Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yaa çok tatlıı
Ayy çocuk ya unutur inşaAllah kıyamam

Yaa çok tatlıı
Ayy çocuk ya unutur inşaAllah kıyamam

inşallah canım ya:) mesela ben elektrikli Süpürgeyle ev supurunce de aglardi babasi supurunce ağlamadigi için evi babasi süpürüyo genelde birazcık değişik sanırım bizim çocuk
Allah sağlık versin de atlaticaz hepsini sırayla:) senin de önden tecrübe olsun bunlar

Ooy kiyamamm yaaa insallah tez gecsin korkusu minik kuzunun .. korku belasi nedir iyi bilirim.kotu olmus ya annelere hic keyif yok varya gidip eglenmek bile farkli sonuclar dogurabiliyo

Ahahha Yaa normalde çok sever çocuklar o sesi benim arkadşaın çocuğunu süpürge sesi ile uyutuyorlar

İnşaAllah cnm

K Kendinisevenbirii kuzu sen nerdesin yaaaa bugün hiç gelmedin galiba
Canlar selam hayırlı geceler, kaç gündür hem net yok hem kayinvalide bende hiç düzgün giremedim ya, bide 80 küsür sayfanın hepsini okumaya çalıştım az önce,sonra dedim kızım aklını peynir ekmekle mi yedin,sbha kdr oku oku bitmez boş ver son sayfaya ışınlan diyesimdi geldim burdayım,ama yine kaciyorum canlarim, eşim birakta gel diyiii başka bisi demiyiiiiher fırsatta kaçar gelirim inşallah size.bi kaç gün daha eşimin annesi bizde,o gidince hepten sizinim inşallah

Kız sen "aşkım evde annen var olmaz" diyordun hani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…