- 11 Nisan 2007
- 88.049
- 518.070
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.841
yok canm baskilamak değildir o daEvet ben de genelde özgür bırakıyorum ama bazen çok baskılıyorum. Aslinda babam haklı olduğu için kızıyorum galiba
Al beni vur bonusaArada beğeniyorum ama var ya bişey anladığımdan değil ha girdiğimi anlayın diye
ayy çok heyecanlıtez gel cicim tez gel kolay gelsin sana
inşallah meraktan çatlamam sen gelene kadar
Ayy çok sevindim Cicimmmsevdiklerimin işleri yolunda gidince pek bir mutlu oluyorum ❤
Güünaydıınn Samdanım
Cok sevindim canimmm seni boyl e mutlu gormek guzel icinize sinen yer olmasi harika
Neresi kız nerde baktınız
Oo hayırlı olsun canımİnşaAllah düşürürde tutarsınız orayı
Kıyamam ya korktu tabi
ByNkoaLa balım bulantıların geçti mi☺
Hayırlısıyla tutarsınız inşAllah canım ya☺ Allah kendi evinizi almayı da nasip etsin inşAllah
Aminnn bize de
Günaydın canım.Kirası yüksek müthiş manzarası olan dairenin kirasının istediğiniz miktara kadar düşmesi için dua ediyorum. ( Serveti Fünuncular gibi ne tamlama oldu ...okulda aklıma gelmiyor böyle orijinali )
Cici inşallah gönlüne göre olur kuzum. Evsahibi veya emlakçının sizi gördükten sonra tamam dememesi çok zor... Şimdiden koli ayarlamaya başlayın...ne güzel kış temizliği de aradan çıkar böylece.
Vuuu hadi inşallah kirayı düşürür de tasinirsiniziçine sinen evi bulmak o kadar zor ki. Bulunca peşini bırakmamak lazım. Evet. Ay inşallah olur
Gönlünce olsun inşaallah ❤
Hamınıza bu sefer iyi akşamlar dilerim, akşamınız yahşi geçsinHem soğuk aldım galiba dün, hem reglim gecikti, hem çok yorgunum.
Yatılı misafir çok zor çok
Aslında benim iş yerime azıcık uzaklaşmış oldum. Ama çok sayılmaz. Bir de ders sonrası kurslara başlıyorum salıdan itibaren. Onu da hesaba katarak 15.00 gibi hesapladım eve varış saatimi. Ama pratikte göreceğim bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mıTebdili mekan her zaman iyidir canım. Eşinin ve senin iş yerine yakın olması gerçekten çok güzel olmuş.Allah kolaylık versin sıkıntısiz bir şekilde tasinmani dilerim. Şu kira indirim işi de oldu mu harika olacak.
Şamdanım bir gün piyangodan para çıkarsa sana kitap yazdırıp basım dağıtım herşeyini üstleneceğimben birazdan roman gibi yazcam cicişimdi evde kendi kendimi soktuğum börek savasindayim
ama acayip sevindim site içi ve istediğiniz gibi olmasina
Hayırlı olsun canım. İnşallah tereyağından kıl çeker gibi hallolur. Ben de tasinacagim bir aya inşallah. Senden tüyo alırım artık. Zira ben hiç tasinmadim daha önce. Bir de bacılar sizden dekorasyon fikirleri de isteyeceğim bilahareHamınıza bu sefer iyi akşamlar dilerim, akşamınız yahşi geçsin
Kuzularım cemiyet muhabbetini atlattık çok şükür. Onu bir kenara alalım
Sıra geldi taşınma muhabbetine..
Siteyi bulduk, evi beğendik. Ev sahibi ile görüşüp tüm şirinliğimizi kullanıp kirayı düşürmek kaldı.
Evi topluyorum artık. Evden eve asansörlü nakliye tutacağız. Sitede başka türlüsü taşınmak yasakmış zaten.Kışlıklarım hurçta. Yazlıklarımızı da dolaptan kaldırıp vakumlu poşetlere dolduruyoruz. Yazlıkları da kaldırmış oluyorum bir yandan. Diğer evde kışlıkları yerleştiririm artık dolaba..
Artık seksü geyşa daha çabuk eve varacak kuzular. Benim de okuldan gelmem 15. 00 civarı falan olacak tahminen.
Şu taşınma işinde kolaylık dileyin dualar edin bana, çok korkunçlu birşey taşınmak
Bu aradaKajmery34 ciddi ciddi gitmiş ya, o kadar da dil döktümdü Neyse haberli gitti en azından. Nasılsa yakında özleyip döner
Pembe Bal10cuk geçmiş olsun pıtırcığım, iyileşmene sevindim
I inessa armand kız bebek mi geliyorrrrrrrrrr
Çevik kuvvete yakın anladığım kadarıyla cici cok sevindim Rabbşm ağız tadıyla oturmayı nasip etsinHamınıza bu sefer iyi akşamlar dilerim, akşamınız yahşi geçsin
Siteyi bulduk, evi beğendik. Ev sahibi ile görüşüp tüm şirinliğimizi kullanıp kirayı düşürmek kaldı.
Evi topluyorum artık. Evden eve asansörlü nakliye tutacağız. Sitede başka türlüsü taşınmak yasakmış zaten.Kışlıklarım hurçta. Yazlıklarımızı da dolaptan kaldırıp vakumlu poşetlere dolduruyoruz. Yazlıkları da kaldırmış oluyorum bir yandan. Diğer evde kışlıkları yerleştiririm artık dolaba..
Artık seksü geyşa daha çabuk eve varacak kuzular. Benim de okuldan gelmem 15. 00 civarı falan olacak tahminen.
Şu taşınma işinde kolaylık dileyin dualar edin bana, çok korkunçlu birşey taşınmak
Bu aradaKajmery34 ciddi ciddi gitmiş ya, o kadar da dil döktümdü Neyse haberli gitti en azından. Nasılsa yakında özleyip döner
Ahhh kuzum benim hic buyutme gozunde tasinma isine kalkisinca gerisi kolaycacik gecer . Olumlu yonlerini dusun daralirsan kolayliklar dilerim smdidenHamınıza bu sefer iyi akşamlar dilerim, akşamınız yahşi geçsin
Bende o durumdaym canim yarin 8.gun olacak gecikti korkular sardi etrafjmi ama biraz gergin bi ay gecirdigime bagliyorum bide mevsim gecislerine bakalim insallahKız yooookk Allah isteyenlere versin inşallahben gerginlik ve sıkıntı yaşıyorum regl öncesi o yüzden dertlendim, yoktur büyük ihtimalle
Neden ben var gibi hissettimKız yooookk Allah isteyenlere versin inşallahben gerginlik ve sıkıntı yaşıyorum regl öncesi o yüzden dertlendim, yoktur büyük ihtimalle
Dekorasyon benden sorulur hizuşum, en sevdiğim şeyHayırlı olsun canım. İnşallah tereyağından kıl çeker gibi hallolur. Ben de tasinacagim bir aya inşallah. Senden tüyo alırım artık. Zira ben hiç tasinmadim daha önce. Bir de bacılar sizden dekorasyon fikirleri de isteyeceğim bilahare
Yakın ama aynı semt değil kutsişim. Nasıl diyeyim 7 km uzakta gibi.. Ama o ilçeye bağlı değil. Amin kuzumÇevik kuvvete yakın anladığım kadarıyla cici cok sevindim Rabbşm ağız tadıyla oturmayı nasip etsin❤
Amin çayım. Vallahi cesaret verdinizAhhh kuzum benim hic buyutme gozunde tasinma isine kalkisinca gerisi kolaycacik gecer . Olumlu yonlerini dusun daralirsan kolayliklar dilerim smdiden
Neeeeeeee bir bebek haberi daha mı yoksaBende o durumdaym canim yarin 8.gun olacak gecikti korkular sardi etrafjmi ama biraz gergin bi ay gecirdigime bagliyorum bide mevsim gecislerine bakalim insallah
Şamdanım kitap çıkarırsan yaklaşık bir 30 tane falan topik kertenkeleleri kesin satın alır 30 cepte..B Brunello Cicinelli
canım benim öncelikle sponsorluğun için çok teşekkür ederimşeymanin bile kitap çıkardığı bu devirde yine de kendimden umudum yok
ev işine de cidden çok sevindim ya. benim için yaşanılan yer çok önemli çünkü:) resmen mutlulugumun kaynağı
inşallah indirirler fiyatıo eve gecersiniz. taşınmak da sandığın kadar zor olmaz kuzum. ben tek başıma topladim tek başıma yerlestim. esim bile yoktu yanımda:) o isteyken falan yapmıştım hep :)
herkese dediğim gibi size de deyim evde internet bağlantısında sorun var mi ya da telefon cekiyo mu bakin mutlaka:) benim iki evimde de telefon cekmiyodu bunda ekstradan internet de baglatamiyoruz
hurclar zaten en harika şey taşınırken
ben yastik yorganları nevresimleri de vakumlamistim :) bide normal hurca dizmistim derli toplu olmustu baya:)
zaten arabaniz var. akşamları temizler mutfağı yavaş yavaş tasirsiniz :) o zaman senin için daha da kolay olur. bi evde en zor mutfak yerleşiyo biliyosun ıvır zıvır bi milyon tane malzeme olduğu için
ama cidden içine sinen bi yer bulmana çok sevindim Allah yardımcın olsun taşınma içinde:)
Neden ben var gibi hissettim2 tane kuzun mu vardı? Olursa 3.mü olacak Tosyam?
Dekorasyon benden sorulur hizuşum, en sevdiğim şey
Siz kendi evinize geçiyorsunuz dimi? Çalışırken taşınmak çok zor olacak ikimiz içinde
Yakın ama aynı semt değil kutsişim. Nasıl diyeyim 7 km uzakta gibi.. Ama o ilçeye bağlı değil. Amin kuzum
Amin çayım. Vallahi cesaret verdiniz
Neeeeeeee bir bebek haberi daha mı yoksa
Şamdanım kitap çıkarırsan yaklaşık bir 30 tane falan topik kertenkeleleri kesin satın alır 30 cepte..
150 tane akrabalar tarafından alınsa...
100 tane eşinin iş arkadaşları tarafından alınsa..
Çevik kuvvet 600 kişi eşim zorla hepsine aldırsa..
Arkadaşlarından 50 tane alınsa..
Ben öğrencilere zorla aldırsam.
Bence karlı iş ki minimum hesapladım
Şamdanım vallahi çok güzel cesaret verdinbugün kütüphanemi boşalttım. TV ünitesinin içini. Orta sehpanın içini kutuladım ve eşimin kıyafetleri üniformalar hariç vakumladım.
Evden eve nakliyat olacağı için daha kolay olacak gibi düşünüyorum.
Deme oyle cici kizzz nolurNeden ben var gibi hissettim2 tane kuzun mu vardı? Olursa 3.mü olacak Tosyam?
Siz kendi evinize geçiyorsunuz dimi? Çalışırken taşınmak çok zor olacak ikimiz içinde
Yakın ama aynı semt değil kutsişim. Nasıl diyeyim 7 km uzakta gibi.. Ama o ilçeye bağlı değil. Amin kuzum
Şamdanım kitap çıkarırsan yaklaşık bir 30 tane falan topik kertenkeleleri kesin satın alır 30 cepte..
Şamdanım vallahi çok güzel cesaret verdinbugün kütüphanemi boşalttım. TV ünitesinin içini. Orta sehpanın içini kutuladım ve eşimin kıyafetleri üniformalar hariç vakumladım.
Kız bizim burası değil demiNeden ben var gibi hissettim2 tane kuzun mu vardı? Olursa 3.mü olacak Tosyam?
Ev taşımayı seviyorum ben ya, şimdiden başlamışsın kolay olur canımNeden ben var gibi hissettim2 tane kuzun mu vardı? Olursa 3.mü olacak Tosyam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?