- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.547
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.861
Allah büyük canım. Yavaş yavaş hallolacak inşallahDekorasyon benden sorulur hizuşum, en sevdiğim şey
Siz kendi evinize geçiyorsunuz dimi? Çalışırken taşınmak çok zor olacak ikimiz içinde
Neden ben var gibi hissettim2 tane kuzun mu vardı? Olursa 3.mü olacak Tosyam?
Allah büyük canım. Yavaş yavaş hallolacak inşallahkendi evimize çıkacağız inşallah. Tapu devri olacak bu hafta. Sonra ev sahibinin çıkmasını bekleyeceğiz. Bir ay süre verdik işte. Bu süreçte salon, çocuk odası boya ve ıvır zıvır dekorasyon işlerine karar vereceğiz. Ama çok zor bu işler
Ev sıfır ama çok temiz. Herhangi bir inşaat ibaresi yok kaba temizliği yapılmış. Eşim de tutalım diyor ama yakuza ve annem temizliğe pek talipler. Bakıcaz bakalımaynen kuzum o kadar hızlı tasiyolar ki bizim evi bi buçuk saatte topladilar bi saatte yerlestirip gittilerrüzgar gibi geçti inanamadim
ev sifirsa biraz daha uzun sürer yalnız temizlik cicikom:) hatta birini tutsan daha iyi kendini yorma işe başlamışken.
Teşekkür ederim perim, nerelerdesin sen? Kayıplara mı karıştın diyeceğim ama başka topiklerde görüyorum seni, kaybolmadığını biliyorum yani
"Avangard" tarzdan hiç hazzetmemev 3+1 mi :)
YouTubeda daire diye bi kanal var. çok güzel fikirler alabilirsin :) ama tarzın klasik avangard falansa ordan bisey çıkmayabilir:) :)
aslında evin belki de en güzel seyi dekore etmek:)
Yaa aslında sırf o ihtimal için taşınıyoruz diyebilirim. Yoksa doğuya kadar bu evde idare edebilirdik. Bakalım, nasipDeme oyle cici kizzz nolurAllah isteyenlere versin insallah
Cesaret vermek degl canim gozunde buyuyor insanin sadece ama oyle olmuyor baslamak bitirmenin yarisi oluyor gercekten Allah in izniyle olur evhamlanma keyfine baakk ohhh mis gbi evin olacak burasi duzensiz diyordun yeni ev yeni nasipler yeni kismetler getirsin sana minik seyler getirsin insallah
Sorunlar büyük cnm kendimi toplamaya ihtiyacım var gelicem sakin kafayla
Ben taşınmayı seviyorum ama taşımayı sevmiyorumEv taşımayı seviyorum ben ya, şimdiden başlamışsın kolay olur canım
İlla insan alışıyor, anılar falan varBen taşınmayı seviyorum ama taşımayı sevmiyorum
Gerçi şu anki evimden ayrılacağım için bir buruklaşmadım değil negom..
Allah herkese kendi evine çıkmayı nasip etsin hizuşumAllah büyük canım. Yavaş yavaş hallolacak inşallahkendi evimize çıkacağız inşallah. Tapu devri olacak bu hafta. Sonra ev sahibinin çıkmasını bekleyeceğiz. Bir ay süre verdik işte. Bu süreçte salon, çocuk odası boya ve ıvır zıvır dekorasyon işlerine karar vereceğiz. Ama çok zor bu işler
Gelicem cnm sadece biraz zmana ihtiyacım varİyim bacım kalkıcam bildirim geliyorsen napıyosun
@Dilos06 diloşum nerdesin?
@Kendinisevenbirii ya sen
@Kajmery34 banı daha geçmedi mi? Belki de evlendi düğünü oldu kızın
Canım ne oldu ya kaç gündür girmiyorsun çok merak ettimSorunlar büyük cnm kendimi toplamaya ihtiyacım var gelicem sakin kafayla
K ile baslıyo l ile bitiyo ciciSizin orası neresi ki
Ayyy gerçekten çok zor olur 13 aylık bebekleAy inşallah yanlıştır hissin. Tek çocuğum var kuzum, allah ona uzun ömür versin, 2. Düşünmüyoruz hiç. Zaten daha 13 aylık, daha bu bebek :))
Ev sıfır ama çok temiz. Herhangi bir inşaat ibaresi yok kaba temizliği yapılmış. Eşim de tutalım diyor ama yakuza ve annem temizliğe pek talipler. Bakıcaz bakalım
Ayy kendimi şu evin içinde bir bulsam.. Şuan çok uzak ve zor geliyor.
Kesinleşip kesinleşmediği yarın belli olacak. Okuldan sonra ev sahibi ile görüşmeye gideceğiz bakalım.
Bir de evi topladığım ile kalıyormuşum
Boşver cnmCanım ne oldu ya kaç gündür girmiyorsun çok merak ettim
Aaaaaaaaaaaaa noldu diloşşşşşşşşşşSorunlar büyük cnm kendimi toplamaya ihtiyacım var gelicem sakin kafayla
Aynen baya temizleniyor fazlalıklarİlla insan alışıyor, anılar falan var
Ama istediğin gibi bir yer buldun ne güzel ❤
Ben taşınmayı şey için seviyorum, bol bol eşya atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?