Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gönlünce olsun inşaallah

Ay evet bi babam bi kardeşim ama bittim yani
Mutfakta yemek yapıyorum tepemdeler, odada kızla oynuyorum tepemdeler kafam şişti
Sürekli öyle olunca zor olur

Ama.bosver onlar yabancı değil
Sen alışkın olmayınca tuhaf geliyordur
Evde rahat rahat takilnca bir de bugün pazar iş de yok

Sürekli öyle olunca zor olur

Ama.bosver onlar yabancı değil
Sen alışkın olmayınca tuhaf geliyordur
Evde rahat rahat takilnca bir de bugün pazar iş de yok

Aynen tuhaf geliyor evde 3 erkek bir bebek bir de ben, hayatın bütün yükü omuzlarımda sanki

Aynen tuhaf geliyor evde 3 erkek bir bebek bir de ben, hayatın bütün yükü omuzlarımda sanki
Yaaaa üç erkek zor valla
Eğer memnun olan tiplersebisver
Benm babam mesela hicbirseyden memnun olmaz ama hicbirseyden herşeyi eleştirir çok zor biri kardesmde öyle

Yaaaa üç erkek zor valla
Eğer memnun olan tiplersebisver
Benm babam mesela hicbirseyden memnun olmaz ama hicbirseyden herşeyi eleştirir çok zor biri kardesmde öyle

Ya benim babam da huysuzdur biraz ama bana karşı değil, beni küstürmekten korkuyor
Fakat şöyle bir sorun var ki, kendisine bir kaynana misyonu edindi geldiğinden beri :)
Baktı ki benim kaynanam sessiz sakin, karışmıyor bana bari ben karışayım dedi herhalde
Sürekli kızımla ilgili herşeye karışıyor
Yemek yemiyor mesela geriliyorum neden geriliyorsun özgür bırak, eline kaşığı ver keşfetmek istiyor çocuk bilmem ne konuşup duruyor. Ben de işime karisilmasindan hiç hoslanmam :)
Fenalık geldi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…