Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O bebekken canim 3 4 aylikken filan sonra bunlarin gozleri de kullaklari da bi aciliyoki gorme gitsin

Ahaha doğrudur ya

Bu arada ben yoktum cnm eski msjları vs de okuyamadım aşırı biriktiğinden. Nasıl oldun sonuçlar çıktı mı

Ahaha doğrudur ya

Bu arada ben yoktum cnm eski msjları vs de okuyamadım aşırı biriktiğinden. Nasıl oldun sonuçlar çıktı mı
Aa evet bebegm sende ilgilenip sormustun burdaki cogu arkadasm gbi sagolun varolunn... dusunulmek guzel ..
Gecen pazartesi gittim doktor sut birikmesi sonucu iltihap olms dedi cnm sıkıp bosaltti antibiyotik verdi kullaniyorum kotu bisey yokmus cok sukur rahatladim agrim sisligim gecti buyuk olcude . 7 ekimde de ultrason cektiricem.tedbir amacli..

Yaa çok sevindimm Rabbim bidaha yaşatmasın öyle korku Demiştik biz hamdolsun Ben baya giremedim buralara takip edemedim o yüzden
Aynen çektir iyi olur. O emzirmelerde oluyormuş hep çevremde de çok duymuştum.

Kertenkelelerim hamınıza günaydın, gününüz yahşi olsun
Size bomba haberlerle geldim.
Biz taşınıyoruz. İçimize çok çok çok çok sinen bir ev bulduk. Kirasını düşürmeye çalışıyoruz. Yarın ev sahibi ile görüşeceğiz. Eğer kirayı düşürürse tutacağız. Düşürmezse de aynı sitede başka bir daireyi tutacağız, uygun kiralık olanlar da var aynı sitede. Daireler birebir aynı, standart. Ama bizim beğendiğimiz kirası yüksek olanın müthiş bir manzarası var.
Seksü geyşam nöbete gidecek. Akşam üstü gelirim yanınıza. Detayları konuşuruz.
Öptüm çukulatalarım
kk birinci noteri

napiyosun fıstık sen neden bu kadar erken kalktin bakalım geyşan işe mi gitti

dün nasıl gecti iyisin demi
Çok iyiyim şamdanım. Akşam üstü geleceğim. Geyşamı uyandırcam şimdi kahvaltıya. Uyku tutmadı heyecandan taşınma paniğine düştüm. Geldiğimde konuşuruz

Çok iyiyim şamdanım. Akşam üstü geleceğim. Geyşamı uyandırcam şimdi kahvaltıya. Uyku tutmadı heyecandan taşınma paniğine düştüm. Geldiğimde konuşuruz

ayy çok heyecanlı tez gel cicim tez gel kolay gelsin sana
inşallah meraktan çatlamam sen gelene kadar

Yaa çok sevindimm Rabbim bidaha yaşatmasın öyle korku Demiştik biz hamdolsun ☺ Ben baya giremedim buralara takip edemedim o yüzden
Aynen çektir iyi olur. O emzirmelerde oluyormuş hep çevremde de çok duymuştum.
Bende rahatca sutten kestim sut dolmadi agrimadi fiye sevinmistim megerse 1 sene sonra tekrar basima is acacakmis haberim yok neyse Allah bunla gecms etsin ne kadar korktugumu siz biliyosunuz buna suku kotu bisey cikmadiya ... tekrar sagl canim evet yoktun nerelerdrydin bebis nasil

Ayy çok sevindim Cicimmm sevdiklerimin işleri yolunda gidince pek bir mutlu oluyorum
günaydın kızlar:) :)
Güünaydıınn Samdanım

Cok sevindim canimmm seni boyl e mutlu gormek guzel icinize sinen yer olmasi harika

Neresi kız nerde baktınız

Dün balkondan izledim ben rus uçakları ses çıkara çıkara uçtular ama çok güzellerdi
Orda olanlara ses çok şiddetli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…