Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaaaaaaaaaaa noldu diloşşşşşşşşşş Anlat çabuk
Anlatılacak gibi bişey değil cnm sorun eşimle aramızda çok büyük şeyler oldu toplanmaya ihtiyacım var sadece çarşamba gecesinden beri çok şeyle ugrastim

Anlatılacak gibi bişey değil cnm sorun eşimle aramızda çok büyük şeyler oldu toplanmaya ihtiyacım var sadece çarşamba gecesinden beri çok şeyle ugrastim
Allah ferahlık versin canım ya

o zaman o kanala bi göz at derim:) çok orjinal şeyler vardi :)
bide ic mimar Bernaya göz at :) evde neler yapılmalı neler yapılmamalı çok güzel anlatiyo :)

ben tavuskuşu mavisini çok begeniyorum:) bide tarcin rengi:)

Ayyy gerçekten çok zor olur 13 aylık bebekle Öyle bir ihtimal var mı peki kaç gün geciktin?

4 gün gecikti, normalde hiç gecikmezdi. Sadece hamile kaldığımda gecikmişti yani öyle söyleyeyim
Ama şimdi babam filan geldi ya, stresten yorgunluktandir diye umuyorum.

Kuzum inşallah problem neyse bir an evvel çöz hayırlısıyla, seni böyle üzgün görmek çok kötü oldu, güler yüzüne neşene alışmışız. Allah yardımcın olsun

Şamdanım benim ilk ev sahibim öyle manyak ötesi bir tipti.
Biz yokluktan bundan 4 sene öncesi 400 lira kirası olan kırık dökük bir eve çıktık. Ev sahibim yan komşumdu. 40 lı yaşlarda ama tamamen kafayı sıyırmış bir kadın. Eşinden ayrı. Kızı geliyordu haftada 1 kez falan. Kızı da liseli.
Kadın habire bize gelmeye çalışıyordu. Bir gün kızıyla geldi, kızının boyu tahminimce 1.80 e yakındı, demesin mi kızımla eşinin boyu çok uyumlu :S Bir gün kapıyı bir açtım eşimin ayakkabı numarasına bakıyor. Napıyosunuz dedim. Merak ettim benim kızımın ayak numarasına yakın mı diye diyor.. Ve daha bir sürü şey.
Sanırım kızını eşime yamamaya çalıştı alttan alta. O evden nasıl kaçtığımı bilmiyorum ya. 1 sene oturdum ama bana sor o 1 seneyi..

Yaa aslında sırf o ihtimal için taşınıyoruz diyebilirim. Yoksa doğuya kadar bu evde idare edebilirdik. Bakalım, nasip
Çayım o kadar gün gecikme normal değil ama biliyorsun di mi?
Yok canim her yil 2 kez gecikme yasanmasi normal sayiliyor diyr biliyorum mevsim gecislerinde olur bana hep boyle ... insallah hamile deglmdir sanmiyorum ama...

Biliyorum bebek dusunceniz icin ev degistirdgni canim bak karnina dusmeden anne baba olarak feragat etmeye basladiniz biseylerden goruyor musun cok cok iyi bi anne baba olacaksinjz

Diloşum böyle yapma bak lütfen anlat..
Biz burada bir aileyiz biliyorsun dimi?
Birbirimizle paylaşmıcaz da kimle paylaşıcaz? Lütfen birbirimize uzak insanlarmışız gibi zaman isteme Anlatmadan açılamazsın..

Kutsal da t var Kestel de de
Yav niye zönk diye söyledin ben tahmin edecektim Olmadı bu söyledin heyecanı gitti. Taşın şimdi bidaha sor
Bu arada orası değil kutsişim.

Son düzenleme:
4 gün gecikti, normalde hiç gecikmezdi. Sadece hamile kaldığımda gecikmişti yani öyle söyleyeyim
Ama şimdi babam filan geldi ya, stresten yorgunluktandir diye umuyorum.
Test yapmayı düşünmüyor musun? En azından için rahat eder yoksa da.. Stres yaptıkça gecikir çünkü.

Test yapmayı düşünmüyor musun? En azından için rahat eder yoksa da.. Stres yaptıkça gecikir çünkü.

Bugün de gelmezse yarın yapacağım canım
İnanılmaz gerginim sırtım, belim kopuyor ağrıdan. İnşallah bugün gelecek diye düşünüyorum gelmezse yarın yapacağım

aman aman evlerden ırak manyak dolu etraf ya
iyi kurtulmussun cici baska şeyler de yapabilirdi. ben cok tirsarim öyle seylerden.

benim en yakın arkadaşımın düğün günü gelin ayakkabısını caldilar köyde biliyo musun
evden terlikle cikmak zorunda kalmis garibim
öyle çok korktu ki anlatamam sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…