri olay cikiyor haberlerde hep ikisi gerci yansitilmayanlarda vardir da .. bursanin dedgn yernden mi cikiyor olaylar acep B Brunello Cicinelligelmesini beklemeden atlar taksiye gidersin cici ya. ben esim yokken gece yarısı çıkıp gidebiliyodum hastaneye. beklemek zorunda olmuyodum. diyelim ki ek görevde veya uzakta bi görevde ha deyince gelemezse yine beklemek durumunda kalirsin
gerçi ben muhit takıntısı olan bir insanim ondan öyle diyorum. ikisinin ortasi bi muhitte tutsaniz olmuyo mu. subeye maksimum yarim saat ama daha oturulabilir daha makul fiyatlı
Ahahhahahajajajajajahahahahajjajahhajajajahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahbence de kesin öyle
iyilesceksin bak konserde
belki sen hamilesin diye esin sürpriz yapar seni sahneye çıkarırlar falan
Bende çok bilmiyorm kuzum da bir kaç kere gormustumTelevizyonum bozuk kuzular, gündemden geriyim. O kim, ne olmuş?
Ahahhahahajajajajajahahahahajjajahhajajajahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
O kdr ileri gitmz bnce
Yoksa derim bu adam bnm değil
Ayyy tamam tamam hatırladım. Geçenlerde internette görmüştüm. Hastalığı tekrarladı diye. Vefat mı etmiş ya.. Çok üzüldüm
Tv de yoktu zaten böyle bir güzellikti o.
Tamam affettim yağlamaBen biliyorum altından o kalp altından.. Çin malı olsaydı burda bu kadar insan olabilir miydi senin topiğinde??? Sorarım sana eyyyy altın kalpli kadın
Oyy yiyem onuSagol teyzesi 2 hafta filan oldu pek suslu canim kupe kupe diye bayadir hevesliydi küpek diyor dha dogrusubaya bi hatirasi var sende anlasilan bu kupe deldirme olaylarinin ay insallah okula giderken kapanmaz
HahaViliiyyy kamasutra didi
Hiii ne ayııp
Ben uzağım herkeşten, el değmemiş koklanmamış bir gül goncası gibiyimniyeyse aklıma perran kutman geldi
Erken evlilik yıldönümü mi kutlayacak acababelki sahnede teomana artistlik yapacak yeniden evlenme teklifi falan etcek.
yalnız kafam çok iyi haaaiki dk da senaryoyu yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?