- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.781
Bende rahatca sutten kestim sut dolmadi agrimadi fiye sevinmistim megerse 1 sene sonra tekrar basima is acacakmis haberim yok neyse Allah bunla gecms etsin ne kadar korktugumu siz biliyosunuz buna suku kotu bisey cikmadiya ... tekrar sagl canim evet yoktun nerelerdrydin bebis nasil
Kertenkelelerim hamınıza günaydın, gününüz yahşi olsun
Size bomba haberlerle geldim.
Biz taşınıyoruz. İçimize çok çok çok çok sinen bir ev bulduk. Kirasını düşürmeye çalışıyoruz. Yarın ev sahibi ile görüşeceğiz. Eğer kirayı düşürürse tutacağız. Düşürmezse de aynı sitede başka bir daireyi tutacağız, uygun kiralık olanlar da var aynı sitede. Daireler birebir aynı, standart. Ama bizim beğendiğimiz kirası yüksek olanın müthiş bir manzarası var.
Seksü geyşam nöbete gidecek. Akşam üstü gelirim yanınıza. Detayları konuşuruz.
Öptüm çukulatalarım
kk birinci noteri
Oooo hamileyken zor isler tasinma filan yaa Allah kolaylik versn cnm gecms olsun bu aradaHamdolsun ya iyi☺
Hastanede yattım cnm böbreklerden dolayı bişey yiyip içemiyordum. Sonra iyileştim toparlandım şimdide taşınma işleri ile uğraşıorum. Ev rutubetli ve ısınmıyor. Bebekten önce taşınalım dedik. Bebek iyi hamdolsun yarın kontrole gitcez
Oooo hamileyken zor isler tasinma filan yaa Allah kolaylik versn cnm gecms olsun bu arada
Nasılsın güzel hamisGünaydııın Rossumm
Kıyamam ya korktu tabikızlar ben dün erken yattim ama sonuç değişmedi begene uyandi sabaha kadar ağladı ponçik oğlum
öğlen uykusuna yatirdim ondan da ağlayarak kalktişimdi ayağımda uyuyo
napiyonuz bakiyim
Hayırlısıyla tutarsınız inşAllah canım yaKertenkelelerim hamınıza günaydın, gününüz yahşi olsun
Biz taşınıyoruz. İçimize çok çok çok çok sinen bir ev bulduk. Kirasını düşürmeye çalışıyoruz. Yarın ev sahibi ile görüşeceğiz. Eğer kirayı düşürürse tutacağız. Düşürmezse de aynı sitede başka bir daireyi tutacağız, uygun kiralık olanlar da var aynı sitede. Daireler birebir aynı, standart. Ama bizim beğendiğimiz kirası yüksek olanın müthiş bir manzarası var.
Öptüm çukulatalarım
kk birinci noteri
Kıyamam ya korktu tabi
ByNkoaLa balım bulantıların geçti mi☺
Hayırlısıyla tutarsınız inşAllah canım ya☺ Allah kendi evinizi almayı da nasip etsin inşAllah
Aminnn bize de
Günaydın canım.Kertenkelelerim hamınıza günaydın, gününüz yahşi olsun
Öptüm çukulatalarım
kk birinci noteri
Vuuu hadi inşallah kirayı düşürür de tasinirsinizKertenkelelerim hamınıza günaydın, gününüz yahşi olsun
Öptüm çukulatalarım
kk birinci noteri
Kıyamam ya korktu tabi
ByNkoaLa balım bulantıların geçti mi☺
Hayırlısıyla tutarsınız inşAllah canım ya☺ Allah kendi evinizi almayı da nasip etsin inşAllah
Aminnn bize de
Şimdi yine ortak nokta diyicem, eee yeter diyeceksinBende böyle seviyorm ama çok da usuyorm
Ben bahar cocuguyum yaa
Ahhahahhaah demiycem demiycem yeter demiycemŞimdi yine ortak nokta diyicem, eee yeter diyeceksin
İlk bahar olsa bütün mevsimler ❤
Bütün kader mahkumları öyle diyorKız asLında hiçbirşey yapmıyorum sadece bana laf söylediğinde kendimi savunuyorum hemen ban yiyorum büyük haksızlık
En sevdiğim mor tabi ki, sonra sarı severimAhhahahhaah demiycem demiycem yeter demiycem
Gerçekten çok benzesiyoruz seninle
En sevdiğin renkleri de say da bitsin bu iş
Keşke heryer bahar olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?