Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dekorasyon benden sorulur hizuşum, en sevdiğim şey
Siz kendi evinize geçiyorsunuz dimi? Çalışırken taşınmak çok zor olacak ikimiz içinde
Allah büyük canım. Yavaş yavaş hallolacak inşallah kendi evimize çıkacağız inşallah. Tapu devri olacak bu hafta. Sonra ev sahibinin çıkmasını bekleyeceğiz. Bir ay süre verdik işte. Bu süreçte salon, çocuk odası boya ve ıvır zıvır dekorasyon işlerine karar vereceğiz. Ama çok zor bu işler

Neden ben var gibi hissettim 2 tane kuzun mu vardı? Olursa 3.mü olacak Tosyam?

Ay inşallah yanlıştır hissin. Tek çocuğum var kuzum, allah ona uzun ömür versin, 2. Düşünmüyoruz hiç. Zaten daha 13 aylık, daha bu bebek :))

ev 3+1 mi :)
YouTubeda daire diye bi kanal var. çok güzel fikirler alabilirsin :) ama tarzın klasik avangard falansa ordan bisey çıkmayabilir:) :)

aslında evin belki de en güzel seyi dekore etmek:)

Ev sıfır ama çok temiz. Herhangi bir inşaat ibaresi yok kaba temizliği yapılmış. Eşim de tutalım diyor ama yakuza ve annem temizliğe pek talipler. Bakıcaz bakalım
Ayy kendimi şu evin içinde bir bulsam.. Şuan çok uzak ve zor geliyor.
Kesinleşip kesinleşmediği yarın belli olacak. Okuldan sonra ev sahibi ile görüşmeye gideceğiz bakalım.
Bir de evi topladığım ile kalıyormuşum

ev 3+1 mi :)
YouTubeda daire diye bi kanal var. çok güzel fikirler alabilirsin :) ama tarzın klasik avangard falansa ordan bisey çıkmayabilir:) :)

aslında evin belki de en güzel seyi dekore etmek:)
"Avangard" tarzdan hiç hazzetmem işte bulduğumuz bütün dekorasyon sitelerinde geziyoruz. Köşe bir takım iki berjer sade bir yemek masası birkaç aksesuar hayalim böyle. Minimal istiyorum sanırım ama zarif de olsun. Renklere karar versek işimiz kolay olacak dur bakalım

Yaa aslında sırf o ihtimal için taşınıyoruz diyebilirim. Yoksa doğuya kadar bu evde idare edebilirdik. Bakalım, nasip
Çayım o kadar gün gecikme normal değil ama biliyorsun di mi?

Ben taşınmayı seviyorum ama taşımayı sevmiyorum
Gerçi şu anki evimden ayrılacağım için bir buruklaşmadım değil negom..
İlla insan alışıyor, anılar falan var
Ama istediğin gibi bir yer buldun ne güzel
Ben taşınmayı şey için seviyorum, bol bol eşya atıyorum

Allah herkese kendi evine çıkmayı nasip etsin hizuşum
Kendi evine çıkacağın için daha tatlı bir heyecan. Kiraya çıkmak biraz acı oluyor da
Dekorasyon derken mutfak dolapları parkeler falan mı..

İyim bacım kalkıcam bildirim geliyor sen napıyosun

@Dilos06 diloşum nerdesin?
@Kendinisevenbirii ya sen
@Kajmery34 banı daha geçmedi mi? Belki de evlendi düğünü oldu kızın
Gelicem cnm sadece biraz zmana ihtiyacım var

Ay inşallah yanlıştır hissin. Tek çocuğum var kuzum, allah ona uzun ömür versin, 2. Düşünmüyoruz hiç. Zaten daha 13 aylık, daha bu bebek :))
Ayyy gerçekten çok zor olur 13 aylık bebekle Öyle bir ihtimal var mı peki kaç gün geciktin?

tövbe de cici sizden iyi kiraci mi bulacaklar
hadi bakalım ama biz İstanbul'a geldiğimizde ilk eve anlastik kapora verdik ertesi gün sözleşme yapacaktik. ertesi gün emlakci ev sahibi vazgecti dedi. niye dedik esim polis olduğu için vazgeçmiş

sonra bu oturduğumuz evi gösterdiler tuttuk. bu ev sahibi de vermek istemedi esim polis diye emlakçılar ikna ettiler

vel hasılı kelam nasip hep cici bu isler. ama bizim ev sahibimiz çok iyi bi insan :) bi kez zam yaptı dördüncü senemiz olcak bu sene.
ayni binada oturuyoruz ama rahatsiz oluruz diye kapimizi bile çalmaz birak eve gelmeyi falan. hep sorar degsitirmek yaptırmak istediğiniz bisey var mi yaptıralım zorda kalmayin diye :)

başka bi arkadaşım da yine burda oturuyodu. ev sahibi hergun gelip eve girip kontrol etmek istiyodu. 1500 den 1750 ye çıkardı kirayi birden. mecburen apar topar ev aldilar illallah edip.

Allah size güzel sorunsuz bi evle iyi bi ev sahibi nasip etsin komşularıniz da iyi uyumlu sessiz sakin insanlar olsun inşallah
o ev olmazsa üzülme ama hep bu şeyler için dua et beybi

İlla insan alışıyor, anılar falan var
Ama istediğin gibi bir yer buldun ne güzel ❤
Ben taşınmayı şey için seviyorum, bol bol eşya atıyorum
Aynen baya temizleniyor fazlalıklar Bende gardrobun yarısını ve ayakkabıların yarısını ciddi manada atacağım..
Önceki evden bu eve gelirken evin yarısını atmıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…