Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hamdolsun ya iyi

Hastanede yattım cnm böbreklerden dolayı bişey yiyip içemiyordum. Sonra iyileştim toparlandım şimdide taşınma işleri ile uğraşıorum. Ev rutubetli ve ısınmıyor. Bebekten önce taşınalım dedik. Bebek iyi hamdolsun yarın kontrole gitcez

Oo hayırlı olsun canım İnşaAllah düşürürde tutarsınız orayı

Oooo hamileyken zor isler tasinma filan yaa Allah kolaylik versn cnm gecms olsun bu arada

kızlar ben dün erken yattim ama sonuç değişmedi be gene uyandi sabaha kadar ağladı ponçik oğlum
öğlen uykusuna yatirdim ondan da ağlayarak kalkti şimdi ayağımda uyuyo

napiyonuz bakiyim
Kıyamam ya korktu tabi
ByNkoaLa balım bulantıların geçti mi
Hayırlısıyla tutarsınız inşAllah canım ya Allah kendi evinizi almayı da nasip etsin inşAllah
Aminnn bize de

Kıyamam ya korktu tabi
ByNkoaLa balım bulantıların geçti mi☺

Hayırlısıyla tutarsınız inşAllah canım ya☺ Allah kendi evinizi almayı da nasip etsin inşAllah
Aminnn bize de

aynen limonsuzum ya valla ilk iki gün epey zordu ama çok şükür daha iyi artik:)

sen napiyosun bakalım

Günaydın canım. Kirası yüksek müthiş manzarası olan dairenin kirasının istediğiniz miktara kadar düşmesi için dua ediyorum. ( Serveti Fünuncular gibi ne tamlama oldu ...okulda aklıma gelmiyor böyle orijinali )
Cici inşallah gönlüne göre olur kuzum. Evsahibi veya emlakçının sizi gördükten sonra tamam dememesi çok zor... Şimdiden koli ayarlamaya başlayın...ne güzel kış temizliği de aradan çıkar böylece.

Vuuu hadi inşallah kirayı düşürür de tasinirsiniz içine sinen evi bulmak o kadar zor ki. Bulunca peşini bırakmamak lazım. Evet. Ay inşallah olur

İki gündür biraz daha iyiyim limonsuzummm
Çünkü annemde kaliom

Kıyamam ya korktu tabi
ByNkoaLa balım bulantıların geçti mi☺

Hayırlısıyla tutarsınız inşAllah canım ya☺ Allah kendi evinizi almayı da nasip etsin inşAllah
Aminnn bize de

Şimdi yine ortak nokta diyicem, eee yeter diyeceksin
İlk bahar olsa bütün mevsimler ❤
Ahhahahhaah demiycem demiycem yeter demiycem
Gerçekten çok benzesiyoruz seninle

En sevdiğin renkleri de say da bitsin bu iş

Keşke heryer bahar olsa

Ahhahahhaah demiycem demiycem yeter demiycem
Gerçekten çok benzesiyoruz seninle

En sevdiğin renkleri de say da bitsin bu iş

Keşke heryer bahar olsa
En sevdiğim mor tabi ki, sonra sarı severim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…