- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.801
ŞaşırmadımEn sevdiğim mor tabi ki, sonra sarı severim
Yaa inanmıyorum, burcumuz da aynı olsa tam olurmuşŞaşırmadım
Hahahahahahaha
Bnmde mor ve laciverttir
Gönlünce olsun inşaallahKertenkelelerim hamınıza günaydın, gününüz yahşi olsun
Size bomba haberlerle geldim.
Biz taşınıyoruz. İçimize çok çok çok çok sinen bir ev bulduk. Kirasını düşürmeye çalışıyoruz. Yarın ev sahibi ile görüşeceğiz. Eğer kirayı düşürürse tutacağız. Düşürmezse de aynı sitede başka bir daireyi tutacağız, uygun kiralık olanlar da var aynı sitede. Daireler birebir aynı, standart. Ama bizim beğendiğimiz kirası yüksek olanın müthiş bir manzarası var.
Seksü geyşam nöbete gidecek. Akşam üstü gelirim yanınıza. Detayları konuşuruz.
Öptüm çukulatalarım
@samdan
Bence ben son anda koç olmuşum cnku benm genmde başak var hahaahhahaYaa inanmıyorum, burcumuz da aynı olsa tam olurmuş
Yükselen başak olmasınBence ben son anda koç olmuşum cnku benm genmde başak var hahaahhaha
Ne oldu sana
Terazi bnm yukselenimYükselen başak olmasınbenim yükselen başak
Ne oldu sana
Geçmiş olsun canmHem soğuk aldım galiba dün, hem reglim gecikti, hem çok yorgunum.
Yatılı misafir çok zor çok
Geçmiş olsun canm
Gercekten yatılı zor oluyor
Araniza bir kertenkele daha katılsaŞimdi yine ortak nokta diyicem, eee yeter diyeceksin
İlk bahar olsa bütün mevsimler ❤
Sürekli öyle olunca zor olurAy evet bi babam bi kardeşim ama bittim yani
Mutfakta yemek yapıyorum tepemdeler, odada kızla oynuyorum tepemdeler kafam şişti
Sürekli öyle olunca zor olur
Ama.bosver onlar yabancı değil
Sen alışkın olmayınca tuhaf geliyordur
Evde rahat rahat takilnca bir de bugün pazar iş de yok
Kız vallahi ben bişey yapmıyorum etkiye tepki bende ki ama ben daha çok ceza yiyorum nasıl oluyor anlamıyorumBütün kader mahkumları öyle diyor
Yaaaa üç erkek zor vallaAynen tuhaf geliyor evde 3 erkek bir bebek bir de ben, hayatın bütün yükü omuzlarımda sanki
Yaaaa üç erkek zor valla
Eğer memnun olan tiplersebisver
Benm babam mesela hicbirseyden memnun olmaz ama hicbirseyden herşeyi eleştirir çok zor biri kardesmde öyle
Ben ilk bahar, kış beni üzüyorAraniza bir kertenkele daha katılsaama en çok sonbahar çocuğuyum. Kış da beni çok üzmez. Kendime yayla çocuğuyum diyorum
E ben teraziyimTerazi bnm yukselenim
Maalesef dengesizlikler süsler pusler kararsızliklar adalet timsalihepsi bende var
Geçmiş olsun canım, regl? Şüphen mi var yoksa? Evet yatılı misafir insanı aşırı yoruyorHem soğuk aldım galiba dün, hem reglim gecikti, hem çok yorgunum.
Yatılı misafir çok zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?