Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

su an çok sacma bakiyosunuz eve biliyo musun. ev dediğin kadinin is yerine yakin tutulur esinin altında araba varsa gidip gelmesine ne aciyosun ki??

nilüferde mi oturuyon yoksa sen ben olsam kuru ekmek yer muhiti düzgün secerim. aşırı hassasim bu konuda. ki üç senedir 30 yillik binaya 1750 kira veriyorum

benim esim bir buçuk iki saatte geldiği oluyodu eve bide toplu tasima kullaniyodu in bin kac defa. ama yapacak bisey yok. bu konulardaki gaddarim. esim de benle aynı düşüncede ama. ben eve rahat gidip geleyim kolay ulasayim da gerisine o katlanacak.

diyelim ki kötü semtte tuttun evi. esin yok. acil bisey olsa nasil çıkıp gitceksin korkmadan?? sabahin nurunda korkmadan nasıl işe gideceksin 2+1 lere bakar dişimi sikardim ben olsam cici ya.

cidden bak kötü muhitte oturmak için orda doğup büyümek alışık olmak lazım. kendini riske atma yavrum ya

Ben biliyorum altından o kalp altından.. Çin malı olsaydı burda bu kadar insan olabilir miydi senin topiğinde??? Sorarım sana eyyyy altın kalpli kadın

Sagol teyzesi 2 hafta filan oldu pek suslu canim kupe kupe diye bayadir hevesliydi küpek diyor dha dogrusu baya bi hatirasi var sende anlasilan bu kupe deldirme olaylarinin ay insallah okula giderken kapanmaz

Şamdanım benim ulaşımım sıkıntı değil. Servis kullanabiliyorum.
Şimdi benim adamla zaten az görüşüyoruz eve gelmesi de 1 saat sürünce hepten azalıyor vakit..
Çocuk olunca birşey olsa, hamileyken kötü bir durumum olsa eve gelmesi 1 saat.
Sadece muhitin güzelliği için tuttuk burdan evi. Başka bir artısı yok

Viliiyyy kamasutra didi
Hiii ne ayııp
Ben uzağım herkeşten, el değmemiş koklanmamış bir gül goncası gibiyim niyeyse aklıma perran kutman geldi

gelmesini beklemeden atlar taksiye gidersin cici ya. ben esim yokken gece yarısı çıkıp gidebiliyodum hastaneye. beklemek zorunda olmuyodum. diyelim ki ek görevde veya uzakta bi görevde ha deyince gelemezse yine beklemek durumunda kalirsin

gerçi ben muhit takıntısı olan bir insanim ondan öyle diyorum. ikisinin ortasi bi muhitte tutsaniz olmuyo mu. subeye maksimum yarim saat ama daha oturulabilir daha makul fiyatlı

Artilarini eksilerini gercekten iyixe degerlendirmek lazim ... bursa ve adana da asiri olay cikiyor haberlerde hep ikisi gerci yansitilmayanlarda vardir da .. bursanin dedgn yernden mi cikiyor olaylar acep B Brunello Cicinelli

bence de kesin öyle
iyilesceksin bak konserde
belki sen hamilesin diye esin sürpriz yapar seni sahneye çıkarırlar falan
Ahahhahahajajajajajahahahahajjajahhajajajahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

O kdr ileri gitmz bnce
Yoksa derim bu adam bnm değil

Ahahhahahajajajajajahahahahajjajahhajajajahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

O kdr ileri gitmz bnce
Yoksa derim bu adam bnm değil

belki sahnede teomana artistlik yapacak yeniden evlenme teklifi falan etcek .
yalnız kafam çok iyi haaa iki dk da senaryoyu yazdim

Tv de yoktu zaten böyle bir güzellikti o.
Ayyy tamam tamam hatırladım. Geçenlerde internette görmüştüm. Hastalığı tekrarladı diye. Vefat mı etmiş ya.. Çok üzüldüm Ne denir ki.. Allah kalanlarına sabır versin. İnsan güzelliğe bakmaya bile kıyamazken böyle zor ve kısa hayat çok acı.. Mekanı cennet olsun
Ben biliyorum altından o kalp altından.. Çin malı olsaydı burda bu kadar insan olabilir miydi senin topiğinde??? Sorarım sana eyyyy altın kalpli kadın
Tamam affettim yağlama
O sıralar bende gergindim kırdıysam kusura bakma kutsiş
Sagol teyzesi 2 hafta filan oldu pek suslu canim kupe kupe diye bayadir hevesliydi küpek diyor dha dogrusu baya bi hatirasi var sende anlasilan bu kupe deldirme olaylarinin ay insallah okula giderken kapanmaz
Oyy yiyem onu Süslü bıdık
Dikkatli bakın tıkanmaz kuzum. Benim dikkatli olmama rağmen hep iltihap kaptı. Cildim aşırı hassas. Ondan tıkandı o kadar ama 9.da tutturdum.
Viliiyyy kamasutra didi
Hiii ne ayııp
Ben uzağım herkeşten, el değmemiş koklanmamış bir gül goncası gibiyim niyeyse aklıma perran kutman geldi
Haha ayıbı onlar yaptı malim. Devam da ettiriyorlar ayıplarını ama neyse birşey demicem

belki sahnede teomana artistlik yapacak yeniden evlenme teklifi falan etcek .
yalnız kafam çok iyi haaa iki dk da senaryoyu yazdim
Erken evlilik yıldönümü mi kutlayacak acaba
Bak benm de beynimi yaktın iki dakika da

Bu kadın benm ben seçtim sen avucunu yala diyebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…