- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #21.881
Ya kuzum anlat rahatlarsın, birden bire gittin korktukBoşver cnmsadece kanayan yaraların durmustuu tekrar kanamayaa başladı zamana ihtiyacım var
Anlatılacak gibi bişey değil cnm sorun eşimle aramızda çok büyük şeyler oldu toplanmaya ihtiyacım var sadece çarşamba gecesinden beri çok şeyle ugrastimAaaaaaaaaaaaa noldu diloşşşşşşşşşşAnlat çabuk
Kutsal da t var yaİçinde t harfi var mı
Allah ferahlık versin canım yaAnlatılacak gibi bişey değil cnm sorun eşimle aramızda çok büyük şeyler oldu toplanmaya ihtiyacım var sadece çarşamba gecesinden beri çok şeyle ugrastim
Amin cnmAllah ferahlık versin canım ya
"Avangard" tarzdan hiç hazzetmemişte bulduğumuz bütün dekorasyon sitelerinde geziyoruz. Köşe bir takım iki berjer sade bir yemek masası birkaç aksesuar hayalim böyle. Minimal istiyorum sanırım ama zarif de olsun. Renklere karar versek işimiz kolay olacak dur bakalım
Ayyy gerçekten çok zor olur 13 aylık bebekleÖyle bir ihtimal var mı peki kaç gün geciktin?
Anlatılacak gibi bişey değil cnm sorun eşimle aramızda çok büyük şeyler oldu toplanmaya ihtiyacım var sadece çarşamba gecesinden beri çok şeyle ugrastim
Şamdanım benim ilk ev sahibim öyle manyak ötesi bir tipti.tövbe de cicisizden iyi kiraci mi bulacaklar
hadi bakalımama biz İstanbul'a geldiğimizde ilk eve anlastik kapora verdik ertesi gün sözleşme yapacaktik. ertesi gün emlakci ev sahibi vazgecti dedi. niye dedik esim polis olduğu için vazgeçmiş
sonra bu oturduğumuz evi gösterdiler tuttuk. bu ev sahibi de vermek istemedi esim polis diyeemlakçılar ikna ettiler
vel hasılı kelam nasip hep cici bu isler. ama bizim ev sahibimiz çok iyi bi insan :) bi kez zam yaptı dördüncü senemiz olcak bu sene.
ayni binada oturuyoruz ama rahatsiz oluruz diye kapimizi bile çalmaz birak eve gelmeyi falan. hep sorar degsitirmek yaptırmak istediğiniz bisey var mi yaptıralım zorda kalmayin diye :)
başka bi arkadaşım da yine burda oturuyodu. ev sahibi hergun gelip eve girip kontrol etmek istiyodu. 1500 den 1750 ye çıkardı kirayi birden. mecburen apar topar ev aldilar illallah edip.
Allah size güzel sorunsuz bi evle iyi bi ev sahibi nasip etsinkomşularıniz da iyi uyumlu sessiz sakin insanlar olsun inşallah
o ev olmazsa üzülme ama hep bu şeyler için dua et beybi
Yok canim her yil 2 kez gecikme yasanmasi normal sayiliyor diyr biliyorum mevsim gecislerinde olur bana hep boyle ... insallah hamile deglmdir sanmiyorum ama...Yaa aslında sırf o ihtimal için taşınıyoruz diyebilirim. Yoksa doğuya kadar bu evde idare edebilirdik. Bakalım, nasip
Çayım o kadar gün gecikme normal değil ama biliyorsun di mi?
Var varİçinde t harfi var mı
Diloşum böyle yapma bak lütfen anlat..Anlatılacak gibi bişey değil cnm sorun eşimle aramızda çok büyük şeyler oldu toplanmaya ihtiyacım var sadece çarşamba gecesinden beri çok şeyle ugrastim
Allahtan kendimi ifşa etmeyecektimKutsal da t var Kestel de de
Bende o durumdaym canim yarin 8.gun olacak gecikti korkular sardi etrafjmi ama biraz gergin bi ay gecirdigime bagliyorum bide mevsim gecislerine bakalim insallah
Yav niye zönk diye söyledin ben tahmin edecektimKutsal da t var Kestel de de
Allah kahretmesin, ifşa yapamadan duramıyorumAllahtan kendimi ifşa etmeyecektim
Test yapmayı düşünmüyor musun? En azından için rahat eder yoksa da.. Stres yaptıkça gecikir çünkü.4 gün gecikti, normalde hiç gecikmezdi. Sadece hamile kaldığımda gecikmişti yani öyle söyleyeyim
Ama şimdi babam filan geldi ya, stresten yorgunluktandir diye umuyorum.
Test yapmayı düşünmüyor musun? En azından için rahat eder yoksa da.. Stres yaptıkça gecikir çünkü.
Şamdanım benim ilk ev sahibim öyle manyak ötesi bir tipti.
Biz yokluktan bundan 4 sene öncesi 400 lira kirası olan kırık dökük bir eve çıktık. Ev sahibim yan komşumdu. 40 lı yaşlarda ama tamamen kafayı sıyırmış bir kadın. Eşinden ayrı. Kızı geliyordu haftada 1 kez falan. Kızı da liseli.
Kadın habire bize gelmeye çalışıyordu. Bir gün kızıyla geldi, kızının boyu tahminimce 1.80 e yakındı, demesin mi kızımla eşinin boyu çok uyumlu :S Bir gün kapıyı bir açtım eşimin ayakkabı numarasına bakıyor. Napıyosunuz dedim. Merak ettim benim kızımın ayak numarasına yakın mı diye diyor.. Ve daha bir sürü şey.
Sanırım kızını eşime yamamaya çalıştı alttan alta. O evden nasıl kaçtığımı bilmiyorum ya. 1 sene oturdum ama bana sor o 1 seneyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?