- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.821
Polemikten işte, haklı da olsan cevap vermeyeceksin direk şikayet edeceksin, yoksa bam bam bamKız vallahi ben bişey yapmıyorum etkiye tepki bende ki ama ben daha çok ceza yiyorum nasıl oluyor anlamıyorum
Geçmiş olsun canım, regl? Şüphen mi var yoksa? Evet yatılı misafir insanı aşırı yoruyor
Mevsim geçişi de etkiler, dediklerinde.Aslında yok ama hiç gecikmezdi. Yoğunluk stres yorgunluk filan etkilemiştir diye umuyorum, tedirgin olmadım değil
Mevsim geçişi de etkiler, dediklerinde.
İnşaallah değildir canım yeni bir sürpriz, anlıyorum seni bende istemiyorumİnşallah öyledir canım, çok korkuyorum.
İlk gebeliğim hiç beklenmezken sürpriz bir şekilde olduğu için hep aklıma geliyor. Allah isteyenlere versin inşallah
İnşaallah değildir canım yeni bir sürpriz, anlıyorum seni bende istemiyorum
Hayırlısı olsun canım yine de her zamanEvet durumları biliyorsun, çok şükür şu an iyiyiz sorunlarımız çözülüyor ama ne olacağı belli değil. Kızım da daha çok küçük, çalışmam lazım, bir sürü borcumuz var falan filan. Yani 2. Çocuğu zaten hiçbir zaman için düşünmüyorum ama şu içinde bulunduğumuz zaman sürprize de açık değil hiç.
Hayırlısı olsun canım yine de her zaman ❤
Bana da daha dün dediler üçüncü zamanı gelmiş, kime neye göre gelmiş, bana göre gelmedi dedim. Allah bunlara sağlık versin, onlar büyüsün de güzelce, isteyenlere versin Rabbim dedim
Aynen onu bekliyorlar, gerçi aman ne gerek var diyenler de az değil, gerçi ben onlara da ayar oluyorum, benim hayatım bu, kimseye laf söylemek düşmez, ister olurum ister olmam. İnsanlar nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyor anlamak mümkün değil.Aynen öyle canım, millete kalsa sonsuza kadar 2 yılda bir çocuk yapmak lazım :)
Ay insanları anlamak ne kadar zor. Hadi çocuğu olmayana söylüyorsunuz, tek çocuğu olana söylüyorsunuz, 2 çocuğu olana nasıl 3. zamanı geldi diyorsunuz hayret birşey ya
Ne yapalım yani 2 senede bir sürekli çocuk mu doğuralım menopoza girene kadar?
Öyle yorgunum ki, duş aldım kaldım. Çay demledim.
Kocam oğlanın ödevleri yaptırdı, banyolarını da, sağolsun.
Bende atom karınca gibi ev işiyle uğraştım.
Geceden de uykusuzum, ya sırf şu uykusuz geceler, gaz sancıları bile aklıma gelince bunalıyorum. Bebek çok seven çok isteyen biriydim, nerden nereye. Anneliği ağız tadıyla yaşatacak eş, çevre lazım insana...
Aynen onu bekliyorlar, gerçi aman ne gerek var diyenler de az değil, gerçi ben onlara da ayar oluyorum, benim hayatım bu, kimseye laf söylemek düşmez, ister olurum ister olmam. İnsanlar nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyor anlamak mümkün değil.
Kimse kimsenin çocuk sayısına karışmamalı, karışmamalı.
Kocamız dahil, bunun kararını kadınlar kendi vermeli.
Yetemiyorsan olmaz olmuyor, bu yeni çocuğa da kendine de haksızlık oluyor sadece.Evet annelik çok güzel ama Allaha bin şükür bu duyguyu tattırmış bize. Ve güzel olduğu kadar gerçekten zor. Ki sen kim bilir ne zorluklar yaşıyorsun, maşallah büyütmüşsün. Benim kızım daha 13 aylık ve ben Allah ona uzun ömür versin diyorum, inan ki 2. Çocuk bile düşünemiyorum, eşim de hiç istemiyor biz tek çocuğumuz olsun istiyoruz. Ama herkes konuşuyor daha şimdiden kardeş ne zaman diye. Biz tek çocuk istiyoruz diyince de aaaaaa öyle şey mi olur diyorlar. Sanki kendileri bakacak büyütecek. Doğurup ortalığa bırakamıyoruz ki, ben kendimi 2 çocuk büyütecek kapasitede hissetmiyorum. Daha şimdiden kafam vücudum yoruldu, yetemiyorum daha bu kıza bile
Bu zenginliğin kıymetini bil tatlım yine de.Aynen tuhaf geliyor evde 3 erkek bir bebek bir de ben, hayatın bütün yükü omuzlarımda sanki
Yetemiyorsan olmaz olmuyor, bu yeni çocuğa da kendine de haksızlık oluyor sadece.
Anlıyorum seni.
Benim iki çocuğum da çok hareketli, ben biliyorum zorluğunu. Birde şu var sağlıklı şükret durumu, bu söz tavır bile üzüyor, yaralıyor, vicdan azabına sebep oluyor bende. Kendimi şükürsüz nankör hissettiriyor. Çocuk konusu çok hassas.
Bu zenginliğin kıymetini bil tatlım yine de.ben özlüyorum da ondan dedim. Yoksa neden öyle yazdığını biliyorum kesinlikle haklısın.
Bonus senin evi çok merak ediyorum ya bazen bisey oluyo anlatıyosun ya ev komple İstanbul manzarali gibi geliyo bana :)
AhahahahahahhahahahahajE ben teraziyim
Ayy bnde sevmem hoşlanmam hiç işime karisilmasindanYa benim babam da huysuzdur biraz ama bana karşı değil, beni küstürmekten korkuyor
Fakat şöyle bir sorun var ki, kendisine bir kaynana misyonu edindi geldiğinden beri :)
Baktı ki benim kaynanam sessiz sakin, karışmıyor bana bari ben karışayım dedi herhalde
Sürekli kızımla ilgili herşeye karışıyor
Yemek yemiyor mesela geriliyorum neden geriliyorsun özgür bırak, eline kaşığı ver keşfetmek istiyor çocuk bilmem ne konuşup duruyor. Ben de işime karisilmasindan hiç hoslanmam :)
Fenalık geldi bana
Ayy bnde sevmem hoşlanmam hiç işime karisilmasindan
Ama yemek konusunda bence biraz haklı olabilir baban sal çocuğu yerse onun yemezse hiç onun olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?