- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.741
uçakları hala seviyo :) sorun ses sevmeyen çocuğun iyice sese duyarlı hale gelmesinde
bi ara sinekten korkup agliyodu deli gibi. o zaman elinle git yap git de oğlum korkma demiştim. şimdi mesela sinek görse git deyip eliyle kovaliyobuna da ayni şekilde anlatip sus de, git de, evimizde bisey olmaz, anne baba varken korkma biz hep yanındayız diye konuşuyoruz sürekli. bakalım bugün daha iyi gibiydi:) inşallah geçer hemen
Yaa çok tatlıı♥
Ayy çocuk ya unutur inşaAllah kıyamam
Little little into the middlecem yılmaz espirisi geldi aklıma
ne vereyim rossuuma
İyi geceler melek yüzlü tatlı insankızlar sohbet çok tatlı ama ben artık yatayim minik canavarim uyanmadan
iyi geceler hepinizeöpüyorum çok çok
Kız asLında hiçbirşey yapmıyorum sadece bana laf söylediğinde kendimi savunuyorum hemen ban yiyorum büyük haksızlıkhoşgeldin :)
sen düzenli olarak ban mi yiyosun patili
Bazen beynım duruyor eşimi arayıp soruyorum o dereceaynen ya hele çocuk olunca daha zordengeli sağlıklı beslensin aynı şeyi sürekli yemesin diye baya kafa patlıyo
Valla bu ara cok oldu gezmeleraz gez kızım sendetoton oturak görsün o kadar gezersen tabi yetisemezsin muhabbete
Bende böyle seviyorm ama çok da usuyorm
Ben bahar cocuguyum yaa
Ooy kiyamamm yaaa insallah tez gecsin korkusu minik kuzunun .. korku belasi nedir iyi bilirim.kotu olmus ya annelere hic keyif yok varya gidip eglenmek bile farkli sonuclar dogurabiliyoiyi o zaman ya kendini sıkma kuzu herşeyin bi zorluğu oluyoAllah başka dert vermesin
ev içine sindiyse gerisi önemli değil:)
ben de iyiyim kuzu teknofeste götürmüştük orda jet uçağının sesinden korktu. şimdi evde gece gündüz sesleri dinleyip ağlıyo korkuyoonu atlatmaya çalışıyoruz. inşallah gecicek
Sen harika bir detaysin kuzimmmmO zmn sanaaa🕊 Bahar teması Roscuummm
Iyi gecer geceniz insaallah minik prens korkmadan uyur insallahkızlar sohbet çok tatlı ama ben artık yatayim minik canavarim uyanmadan
kızlar sohbet çok tatlı ama ben artık yatayim minik canavarim uyanmadan
inşallah canım ya:) mesela ben elektrikli Süpürgeyle ev supurunce de aglardibabasi supurunce ağlamadigi için evi babasi süpürüyo genelde birazcık değişik sanırım bizim çocuk
Allah sağlık versin de atlaticaz hepsini sırayla:) senin de önden tecrübe olsun bunlar
O bebekken canim 3 4 aylikken filan sonra bunlarin gozleri de kullaklari da bi aciliyoki gorme gitsinAhahhaYaa normalde çok sever çocuklar o sesi benim arkadşaın çocuğunu süpürge sesi ile uyutuyorlar
İnşaAllah cnm
Akşama misafirlerim var,yemekli ağırlıyorum. Menü var aklımda ammeehhh pratik aperatif önerileri olan varsa yazsun please.
@Negohatun
K Kendinisevenbirii
Siz hayırdır günaydınlaşmamışız
B Brunello Cicinelli dün söyledi bugün yok ama peki ya siz
K Kendinisevenbirii seksüküm nerdesin ?
Canlar selam hayırlı geceler, kaç gündür hem net yok hem kayinvalide bendeK Kendinisevenbirii kuzu sen nerdesin yaaaa bugün hiç gelmedin galiba
Kız sen "aşkım evde annen var olmaz" diyordun haniCanlar selam hayırlı geceler, kaç gündür hem net yok hem kayinvalide bendehiç düzgün giremedim ya, bide 80 küsür sayfanın hepsini okumaya çalıştım az önce,sonra dedim kızım aklını peynir ekmekle mi yedin,sbha kdr oku oku bitmez boş ver son sayfaya ışınlan diye simdi geldim burdayım,ama yine kaciyorum canlarim, eşim birakta gel diyiii başka bisi demiyiiii her fırsatta kaçar gelirim inşallah size.bi kaç gün daha eşimin annesi bizde,o gidince hepten sizinim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?